נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

<-----*** | | משה פרץ - סיקור | | ***-----> F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » ארכיון

<-----*** | | משה פרץ - סיקור | | ***----->

מחבר הודעה
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2005, 15:25 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 10 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שים לב: נושא זה נעול, יתכן והקישורים וההורדות הנמצאים בו לא תקפים.

סיקור מספר 1 - תמיר גל:
עליך להתחבר למערכת ולהפעיל את חשבונך על מנת לצפות בקישורים ובהורדות.

סיקור מספר 2 - שריף:

סיקור מספר 3 - ישי לוי:

[hr]
תמונה

תמונה

תמונה

קצת על משה

תמיד נחמד להכריז על הדבר הבא, ההבטחה הגדולה על הכוכב החדש. אז הרי לכם הזמר הצעיר והמבטיח משה פרץ, המסתמן בהחלט כמשהו מרענן בין ה"קשישים" המוזכרים מעלה. פרץ בן 22, טבריאני במקור (כן, גם אני נזכרתי ב"אבא גנוב" עכשיו) ויוצא להקת פיקוד צפון, שהתגלה על ידי המתופף אמנון זנדני, שניגן עם אייל גולן.
זנדני לקח את פרץ תחת חסותו ועוד בזמן שירותו הצבאי של פרץ החלה העבודה על האלבום מביט אל המרומים. הקדימו את האלבום הסינגלים "ילד מאוהב" ו"האישה שלי", שלוו בקליפים פופולריים במיוחד במצעד המבוקשים של ערוץ 24. פרץ גם יפה וגם חתיך וגם כתב שניים משירי האלבום. אל רשימת העומלים על הכתיבה וההלחנה מצטרפים יוסי גיספן, עדי ליאון, שמואל אלבז והמוטיב החוזר שלנו, ארלט ספדיה. באלבום גם אפשר למצוא את גירסת הכיסוי של פרץ ל"דרך ארוכה" אותה גירסא שהופיעה באוסף "משולש ישראלי". נראה שיש לפרץ נקודת פתיחה די מוצלחת. מכאן הכל תלוי בו.

כוכב עולה בשמי הזמר הים תיכוני משה פרץ זמר פופ מזרחי, חתיך אמיתי ומסתמן כאליל נוער מהסוג שלא נשמע במוסיקה המסתלסלת כבר הרבה מאד זמן.
אפשר להמר עליו כעל ההבטחה הבאה בנוף המוסיקה הישראלית.
אלבומו " מביט אל המרומים " שייצא לקראת אביב 2005, רווי להיטים כמו: " ילד מאוהב " , " דרך ארוכה " (חידוש לגלי עטרי) ושיר הנושא " מביט אל המרומים " מבטיחים את מעמדו כזמר – יוצר צעיר וייחודי.
הסינגל החדש – "האישה שלי" שנכתב והולחן ע"י פרץ , מסתמן גם הוא כשיר כובש שיר אהבה אמיתי.

פריצת הדרך

משה פרץ השתחרר מהצבא, הוציא אלבום בכורה והגיע לעיר הגדולה להופיע בבלה שלומקינס. מצעד חברים באו לפרגן, בהופעה שהתחילה בשעות הקטנות של הלילה.

לא בכל יום נולד כוכב. לא בכל יום זוכה אמן צעיר לכבוד כה רב מחבריו המבוססים. משה פרץ, שבימים אלה חוגג יומולדת 22, נראה מאוד מאושר בחלקו ביום שני השבוע במועדון ה"בלה שלומקינס". פרץ, טברייני במקור, רק השתחרר לפני כמה חודשים משירות צבאי. את שלוש השנים האחרונות העביר כסולן בלהקת פיקוד צפון. עוד כשהיה בצבא, לפני כשנה לערך, הוציא סינגל ראשון (וקליפ) – "מביט אל המרומים". מאז עבר "דרך ארוכה" (כשם השיר של גלי עטרי אותו הוא מחדש) עד שהוציא את אלבום הבכורה שלו לפני כמה שבועות.
בוא נירגע עם בקבוק בירה או כוס מים או כל מה שמרגיע אתכם. באלבום הבכורה שלו "מביט אל המרומים" מגיש משה פרץ אחד-עשר שירים, לא מעט מהם בלדות. שני שירים באלבום כתב והלחין פרץ, ביניהם להיט החתונות התורן "האישה שלי". לבמה הוא עולה בהרכב מלא ופורץ במצעד להיטים: "ילד מאוהב", "אהובה", "שחורת עיניים" ועוד. , ההתרגשות ניכרה על פניו. , . אבל, עוד לפני שהספקתי להגיד "משה פרץ" הוא כבר מסיים. שישה שירים וזהו, ואולי יחזור אחר-כך, בשלוש לפנות בוקר, מי יודע?

מיד אחרי שפרץ יורד מהבמה, עולים החברים לפרגן ברצף, ברכבת ארוכה אל הבמה. הראשון הוא שר-אל שמבצע את "אהבה בעינייך" מאלבומו האחרון. אחריו מצטרפים גם ליאור פרחי, לירן טל, צביקה אברהם ואבי סינואני. גילו לי שהבמה עוד תסחף אליה בהמשך גם את לידור יוספי, שלומי שבת, מרגלית צנעני. וגם את משה פרץ. שוב. אבל אני נוטש את החגיגה בשיאה בשעה שתיים בלילה. כבן-אדם עם חיים במשרה מלאה, העייפות עשתה את שלה. קצת קשה לי להבין איך מתפקדים אלה שכן נשארו, ביום למחרת.

לא קל לפרוץ את ההגמוניה של האמנים שמאחוריהם כבר אלבומים רבים, וסביבם סוג של קונצנזוס. משה פרץ עושה זאת די בקלות. הוא מתייצב יחד עם שורה של שמות חדשים שנחשפו בשנה-שנתיים האחרונות כמו לירן טל, שי אוחיון וסגיב כהן. .

מילים לשירים

8 שירים מתוך האלבום : מביט אל המרומים

שיר הנושא - מביט אל המרומים

[color=yellow]אהובה

תשמרי לי על עצמך

האישה שלי

מה איתך

הלהיט

שחורת עיניים

ילד מאוהב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הוסף תגובה

עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » ארכיון

עבור ל:  

<-----*** | | משה פרץ - סיקור | | ***----->

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית