נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

סלמן: "אשלח את כל החברים לפוליגרף" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

סלמן: "אשלח את כל החברים לפוליגרף"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סלמן: "אשלח את כל החברים לפוליגרף"
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2007, 12:57 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אם יאושר המינוי לוועדה של שועי יוסף וחגי גולדשטיין, היא תורכב למעשה מחמישה אנשים ללא ניסיון רלוונטי משמעותי. גורם באיגוד: "לא ייתכן שלא יישבו בוועדה הזו שופטים בכירים"

איגוד השופטים ממשיך להוות צלחת פטרי לגידול ריבים ובעיות. הפעם המרמור מגיע מצד גורמים הקשורים לוועדה המקצועית, והביקורת היא על התנהלות הוועדה.

הכל החל אתמול, במהלך ישיבת הנהלת האיגוד, כאשר הובא לאישור צירופם של שני אנשים חדשים לאיגוד: שועי יוסף, אחד מהמבקרים הבכירים בארץ, והשופט חגי גולדשטיין, שפרש השנה משיפוט פעיל. גורם בוועדה המקצועית לא הסתיר הרבה כשאמר לאתר ספורט 5: "הצירוף של השניים עדיין לא אושר, אבל יאושר, וזה מינוי לא על בסיס מקצועי אלא על בסיס חברותי ואינטריגות של יו"ר הוועדה".

פרסום שמם של השניים הרתיח את יו"ר האיגוד, בן ציון סלמן, שאמר לאתר ספורט 5: "לא ייתכן שיהיו מדליפים באיגוד הזה. אשלח את כולם לפוליגרף". סלמן הוסיף ואמר כי הוא מתכוון להרחיב את הוועדה המקצועית. וביקש מחברי הנהלת האיגוד, שמעריכים את עבודתו ותומכים בה, להביא שמות נוספים שיתאימו לתפקיד.

שופטים מספרים כי במידה ויגיע יוסף לוועדה המקצועית זהו חיזוק משמעותי ליו"ר משה אשכנזי: "אשכנזי, שידוע כמי שאוהב את שופטי ומבקרי הדרום, מצרף לעצמו עוד כוח וזה יפגע בשופטים אחרים". אמר אחד השופטים הבכירים.

יוסף הושעה לפני שנתיים אחרי שלטענת אביו של השופט זיו אדלר, שיוסף היה המבקר של בנו במשחק בין מכבי ב"ש למכבי הרצליה, ביקש יוסף מהשופט משה בוחבוט שישב גם הוא ביציע, לתת את הציון למשחק של אדלר, כשהוא מעביר אליו את מכשיר הסלולרי שלו כדי שירשום. דני קורן החליט אז להשעות את יוסף לתקופה של למעלה מחודש.

גולדשטיין, שאמור להיכנס לוועדה המקצועית, פרש השנה משיפוט לאחר שהיה מועמד בסוף העונה שעברה לרדת מליגה שנייה לשלישית. לפי שופטים באיגוד, למרות שגולדשטיין הוא נתנייתי, גם הוא מקורב לאשכנזי ולשופטי הדרום.

כרגע כוללת הוועדה המקצועית את טלאל דרוושה, שלא שפט בליגה הראשונה מעולם, את חנן זונטג, ששפט מעט משחקים ואת כאמור אשכנזי, שפרש משיפוט פעיל לפני כמה עשורים.

גורם בוועדה המקצועית אמר: "לא ייתכן שבוועדה המקצועית לא ישבו שופטים בכירים ולא ייתכן שמי שמבקר שופטים גם יקבע ציונים בוועדה".

לו רק היה לי פה לדבר
אני הייתי צועק לך את הכול
אני בנך הגדול אני הקודש בחול
אני כמעט לא יכול אני עברתי הכול
אני עזבתי הכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

סלמן: "אשלח את כל החברים לפוליגרף"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית