נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

נועם מיכאל - האש בי לא תדעך להורדה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » סינגלים חדשים (2024-2025)

נועם מיכאל - האש בי לא תדעך להורדה

מחבר הודעה
הודעהפורסם: 13 יוני 2025, 18:04 
מנכ"ל
מנכ"ל

לייקים: 421488 אוהבים
פידבקים: 2 (100%)
נועם מיכאל - האש בי לא תדעך - 13.06.25

תמונה

מילים ולחן: נועם מיכאל.
עיבוד: נועם מיכאל.

- - | | איכות אולפן מקורית || 320kbps || בלעדי לנושמים מזרחית | | - -

קישורים להורדת הסינגל:

עליך להתחבר למערכת ולהפעיל את חשבונך על מנת לצפות בקישורים ובהורדות.

עליך להתחבר למערכת ולהפעיל את חשבונך על מנת לצפות בקישורים ובהורדות.

מילות השיר:

בית ראשון
אני כמו מים ללא זרם , משתקף בכל מקום זקוק לגשם המדבר שבתוכי מזמן איבד תחן, את העבר מאחוריי הלב תמיד רושם דפים מלאים כאב אבל הדיו דוהה הזמן מרפא אז למה הריאות עדיין בצבע כה כהה נושם אבק של זיכרונות הם טובעניים כמו ביצה מנסה לשאוף אוויר אבל הטעם מעלה בחילה

הדף הזה פתוח אך המילים נעלמות אולי הן עייפות לא מרוצות הן היו פעם חזקות עכשיו הן לוחשות נופלות לעט כמו עלים במחשבות בלי קול הן ידען רק לאכזב אך רק איתם אני יכול לזקוף קומה ולהגיד ששוב.. אני עוד כאן גם אם הדיו נמחק האש בי לא תדעך לא משנה מה כתוב אני זה שקובע את המחר גם אם הדרך כולה בערפל אני מבסוט אני אלך בה בלי לפחד ואוכל לזקוף קומה ולהתחיל שוב ושוב
(אני עוד כאן גם אם הדיו נמחק
האש בי לא תדעך לא משנה מה כתוב

בית שני
אמנם אני נראה רגוע אבל בפנים יש סערה שכותבת לי את המנגינה המילים יוצאות כמו גשם והבריאה מנקה תלב מאבק שהצטבר בכל פינה השקתי את הלב כמו מוצר בלי תעודה רק אמת גולמית שמעורבבת קצת עם מבוכה כל כאב הוא דלק הנשמה שלי על פול טנק - מה שווה הרווח עם הערך לא בשום בנק

שומר על השקט , לא כי אין מה לומר כי למדתי לבחור מתי לשתוק - החיים לא מביאים איתם תווים מעדיף להיות אמיתי פחות עוד מילים על שיווק מתוק כל מי שבא מהלב לא צריך ידיים במילה הוא מסכם כאן ניצחון מתוק לא אחד שמשחק אותה מרשים אחד שעל עצמו עובד לא חי לפי קצב של כל שוק הם עושים רק רעש אני מתוך שקט בונה שואו לא תמיד מובן אבל ברובם הם אומרים וואו אמנם אני רחוק מלהגיד שהצלחתי הכנות היא לא טרנד היא האמת שעיכלתי לא אחד שוויתר שהדרך שוב לא זרמה לי הם בונים תדמית אני על הזהות רק נלחמתי
בלי מסלול מסומן אני על הדרך המשכתי לתת את כל כולי למרות שלעצמי לא נשאר לי

להאזנה:

Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L

משתמשים שנתנו לייק ל- eliad83 על הודעה זו (3): aharoniyan, דולפין מיוחד, shlomi123123

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הוסף תגובה

עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » סינגלים חדשים (2024-2025)

עבור ל:  

נועם מיכאל - האש בי לא תדעך להורדה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית