נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גיא לוי ויתר על ורמוט, קדוסי ושכטר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גיא לוי ויתר על ורמוט, קדוסי ושכטר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גיא לוי ויתר על ורמוט, קדוסי ושכטר
הודעהפורסם: 30 מאי 2007, 13:15 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

פורסם סגל הנבחרת הצעירה שיטוס לאליפות אירופה בהולנד: גם אורי שטרית, תום מנשרוב ועודד אלקיים לא יהיו שם. שכטר: "כואב לי שאני לא בפנים"

סגל הנבחרת הצעירה שיטוס לאליפות אירופה בהולנד פורסם היום (רביעי). מאמן הנבחרת, גיא לוי, היה צריך לוותר על שישה שחקנים מבין ה-29 שהשתתפו באימונים האחרונים, ולבחור 23 שחקנים שיטוסו לאליפות.

המאמן החליט לוותר על חלוצה של מכבי נתניה, איתי שכטר וגם על אוהד קדוסי, הסקורר של סכנין מהלאומית ועל גילי ורמוט, קשרה המוכשר של הפועל ת"א.

"כואב לי שאני לא בפנים. אבל אין מה לעשות אבל יש מאמן שמחליט", כך הגיב שכטר ל-ONE, והוסיף: "כדורגל זה מקצוע אכזרי. עשיתי עונה יפה באופן אישי וגם עם הקבוצה. ועכשיו המטרה שלי היא לעבוד קשה ואולי אהיה בסגל לביג'ין 2008. אני מחזיק אצבעות לנבחרת שהיא תהיה שם. עכשיו לפחות יהיה לי זמן פנוי לבקר את המשפחה שלי בצפון".

גילי ורמוט לא רצה להגיב על ניפויו מהסגל הסופי, ואילו קדוסי, שהיה אחרון המוזמנים לסגל אמר: "לא היו לי צפיות גבוהות. כי ידעתי שגיא לוי ייקח קודם כל את השחקנים שהביאו אותו לאליפות אירופה ולכן לא הופתעתי". קדוסי מסתכל כבר הלאה:"אני מרגיש שלם עם עצמי ולא מאוכזב שלא אשחק באליפות אירופה".

גם אורי שטרית, מגנה השמאלי של מכבי ת"א, תום מנשרוב, קשרה של הפועל פ"ת ועודד אלקיים, בלמה של הפועל חיפה, נשארים בארץ, כמו גם גיא חיימוב השוער. הנבחרת תמריא ביום רביעי הבא להולנד, לקראת האליפות שתיפתח ב-10 ביוני. כזכור, ישראל תתמודד מול הולנד כבר במשחק הפתיחה.

המתוסכל הכי גדול שבין המנופים מהסגל הסופי הוא מגן מכבי תל-אביב, אורי שיטרית, שהפציעה שלו בגיד אכילס הכריעה את הכף ברגע האחרון לטובת מגן הפועל תל-אביב, דני בונדר, במשבצת המגן שנותרה פנויה. "זה היה מבאס כי לא חשבתי שהפציעה תמנע ממני לטוס להולנד" אמר שטרית המאוכזב.

המגן סיפר כי 90 הדקות שלו ביום ראשון בדרבי התל-אביבי החריפו את הדלקת ממנה סובל בגיד אכילס: "מהיום אני האוהד מספר 1 של הנבחרת", סיכם שיטרית.

בסגל שפורסם ישנם שישה שחקנים שנכללים גם בסגל הנבחרת הבוגרת של דרור קשטן: טוטו תמוז, ברק יצחקי, בן סהר, עמית בן-שושן, דקל קינן ויובל שפונגין. לא ידוע מתי שחקנים אלו ישוחררו מהסגל של קשטן ויצטרפו לצעירה. לכל המוקדם, זה יקרה ביום ראשון, לאחר המשחק מול מקדוניה.

הסגל המלא
שוערים: תום אלמדון (מכבי חיפה), אוהד לויטה (הפועל כפ"ס), יוסי שקל (מכבי הרצליה). הגנה: אלירן דנין (הפועל כפ"ס), דקל קינן (מכבי חיפה), שי מימון (מכבי הרצליה), רמי דואני, דני בונדר (הפועל ת"א), ניצן דמארי, נאור פסר (מכבי פ"ת), יובל שפונגין (מכבי ת"א).

קישור: אבירם ברוכיאן (בית"ר ירושלים), עידן סרור (הפועל פ"ת), ליאור רפאלוב (מכבי חיפה), אמיר טגה (מכבי נתניה), שירן ייני, ליאור ז'אן (מכבי ת"א). התקפה: שלומי ארבייטמן (מכבי חיפה), עומר פרץ (מכבי ת"א), עמית בן-שושן, טוטו תמוז, ברק יצחקי (בית"ר ירושלים), בן סהר (צ'לסי).

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2007, 23:36 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

חוץ משכטר לדעתי
זו טעות אחת גדולה.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גיא לוי ויתר על ורמוט, קדוסי ושכטר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית