נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

לאיו - אל תפסיק לחלום להורדה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » סינגלים חדשים (2024-2025)

לאיו - אל תפסיק לחלום להורדה

מחבר הודעה
הודעהפורסם: 01 פברואר 2023, 00:17 
מנכ"ל
מנכ"ל

לייקים: 420392 אוהבים
פידבקים: 2 (100%)
לאיו - אל תפסיק לחלום - 31.01.23

תמונה

מילים ולחן: לאיו.
הפקת הביט: Kaneda beatz.

- - | | איכות אולפן מקורית || 320kbps || בלעדי לנושמים מזרחית | | - -

קישורים להורדת הסינגל:

עליך להתחבר למערכת ולהפעיל את חשבונך על מנת לצפות בקישורים ובהורדות.

עליך להתחבר למערכת ולהפעיל את חשבונך על מנת לצפות בקישורים ובהורדות.

מילות השיר:

(בית 1) :
אתה זוכר אתמול הייתי למטה לא הפסיקו לצחוק והמשכתי לחלום, הם לא הבינו לאן אגיע, נתקעתי בחושך, עכשיו בשמחק יא (X2), ד״ש לכל הקנאים אני שומע אבל לא מקשיב, אני מכיר אותם אין להם גבול, יורדים על כולם באתי מחו״ל התרגלתי לזה אני מכיר את התחום.

(פזמון)
ילד תקשיב לי אל תפסיק לחלום, אדם כמוך לא תמצא תאמין לי, אתה היחיד שקיים, עלה למעלה עלה למעלה..
אלהוים נתן לי כנפיים, אני עליתי אוהב את החיים תסתכלו אלי ותבטיחו לי תבטיח לי (אתה שומע ?) תבטיח לי (אתה שומע) תבטיח לי :
שלא תפסיק לחלום, לא תפסיק לחלום לא תפסיק לחלום (X2), אל תפסיק לחלום אף פעם, שלא תפסיק לחלום אף פעם

(בית 2)
‏arrêter de rêver ca c'est pas dans mes gênes, c'est pour ça que parfois ils ont la haine, l'hoptial je l'ai vécu comme une purge, j'étais encore enfant j'ai vite connu la peine, mes parents c'était mon seul refuge, ils m'ont donné des ailes les démons me les ont vite arrachées aujourd'hui devant mes goals ouais je suis un acharné, je vais te dire une chose n'abandonnes pas, t'es le seul qui peut croire en toi, t'es observé de l'haut de la, au bout de tes reves tu iras...

(פזמון)
ילד תקשיב לי אל תפסיק לחלום, אדם כמוך לא תמצא תאמין לי, אתה היחיד שקיים, עלה למעלה עלה למעלה..
אלהוים נתן לי כנפיים, אני עליתי אוהב את החיים תסתכלו אלי ותבטיחו לי תבטיח לי (אתה שומע ?) תבטיח לי (אתה שומע) תבטיח לי :
שלא תפסיק לחלום, לא תפסיק לחלום לא תפסיק לחלום (X2), אל תפסיק לחלום אף פעם, שלא תפסיק לחלום אף פעם

להאזנה:

Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L Love:L

משתמשים שנתנו לייק ל- eliad83 על הודעה זו (9): רוניחן, MAHEL1960, DiSHi, roifink, dasktop, y0527161261, shlomi123123, דולפין מיוחד, aharoniyan

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הוסף תגובה

עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » סינגלים חדשים (2024-2025)

עבור ל:  

לאיו - אל תפסיק לחלום להורדה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית