נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מוני הראל נחקר בחשד לאיומים כלפיי ארי שמאי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מוני הראל נחקר בחשד לאיומים כלפיי ארי שמאי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מוני הראל נחקר בחשד לאיומים כלפיי ארי שמאי
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2007, 14:41 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יו"ר קבוצת הניהול של הפועל ת"א, מוני הראל, נחקר היום (רביעי) ומסר את גרסתו במשטרה לאחר התלונה שהוגשה נגדו ע"י אוהד הקבוצה, עורך הדין ארי שמאי.

הראל נחקר בחשד לאיומים כלפיי שמאי ויוצג ע"י עורך הדין יוסי זילברברג.

התקיפה לכאורה התרחשה במהלך משחק הכדורגל בין הפועל ת"א למכבי הרצליה, שנגמר בהפסד מפתיע 2:0 של האדומים.

כזכור, במחצית המשחק התפתח עימות פיזי בין שמאי לבין הראל וחברו (אותו אחד שהובא היום לבית המשפט).

"אחרי השער השני קראתי לכיוון חברי ההנהלה 'זו קבוצה של 40 מיליון שקל? העיקר שאתם נוסעים שלושה איש לז'נבה...'", סיפר שמאי ל-ONE.

שמאי המשיך וסיפר: "במחצית המשחק מוני הראל ניגש אלי בטון מאיים, הצמיד אצבע מתחת לעיני ואמר: 'עוד פעם תקלל אני א+++ אותך'. עניתי: 'מה קיללתי? לא קיללתי 'ובאותו רגע חברו של הראל חנק ודחף אותי אל הקיר ואמר: 'אני אּ+++ אותך'".

שמאי המשיך ושיחזר: "עזבתי את המקום וניגשתי להגיש תלונה בחפ"ק שמאחורי השער הצפוני. מנהל האצטדיון שלח עמי איש אבטחה שילווה אותי. ושם אמרו לי להגיש תלונה במרחב דן. הגשתי תלונה. ודרשתי להיחקר במכונת אמת. הגשתי את שמו של עד שהיה במקום".

"דרשתי מהם (מהמשטרה) להביא את שני הבריונים לבית משפט השלום בת"א על מנת לבקש הרחקתם ל-180 יום מהמגרשים כפי שהיה נעשה לגבי כל אוהד מהשורה. חוק הספורט איננו מבדיל בין חברי הנהלה לבין אוהדים. אני מקווה שמשטרת ישראל לא תנהג איפה ואיפה".

"לא יכול להיות שסגן יו"ר ההתאחדות לכדורגל מרשה לעצמו להתנהג בבריונות כאשר ההתאחדות מנהלת לכאורה מאבק כנגד אלימות במגרשים. אני מוכן ללכת לבדיקה במכונת אמת מתי שאדרש. כל מי שמכיר אותי יודע שאנני איש אלים".

החשוד השני שתקף את שמאי, נתן פורטמן בן ה-51, נעצר בחשד לתקיפה והובא בפני דיון בבית המשפט. במהלך הדיון, הודה פורטמן כי היה עימות מילולי אך הכחיש כל קשר לתקיפה. בית המשפט הורה על שחרורו של החשוד בערבות של 5,000 שקלים והרחיקו ל-90 יום ממשחקים באצטדיון רמת-גן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2007, 14:41 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

איך ששמאי אוהב את האקשן הזה :Nodnik:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2007, 14:55 
נושם מכור
נושם מכור

כמה שבית המשפט דפוק
הרחיקו אותו ל 90 יום מאיצטדיון ר"ג
עכשיו הוא לא יוכל לראות אימונים של הנבחרת :(-|
אבל משחקים של הפועל הוא יראה כמו גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מוני הראל נחקר בחשד לאיומים כלפיי ארי שמאי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית