נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

לוי ביקש מדוידוביץ' סבלנות לגבי השכר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

לוי ביקש מדוידוביץ' סבלנות לגבי השכר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לוי ביקש מדוידוביץ' סבלנות לגבי השכר
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2007, 22:28 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 31 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מאמן מכבי חיפה לוחץ על שחר לשדרג את שכרו של השוער, שעדיין סובל מכאבים עזים במפשעה. ארבייטמן על הנבחרת: "הצעירים עוד ייתנו את הטון, יש סיכוי טוב להגיע להישגים משמעותיים בשנים הקרובות"

מאמן מכבי חיפה רוני לוי קיים הבוקר (שני) שיחה ארוכה עם ניר דוידוביץ', בין היתר בנוגע לשדרוג השכר, אותו דורש השוער מזה תקופה ארוכה. לוי ביקש מדוידוביץ' להתאזר בסבלנות במטרה שהעניין ייפתר סופית בימים הקרובים.

לוי מפעיל לחצים על יעקב שחר כדי שבקשתו של דוידוביץ' תתקבל על מנת לקבל אותו מרוכז בנעשה על המגרש בהמשך העונה. השוער עדיין סובל מכאבים עזים באזור המפשעה, שלא עוברים למרות הזריקות שקיבל. בתחילת השבוע הבא הוא אמור לעבור בדיקה שתצביע על חומרת הפציעה ובינתיים ימשיך לקבל זריקות.

הקבוצה הגישה היום ערעור לבית הדין של ההתאחדות לכדורגל על עונש המשחק ללא קהל מול קרית שמונה. הדיון בערעור נקבע ליום חמישי הקרוב.

אימון הבוקר של הירוקים התנהל באווירה טובה, ללא אייל משומר ודוידוביץ' שיתאמנו היום עם הנבחרת לקראת משחק הידידות ביום רביעי עם בלארוס, וללא פיטר מסיללה שיחזור מחר ממשחק של נבחרת דרום אפריקה.

שלומי ארבייטמן, שבעבר נמנה על סגל הנבחרת הלאומית, דיבר באופטימיות למרות ההפסד בקרואטיה: "יש בנבחרת שחקנים טובים מאוד. זה נכון שיש קצת הרגשת פספוס מכך שהנבחרת לא העפילה לאליפות אירופה, אבל אני בטוח שהשחקנים הצעירים עוד ייתנו את הטון בהמשך ולנבחרת הזאת יש סיכוי טוב להגיע להישגים משמעותיים בשנים הקרובות".

על עצמו אמר החלוץ: "אני חוזר עכשיו מפציעה, רוצה להשתלב מחדש במכבי חיפה ולהוכיח את עצמי. בנוגע לחוזה, אין כל חדש, אבל אני מקווה שהנושא ייפתר על הצד הטוב ביותר".

יניב קטן פרסם הבוקר הודעה לתקשורת, בה הודיע כי הוא אינו מתכוון להיכנס לחיים הפוליטיים: "כל עוד אני שחקן כדורגל לא אתעסק עם שום דבר אחר. כל השמועות על חיבור לפוליטיקה אינן נכונות. אין לי שום אינטרס להיות בפוליטיקה, לא עכשיו ולא בעתיד".

לפני פרסום ההודעה הביעו גורמים בחיפה כעס על קטן, שלדבריהם לא התנהג כמקצוען כששקל לתפקד במקביל כפוליטיקאי. הערב הגיע קטן לכנס של ציפי תורג'מן, שהחליטה לרוץ לראשות עיריית קרית אתא, אך הדגיש כי הגיע להביע תמיכה בלבד.

לו רק היה לי פה לדבר
אני הייתי צועק לך את הכול
אני בנך הגדול אני הקודש בחול
אני כמעט לא יכול אני עברתי הכול
אני עזבתי הכול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2007, 22:44 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 977 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

תודה על מידע :P00

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

לוי ביקש מדוידוביץ' סבלנות לגבי השכר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית