נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

עילאי גניש - מתקדמת בלעדיי להורדה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » סינגלים חדשים (2024-2025)

עילאי גניש - מתקדמת בלעדיי להורדה

מחבר הודעה
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2025, 19:50 
מנכ"ל
מנכ"ל

לייקים: 447047 אוהבים
פידבקים: 2 (100%)
עילאי גניש - מתקדמת בלעדיי - 25.12.25

תמונה

מילים ולחן: ניב דוידוב.
עיבוד והפקה מוזיקלית ניב דוידוב.

- - | | איכות אולפן מקורית || 320kbps || בלעדי לנושמים מזרחית | | - -

קישורים להורדת הסינגל:

עליך להתחבר למערכת ולהפעיל את חשבונך על מנת לצפות בקישורים ובהורדות.

עליך להתחבר למערכת ולהפעיל את חשבונך על מנת לצפות בקישורים ובהורדות.

מילות השיר:

נהיינו שני זרים כמעט לא מדברים תגידי מה עושים שהלב אצלך הלילה אני לא נירדם עוד הראש שלי נילחם אבל כולם מספרים שהכול מתכתוב זה מלמעלה אני לא יכול לישון ואיך את מתקדמת מאמי אין פה היגיון לקחת את הבשמים את הבגדים מהארון ואז הלכת לי

פזמון:
ואיך את מתקדמת בלעדי הלב צמא לאהבה חיזרי אלי תספרי לי זה שקשה לך וזה זה לא עובר לך עד מתי עכשיו ימים קשים עוברים עלי וכואב המרחק אז מאמי דיי ודמעות חונקות אז אל תלכי לי תישארי עוד קצת אולי אהבתי קצת יותר מידי

בית 2:
הדמעות עוד בגרון שאכטה וויסיקי בסלון עם את מדברת מאמי בואי אלי לישון התעגעתי ממועדון למועדון בורח כי לא מצאתי פיתרון שכחתי כמה את יפה אז כותב בעיפרון מיליון שירים אלייך איפה את היום …

פזמון:
ואיך את מתקדמת בלעדי הלב צמא לאהבה חיזרי אלי תספרי לי זה שקשה לך וזה זה לא עובר לך עד מתי עכשיו ימים קשים עוברים עלי וכואב המרחק אז מאמי דיי ודמעות חונקות אז אל תלכי לי תישארי עוד קצת אולי אהבתי קצת יותר מידי

להאזנה:

Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L

משתמשים שנתנו לייק ל- eliad83 על הודעה זו: דולפין מיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הוסף תגובה

עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » סינגלים חדשים (2024-2025)

עבור ל:  

עילאי גניש - מתקדמת בלעדיי להורדה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית