נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ז'אן טלסניקוב החליט לפרוש מכדורגל F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ז'אן טלסניקוב החליט לפרוש מכדורגל

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ז'אן טלסניקוב החליט לפרוש מכדורגל
הודעהפורסם: 30 מאי 2007, 13:09 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

הקשר הוותיק שזכה באליפויות במדי בית"ר ירושלים, החליט לתלות את הנעליים בגיל 34 וחצי. טלסניקוב ל-ONE: "אני מודה לאוהדים ולמשפחה שלי"

הקשר הוותיק ז'אן טלסקניקוב החליט היום (רביעי) לפרוש ממשחק פעיל ולתלות את הנעליים בגיל 34 וחצי.

טלסניקוב אמר ל-ONE: "החלטתי לפרוש והדבר היחידי שאני רוצה לומר לעם לישראל זה תודה והרבה תודה".

"אני מודה לכל העם הזה על הזכות לשחק בפניו, אני רוצה להודות לכל האוהדים שצפו בי, גם לאוהדי הקבוצות ששיחקתי מולן, תודה רבה על האהדה, בעיקר לאוהדי בית"ר ירושלים שאיתם עברתי את התקופות הכי טובות שלי, וגם בתקופות הכי פחות טובות שלי הם היו שם, המשפחה שלי, כי איתם הייתי בהכי טוב ובהכי רע.

"גם ברגעים שאחי נפל הם ליוו אותי לכל אורך הדרך", הוסיף טלסניקוב, ""לא אכחיש שהחלום הכי גדול שלי הוא לחזור לבית"ר ירושלים, להדריך שם את דור העתיד, להעביר לכדורגלנים הצעירים את תרבות הספורט הנכונה שהמקור שלה הוא אהבה, להתחנך על-פי החינוך שאני קיבלתי ככדורגלן צעיר וזה אהבת המשחק".

"בתור ילד עולה חדש בגיל 6 וחצי שהגיע מרוסיה לישראל ובכוחות עצמי, בזכות החינוך שההורים שלי ובמיוחד אבא שלי, העניקו לי ככדורגלן, הגעתי לנבחרת ישראל וזכיתי לשחק מול נבחרת רוסיה ולסגור מעגל. היה לי כבוד גדול לשחק בנבחרת ישראל עם כל השחקנים הגדולים ועל זה יש לי לומר רק תודה ותודה ותודה".

טלסניקוב המשיך במונולוג, וסיפר: "החלטתי לפרוש כי יש רגעים שצריך להחליט על דרך חדשה ובת בבת ביום שעזבתי את בית"ר ירושלים, שזה היה בגיל 31, עשיתי מעבר למשחק דברים נוספים, קורס מאמנים ומדריכים, הלכתי ללמוד קולנוע והיום אני מסיים ללמוד תסריטאות.

"כבר מאז הייתי בתהליך היפרדות מהכדורגל. מהיום שעזבתי את בית"ר כמובן שנתתי 100 אחוז בקבוצות שבהן הייתי, מ.ס. אשדוד והפועל ירושלים".

"היו מספר רגעים מאושרים בקריירה שלי", סיכם טלסניקוב, "הרגע הכי מאושר בקריירה היה לעמוד עם נבחרת ישראל מול 50,000 איש ולשיר את התקווה במשחק מול נבחרת ספרד, והרגע שזכיתי באליפות השניה עם בית"ר ברגע האחרון נגד מכבי פתח-תקוה.

"זה היה רגע שהרגשתי שבאמת אני מאושר ואחרי שהוציאו את הספר החדש של בית"ר וראיתי שאני נמצא בין 30 השחקנים עם מספר ההופעות הגדול בכל הזמנים, היו לי דמעות בעיניים, באמת תודה לכל עם ישראל, על הכול, בעיקר על הזכות לשחק בשבילו".

טלסניקוב שנולד בברית המועצות, החל את הקריירה שלו במדי עירוני אשדוד, ששיחקה בליגה הארצית, שהיתה בזמנו הליגה השניה. בעונת 1992/93 הוא היה שותף בכיר לעלייתה ההיסטורית של הקבוצה מעיר הנמל לליגה הלאומית.

הקשר המצוין המשיך לשחק באשדוד גם לאחר שהקבוצה ירדה לליגה הארצית ובתחילת עונת 1996/97 נרכש על-ידי בית"ר ירושלים וזכה איתה בשתי אליפויות רצופות. יכולתו המצוינת לא נעלמה מעיניהם של סקאוטרים באירופה וב-1999 הוא יצא לחוויה של עונה אחת במדי דנדי יונייטד הסקוטית.

טלסניקוב שב לבית"ר, שנרכשה על-ידי גד זאבי, והיה שותף לעונה הבינונית שהסתיימה בקריסה יחסית ובהתמוטטותו של המאמן, אלי גוטמן. שלא כמו אחרים, טלסניקוב לא נטש את הספינה הטובעת והיה שותף לעונת ההינצלות שהגיעה שנה לאחר מכן.

טלסניקוב חזר לאשדוד בתחילת עונת 2003/4, שיחק שם שתי עונות והגיע עם הקבוצה מעיר הנמל לגמר גביע הטוטו בעונת 04/05. בשתי העונות האחרונות, טלסניקוב לבש את המדים האדומים של הפועל ירושלים בליגה הלאומית.

טלסניקוב ערך 21 הופעות במדי הנבחרת במהלכן הצליח למצוא את הרשת 4 פעמים.

תמונה

תמונה

תמונה

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מאי 2007, 23:37 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

תקופה יפה עברנו איתו :::)

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ז'אן טלסניקוב החליט לפרוש מכדורגל

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית