נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אך "מה ילדים ישראל מבינים בסקס." כנסו כולם במיוחד אתם הבנות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 16 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אך "מה ילדים ישראל מבינים בסקס." כנסו כולם במיוחד אתם הבנות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אך "מה ילדים ישראל מבינים בסקס." כנסו כולם במיוחד אתם הבנות
הודעהפורסם: 30 יוני 2010, 13:39 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אךךך תאמינו לי אני כותב לכם את זה ויש לי ד-מ-ע-ו-ת בעינים.. מכאב.. מצער.. מלראות את המצב של הבנים וביוחד של ה-ב-נ-ו-ת!! של א-ח-י-ו-ת שלי.. לאן הם מגיעות.. אך אך אך כולי תקווה ותפילה לבורא עולם שמילים אלה יכנסו לכם ללב... מילים שיוצאות מהלב!! אני מקווה שיכנסו ללב!! אךךךךך עכשיו אני יושב במחשב ובקיצור חבר שלי שלוח לי באייסיקו כתבה מתוכנית שומר מסך של אמנון לוי בערוץ 10... ובקיצור על מה הכתבה?... "מה ילדים שלנו מבינים בסקס.." ואךך כתבה של 40 דקות.. ראיתי כולה 5 דקות.. וכל הגוף שלי? צמרמרות!! כ-ו-א-ב- ה--ל-ב!! דמעות בעינים עמדו לי!! הינה קישור לכתבה!! כנסו תיראו כל אדם שיש בו קצת אהבה לעם ישראל.. קצת כ-ב-ו-ד לבנות ישראל קצת ערכה.. אני בטוח ב1000000% שהלב שלו יקרע...

http://news.nana10.co.il/Article/?Artic ... 8&typeid=1

אךךךך לבכות ולבכות ולבכות.. עלק הם עושים כתבה על זה ועוד הם אומרים "מה לילדים ולסקס.." חחחחח שמעתם תבדיחה??? מה יש בטלויזיה תיגידו לי? באינטרנט? בעיתונים?. מה יש?? במקום שיראו לנו דברים על כיבוד הורים.. חסד.. אהבה של אחת לשני.. מה מראים לנו? רק סרטים של פריצות.. זימה.. ניאוף..אלימות... איזה אתרים יש באיטנרנט תיגידו לי?? "פייסבוק.. מקושרים.. שין.. שוקס.." מה קורה באתרים אלה תיגידו ליייי???. אני כבר 3 שנים כמעט מסתובב באתרים אלה לא בשביל להכיר אנשים וכ'ו... כמו בני הנוער.. רק בשביל מטרה אחד.. לעורר את בני הנוער.. לחזק אותם.. לקרב אותם ליהדות... דברתי עם מאותתת נערים ונערות... איזה סיפורים שמעתי שקרה מאתרים אלה.. בנים ובנותתתת הולכים מכירים באתרים אלה מפרסמים תמונות שלהם {ועוד איזה תמונות ה' ירחם...} בנות מראות תגוףףף שלהם תדבר ה-כ-י- --י-ק-ר להם בשביל מה?? שילחצו "אהבתי.." קולטים לאן הגענו???? עושים כל מני תחריות מפגרות למי יש יותר חברים בפייסבוק.. למי לחצו יותר אהבתי.. איפה יש יותר צפיות.. וזה? עוד טוב.. מה יש באינטרנט איזה אתרים של פריצות זימה ניאוף... חחחחח ועוד אחרי זה הם אומרים "איך ילדים בני 13 יודעים מה זה סקס.." ב-ד-י-ח-ה!! ילדים בני 13 יודעים? אני מוכן לבטיח לכםםםם שילדים כבר בני 10 9 יודעים מה זה!! הם משחקים אותה בהלם... זהההה מה שמראים לנו מכנסים לנו 24 שעות ביממה בראש... ומה זה בחורים צעירים??? יצר הרע שלהם ב-ש-נ-י-ה נדלק.. ואךך אחרי זה הם אומרים "למה זה קורה.."

זה החינוךךךך המעפאן שלהםםםם!! זה החינוך הדפוק שלהםםםם!!! זה קורה כי אין קדושה!! כי אין יראת שמיים!! זה התוצאה!! חורבן אחד גדול!! תיראו לאן בנותתתת מגיעות!! לאיזה מצביםם הולכת שוכבת עם חבר שלה.. מה היא אשמה??? מסכנה.. סביב אותה בדיבורים שלה.. חרפן לה תשכל..הבנות של היום הם -ת-מ-י-מ-ות!! והבנים? סליחה על הביטוי אבל הם? ז-ב-ל! עושים מבנות אלה צוחק... שוכבים איתם... ומצלמים אותם ומפרסמים באיטנרנט... בכתבה עשו שיש עוד עשורת סירטונים כאלה לאן הגענו תיגידו לי... זהההה עם ישראל?? לפני 40 שנה איזה -צ-נ-ע-ו-ת- היה בעם ישראל??? בחור לא היה מעיז לכניס בחורה לבית לפני גיל 20!! וגם שהיו מכנסים היו נכנסים -ל-ס-ל-ו-ן-!! היום? ילד בגיל 10 חברה.. נכנסת איתה לאן?? לחדר.. מה הם עושים בחדר אה??? משחקים אמא ואבא???? כן נכון משחקים אמא ואבא.. אבל אתם ידועים באיזה דברים.. לא צריך להסביר לכם... אךךך כואב ה-ל-ב!!

אךךךך בנות ישראל ה-י-ק-י-ר-ו-ת!!! אני מדבר אליכם כמו אח לאחיות שלי!! מה יוצא לי מיזה תיגידו לי??. כסף???? זהב??? כ-ל-ו-ם- אני לא מקבל מיזה!! שום אנטרס אין לי!! כל מה שאני עושה זה -נ-ט-ו בשבליכם!! בשביל הכבוד שלכם!! אני משקיע מזמן שלי כתוב מפרסם עושה ל-מ-ה? נטו מאהבה מדאגה אליכם!! אני רואה שומע את המצב של הבנות והלב שלי נ-ק-ר-ע אני כותב לכם את זה וכולי בועררררר כמו אש... ואני מתחננן אליכםםםםםם ב-נ--ו-ת- אל תשפילו תכבוד שלכםםםם!!! אל תיהיו מפקרות!! אל תיהיו זבללל!! אני יודעעעע אחותי שאת מחפשת יד חמה.. יד אוהבת.. כל בחורה? זקוקה לזה!! אבל ב-ב-ק-ש-ה תביני!! אם תראי לבחורים תגוף שלך.. אם תסובבי איתם תעשי מה שהם רוצים את תקבלי מילים יפות אהבה וכ'ו... רק בשביל שהם יוציאו ממיך את זה!! ככה הם קונים אותך אחותיייי!!! אז א-נ-א ממיך!! אל תיהיה תמימה!! אל תיהיה מופקרת!! את? א-ו-צ--ר!!! תבינווווווו זה לא מילים יפות זה לא מחמאות זה? ה-מ-צ-י-א-ו-ת!! כל בחורה פההה היא א-ו-צ-ר!! היא
? -י-ה-ל-ו-ם!!! בחורררר שורק לך ברחוב.. מה את מתחחייסת אליו? מה את כלב שישרוק לך ותרוצי אליו? שריקה קונה אותך????. בחור זורק לך מילים מחמאות... את בענינים???. זה מה שקונה אותך אחותי?? מה את חתולה שיעשו לך "פוצי מוצי.." ואת תרוצי אחריהם???. ל-א!! את????? א-ו-צ-ר! את בת של ה' יתברך!! תבינווווו הבנים??? לא מחפשים אותך!! הם לא אוהבים אותך!! הם אוהבים את ה-ג-ו-ף- שלך!! הם אוהבים את היצרים שלהםםםםם!!! בגיל שלנו א-י--ן אהבה אמיתית תפנימו את זה א--י-ן- -א-ה-ב-ה -א-מ-י-ת-י-ת!! זה??? אהבה של יצרים!! של תאוות!! תלכייייי לחבר שלך תיגידו לו מהיום??? אתה לא נוגע בי!! אני??? שומרת נגיעה!!!! תלכיייי תיגידי לו את זה נראה אם הוא ישאר איתך חודש אחד!! אללל תיהיו מושפלות!! הבנים?? --צ-ו-ח--ק-י-ם- עליכם!! עובדים עליכם!!

יגידו לכם תמילים הכי יפות.. הכי חמות.. למה?? כדאי להכניס אתיכם למיטה!! כדאי שתספקו אותם מינית!! זההה הכבוד שלך אחותייי??? לאן הגענוווו לאןןןןןןן בנותתת בנות 14 13 12 כבר לא בתולות????..ואני לא אומר שבגיל 16 18 או 20 מותר לעשות את זה כן??? גם בגילים יותר מבוגרים -א-ס--ו-ר לעשות את זה!! מה יתן לכם אם תעשו את זה??. בסוף שתרצו להקים בית.. תגידי לבעלך "אתה ידוע בגיל 16 כבר שכבתי.. והייתי אם ההוא.. ואם ההוא.." הוא ישמור לך ט-י-נ-ה בלב שלו!! הוא יגעל ממיך!! הכבוד שלך????? יורד בעיניו לקרשים!! תחשבי אחתתת ששמרה על הכבוד שלה.. לא עשתה שטיות.. תבוא תגיד לבעלה "אתה הראשון שלי בכל.." הוא??? יהיה הפודל שלה!! הוא?? יהיה העבד שלה!! כל החיים שלו את רגלים ינשק לה!! הוא?? יתן לה כבוד!! למה?? כי היא שמרה על הכבוד שלה!!

איןןןן איןןן בנותתתת יקירותתת!! שמרו על הכבוד שלכם!! אל תיהיו מושפלות!! אךךך אני מדבר עם בנות באייסיקו.. אני שומע סיפורים.. אין אין אין הלב שלי נקרע.. בנות יקירות!! אתם מחפשות שיאהבו אתיכם.. מחפשות חום אהבה.. את זה?? כ-ל בחורה רוצה ומחפשת!! אבל את לא תשיגי את זה ככה!! תפנימי את זה!! אם תראי תגוף שלך אם תשמעי לחבר שלך תנסי לספק אותו מינית וכ'ו.. לא תקבלי אהבה וחום!! תקבלי תדבר הפוך!! אתתתתת תקבלי חום ואהבה וכ'ו.. למה? כי רק ככה הוא יקנה אותך!! הוא לא ילך איתך בגלל מי שאת.. הוא ילך איתך? בגלל שתספקי אותו.. זה כמו שעכשיו אני אומר לכם יש לי 10000000 דולר.. למה תבאו אלי? בגלל מי שאני? ל-א!! בגלל הכסף שלי!! אותו דבר פהההה תראו תגוף שלכם.. ילכו איתך בגלל הגוף שלך.. בגלל שיצר הרע שלהם חם ובוער עלייך.. לא בגלל מי שאת.. תפנימי את זה אחותיייייי תשמרי על הכבוד שלךך!! אל תשפילי אותו!! גםםםם אם עשית שטיות עם בחורים!! -ל-א מאוחר לתקןןןן!! תמיד אפשר לתקן!! הכל? תלוי בךךךך ברצון שלך!! תפתחי מהיום דף חדש.. תיהיה -צ-נ-ו-ע-ה!! תשמרי על הכבוד שלךךך!!! אל תתני לבחורים או לחבר שלך לנגעת בך.. אל תיהיה סמרטוט שלו!! את? -י-ה-ל-ו-ם!! ויהלום? שומרים תפנימי את זה!!

ואךךךךךךך אתם הבניםםם!! תדעו לכםם!! אם אתם חושבים שאתם תלכו תעשו צוחק מבחורות... תסלבטו עליהם בשביל הפוזה.. יעני לראות לחברים שלכם "תיראו הלך לי איתה.. ואיתה.." וזה יעבור לכם בשקט אתם חיים באשליה!! שיהיההה לכם ברור!! בחוררררר ששוכב עם בחורה שהולך איתה!! הוא??? -מ-ס-כ-ן יהיה!! הבנות שלכם??? יציאו פרוצות אמאמאממאאמ של פרוצות!! זה?? יחזור אליכם כמו בומרינג!! אתם מביישים את בנות ישראל? בורא עולם ייבייש אתיכם ואת הבנות שלכם!! יש פה איזה בחוררר רוצה שבעתיד עוד 20 שנה יהיה לבת שלו שם של אחת פרוצה? אחת בלי כבוד???.זה הסיוט של כל גבר פה!! שיהיה שם רע על הבנות שלו!! אתם חושבים לשבור את לבבות של נערות מסכנות.. תמימות.. לנצל אותם וזה יעבור לכם בשקט???? בורא עולם יעשה אתיכם -מ-ס-כ-נ-י-ם!! בורא עולם לא ישתוק לכם על זה!! אתם תשפילו תכבוד שלהם בורא עולם ישפיל תכבוד שלכםם!!! תבינוווו מי שהחיים שלו חשובים שלוווו שלא התעסק עם בנות שלא ישחק באש!! {אני לא מדבר על הדברים חמורים כמו זרע לבטלה.. הסתכלות אסורה.. זה בכלל נושא מפני עצמו כמה שזה חמור מבחינה דתית ורחונית..} אני מדבר על החיים עצמם!! אתם חושבים תלכו תשכבו תעשו צוחק מבנות ויעני תצאו "גברים" חחח אתם חיים בסרטטטטט אני מבטיח לכםםם שבורא עולם? יפיל אתיכם!! חבלל חבלל בשביל הנאה רגעית עם בחורה.. תסבלו כל החיים שלכם... תשמרו על הכבוד של הבנות.. בסוף נרצה להתחתן כל הבנות? ה' ירחם.. כמו בומרינג זה יחזור אלינו.. תפנימו את זהההההה אחים יקרים!!

בבקשההההה פרסמו את זה איפה שאתם יכולים.. שכמה שיותר נערים ונערות יקראו את זה.. יקבלו ש-כ-ל!! התעררו!! שאלות ערות בעיות אני באייסיקו 276021119 או בדף הפייסבוק שלי הינה הקישור אליו..

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000226632078

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 4949752878

רוציםם לדעת פירוש של חלומות? רוצים לדעת ה-כ-ל על החלומות? כנסו מוקדש לכם!

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 7146470109

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אך "מה ילדים ישראל מבינים בסקס." כנסו כולם במיוחד אתם הב
הודעהפורסם: 30 יוני 2010, 21:59 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 980 אוהבים

אני לא מאמין שקראתי את כול התגובה שלך אבל קראתי
בוא תסביר לי מה קשור העניין של מחשבים סרטים וזה לאונס ??
למה לפני 200 שנה שלא היה מחשב סרטים וזה לא היה אונס ??
מה קשור החינוך ... בחורה הולכת לדודה שלה בלילה , אונסים אותה .. איך היא אשמה ?
למה בכלל לכנס בבחורה שעברה דבר איום ונורא ??
אני רק מאחל לכל אדם שאנס בחורה או התעלל בה מינית ... שיבוא היום ומישהו יתעלל או באמא שלו , אחות שלו או אשתו או הבת שלו ... רק ככה הוא ישלם את המחיר הראוי...

וחינוך , אנטרנט ולא יודע מה ... זה לא קשור ...
ותאמין לי שאני שמעתי על הרבה מקרים אישים מאנשים קרובים אלי עד רחוקים ... אני יכול להגיד לך שפעם חפשתי איך להצדיק את זה שאנס .... אבל איזה משהו הצליח לגרום לי לחשוב שוב והיום אני בטוח שאין בחורה שרוצה להאנס שאין בחורה שרוצה להיות ז-ונה שאין בחורה שרוצה להיות משחק של כמה חברה .... שהיא לא אשמה , הדת לא קשור פה ... גם לא חינוך
אולי אלוקים שלך קשור ... אין לי מושג ... אבל מה שבטוח שהבחורה לא קשורהההההההההה
אגב סליחה על העצבים אבל הצליחו בכתבה לעצבן אותי האנשים שראינו .... איך הם דברו על בחורות שעברו חויה מינית רעה כאילו שהם אשמות ממש אבל ממש עצבנו אותי ... מה הם מבינים מהחיים שלהם ... עמות @!

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2010, 22:55 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 404 אוהבים

בלי לקרוא הכל, אגיד חד וחלק...
שום בחורה שנאנסת, אין להאשים אותה...
מי שמאשים אותה, הוא מבחינתי כמו הפושע - האנס עצמו!

אז ככה, נכון, היום הבחורות הולכות סילחו לי על הביטוי כמו שרלילות...מכנסונים, חצאיות...
לא חסר גם בחורות מבוגרות- אמהות! וכו'...
אתם יודעים, בתאכלס, אין גבר שלא יגיד שזה מדליק אבל מה? מגעיל ומוריד מרמת הבחורה!
זו ממש פריצות ובחורה לא יודעת להעריך את הגוף שלה, גוף אישה הוא קדוש, הוא משתווה לספר תורה!
לצערנו הנשים, בנות ישראל לא מתלבשות כמו שצריך....הלוואי היו לוקחות קצת דוגמא מהערביות ימח שימן,
הן לפחות מתלבשות צנוע, לא נגזים בשמיכות שעליהן, אבל צנוע, מכובד והן מוערכות יותר!

אבל להקשיר אותן לאונס לא הייתי מקשיר...זה הבדלי שמיים.
בנאדם שאונס, זה לא משנה לו גם אם הבחור תלך עם סוודר כובע צמר ומכנס של גבר.
הם פשוט חולים במחלה, וצריכים לסרס אותם.

ארתין, לא הייתי מערב, אמא או בת או כל בחורה קשורה לאנס כלשהו שיקרה לה ככה.
מה הן אשמות? למה לאחל להן את זה?

פשוט מאוד, שהבחורות ישמרו על הגוף שלהם מבחינת צניעות.
והעניין של האנסים, פדופילים למיניהם זה סיפור אחר לחלוטין ואותם צריכים להוריד באותה מידה
שהם הרסו חיים לבחורות אחרות כי גם לי נפתחו העיניים כמו לארתין עם הנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2010, 03:42 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 36 אוהבים

מדינה מדודרת מה יהיה פה בעוד 30 שנה ?? תגידו לי
המקום הציבורי יהפוך לבית ז.ונות והסקס יהיה משהו מאוד שולי
כמו בשוודיה ועו כמה מדינות שהסקס שם נחשב למשהו
לא כזה סיפור אתה יכול להזמין מישהי לבירה וישר היא עולה איתך למיטה
לאט לאט אנחנו במקום להתקרב יותר לדת אנחנו רק מתרחקים

הכל הולך הפוך מהתורה
גם צניעות אין היום...

אני מבקש להשתחוות שאתם מסתכלים על האיש בתמונה !!!

המקושרים שלי :)
http://www.mekusharim.co.il/Profile.aspx?MemberID=588634

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2010, 03:42 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 36 אוהבים

מדינה מדודרת מה יהיה פה בעוד 30 שנה ?? תגידו לי
המקום הציבורי יהפוך לבית ז.ונות והסקס יהיה משהו מאוד שולי
כמו בשוודיה ועו כמה מדינות שהסקס שם נחשב למשהו
לא כזה סיפור אתה יכול להזמין מישהי לבירה וישר היא עולה איתך למיטה
לאט לאט אנחנו במקום להתקרב יותר לדת אנחנו רק מתרחקים

הכל הולך הפוך מהתורה
גם צניעות אין היום...

אני מבקש להשתחוות שאתם מסתכלים על האיש בתמונה !!!

המקושרים שלי :)
http://www.mekusharim.co.il/Profile.aspx?MemberID=588634

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2010, 19:18 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 3 אוהבים

Henchu כתב:
בלי לקרוא הכל, אגיד חד וחלק...
שום בחורה שנאנסת, אין להאשים אותה...
מי שמאשים אותה, הוא מבחינתי כמו הפושע - האנס עצמו!

אז ככה, נכון, היום הבחורות הולכות סילחו לי על הביטוי כמו שרלילות...מכנסונים, חצאיות...
לא חסר גם בחורות מבוגרות- אמהות! וכו'...
אתם יודעים, בתאכלס, אין גבר שלא יגיד שזה מדליק אבל מה? מגעיל ומוריד מרמת הבחורה!
זו ממש פריצות ובחורה לא יודעת להעריך את הגוף שלה, גוף אישה הוא קדוש, הוא משתווה לספר תורה!
לצערנו הנשים, בנות ישראל לא מתלבשות כמו שצריך....הלוואי היו לוקחות קצת דוגמא מהערביות ימח שימן,
הן לפחות מתלבשות צנוע, לא נגזים בשמיכות שעליהן, אבל צנוע, מכובד והן מוערכות יותר!

אבל להקשיר אותן לאונס לא הייתי מקשיר...זה הבדלי שמיים.
בנאדם שאונס, זה לא משנה לו גם אם הבחור תלך עם סוודר כובע צמר ומכנס של גבר.
הם פשוט חולים במחלה, וצריכים לסרס אותם.

צודק בנאדם שאונס הוא חולה אין מה לעשות חוץ מלהכניס אותו למאסר עולם אבל שתינו יודעים שיש גם חלק שרואים בחורה עם כל החזה שלה בחוץ זה מה שמושך אותם בסוף לאנוס את אותה בחורה למשל אם הייתה עוברת לידם בחורה צנועה סגורה כולה הם לא היו מסתכלים לכיוון שלה ..
ברוב המקרים כל האונסים זה על ידי חולי נפש שהם חולי מין אבל יש גם חלק מהמקרים שזה לא ובגלל שהבחורה מוציאה הכל בחוץ קורה מה שקורה

"רֹאשׁ יְמִינִי נִשֵּׂאתָ וְאוֹיֵב שְׁמוֹ מָחִיתָ"

"ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם"

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2010, 20:18 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

תגיד לי אתה...

עכשיו בחורה עם מחשוף בחזה וחצאית מיני צמודה עוברת ברחוב ואתה באותו זמן נמצא שם, מסתכל נדלק וזהו..
באותו זמן, עובר חולה מין שרמיט בן שרמיט, עוקב אחריה ומנסה אתה יודע טוב מאוד את מה...

אז מה אתה אומר זה שבגלל שהיא הלכה לה ככה, היא אשמה.
זה אומר שאם היא אשמה, אז אתה כביכול אנס. הבנת?
אין שום קשר ללבוש הבחורה וכדומה, גם שתלך ערומה ושתהיה שקשוקה של עיר שלמה ויקראו לה זונה.
לאנוס בחורה אין צדק ואין שום אשמה בה. אתה רוצה לדפוק אותה, רק בהסכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2010, 20:20 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

חולה מין לא מעניין אותו צנועה לא צנועה חביבי, אתם חיים בסרט כל מי שחושב ככה.
חולה מין ידפוק גם קוקסינלים אם בא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2010, 11:38 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 8 אוהבים

בלי לקרוא את התגובה (קראתי את הנושאים הקודמים שלך וכולם אותו הדבר), אני אגיד שמה שאתה כותב פה לא עוזר לאף אחד, ולא מחזק אף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2010, 21:42 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

חן , זה לא רק לאנוס בחורה
זה צלקת לכל החיים , מי שלא ניסה את הכאב לא יוכל לדעת מהוא הכאב, מההנחה הזאת אני מאחל לכל בחור שאנס בחורה שינאסו לו בחורה ממשפחתו , רק ככה הוא יבין
ואגב שום בחורה לא אשמה אפילו אם היא שתויה על סמים וגם ערומה ... וכבר שכבה עם כול העיר וקיבוצים מסביב
אין לאף אחד הזכות לבוא לאנוס אותה , ותמיד בשביל להחליט בדברים כאלה שימו את אמא שלכם במקום הבחורה , אז תבינו משמעות הדבר ... תפיסקו לקחת את זה כאילו הבחור "חרמן" אז וואלה אם ראה בחורה סקסית אז מותר לו לאנוס אותה או להתחשב בזה ... לכל אדם יש דחפים אבל צריך להיות מרוסנים ומחונכים ,זה בעצם ההבדל ביננו לבין חיות , היום אני בספק אם נשאר הרבה הבדל ... ח-ב-ל !!

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2010, 22:22 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

אחינו הארתין, אנו מסכימים באותם דברים מלבד הקטע אם הלנקום בקרובה של האונס.
אני לא חושב שזה מגיע לה, אתה מאשים בחורה אחרת שבגלל שהיא קרובה שלו אז זה מגיע לה.
אני בטוח ב-100% ואפילו מבטיח לך ששום קרובת משפחה של אנס לא בעד מה שעשה ולא תתמוך בזה.
קח סיטואציה הכי הזויה בעולם כשאם לך תדע תכיר בחורה שיש לה קרוב משפחה אנס ואתה לא יודע על זה.
הבחורה הכי נשמה בעולם והכי זהב שיש, יבוא אדם אחר ויגיד מה שאמרת שאחת כמוה צריכה לעבור את זה
בשביל לנקום בו כביכול. איך תרגיש? מה תגיד על זה?

זה לא ככה, אף בחורה לא אשמה בכך גם אם היא אחותו או אמו של העבריין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2010, 22:24 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

ונכון, זו צלקת לכל החיים, זה בעצם הרס כללי של חיי הבחורה. אבל אין לאחל לאף אחת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2010, 08:40 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 8 אוהבים

הבנאדם לא מגיב בשום אשכול שלו, הוא רק מפרסם ובורח, לא מעניין אותו התגובות
אני הייתי מביא לו באן כי הוא מעצבן כזה :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2010, 11:17 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

חן , המטרה שלי היא לאנוס את הבחורה ...
המטרה שלי שישלם ... היום מכול 100 מקרה אונס , מדווחים על 10 ... מה10 תופסים 5 ו מהם 4 משתחררים כי אין מספיק ראיות ...
פעם אדם אמר הדבר הכי יקר זה אני , היום הדבר הכי יקר זה אמא שלי , אחות שלי ,בת שלי או חברה שלי
אז מהנחה הזאת תתנהג עם כול בחורה איך שהיית רוצה שיתנהגו עם בת משפחתך ....

ובוא תגיד לי מה הדרך הכי טובה לגרום לאדם שאנס בחורה לשלם ... אני פתוח לשמוע הצעות שלך ...

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2010, 11:19 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

תשמע זה בסדר, אפשר לכבד את זה שהוא בא ופותח אשכול..שלא יגיב זה בסדר...
אבל אם אוכל להפנות את תשומת ליבו אליי, אני פשוט אגיד לו שבנאדם באמת בתשובה ובאמת
שומר ומקיים את כל מצוות ה', לא נמצא בפורום כמו שלנו ומפרסם תמונות או כל מיני הרצאות למיניהם וזה....
לא חסר פה, פרסומות לא נאות ודברים שהם ערב רב במילים וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 16 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אך "מה ילדים ישראל מבינים בסקס." כנסו כולם במיוחד אתם הבנות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית