נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ג'ון טרי: אין שום בעיות בצ'לסי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ג'ון טרי: אין שום בעיות בצ'לסי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ג'ון טרי: אין שום בעיות בצ'לסי
הודעהפורסם: 17 אפריל 2007, 13:05 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

בלמה של אלופת אנגליה מכחיש דיווחים על בעיות בין המנג'ר לבעלים ומדבר על "אווירה טובה בצ'לסי". מוריניו: "הסוכן שלי לא מדבר עם מועדונים אחרים"

כבר מספר חודשים שבאנגליה מתרוצצות שמועות על מאבק בין מנג'ר צ'לסי, ז'וזה מוריניו, לבין הבעלים רומן אברמוביץ', מאבק שבעקבותיו, כך טוענים באנגליה, המנג'ר יעזוב את צ'לסי בסיום העונה.

קפטן המועדון, ג'ון טרי, טוען שלא היו דברים מעולם: "אנחנו יודעים מה קורה במועדון, אין שום דרמות. אין שום בעיות במועדון".

לאחר ההעפלה לגמר הגביע התחבקו מוריניו ואברמוביץ', וטרי אמר על כך: "היה נחמד לראות את זה. יש אווירה טובה במועדון".

על הבעלים אמר טרי: "רומן הוא איש עסקים. הוא עסוק. צריך לזכור שלמרות העיסוקים הוא מגיע לכל המשחקים. אני חושב ששוכחים את התמיכה שלו בקבוצה. אני בטוח שמתי שיש לרומן זמן, הוא הבנאדם הראשון שבא לחדר ההלבשה לדבר איתנו".

דבר נוסף שפורסם לאחרונה הוא על פיצוץ המו"מ בין טרי לצ'לסי על חוזה חדש, ועל כך אמר הבלם: "השיחות נעצרו, אבל דברים כאלה קורים במהלך מו"מ. אני רוצה משהו אחד, המועדון מציע משהו אחר, אז השיחות הופסקו, אבל כל השחקנים והאוהדים יודעים שאני רוצה להישאר פה כל הקריירה שלי. אני אוהב את המועדון".

"אני רוצה לדעת שלא רק אני אשאר פה, אלא גם פרנק למפארד, מוריניו ורומן אברמוביץ' יהיו פה ב-4 השנים הקרובות, כי ביחד אנחנו יכולים להשיג דברים גדולים", הוסיף טרי.

על המצב בו צ'לסי נמצאת השנה אמר טרי: "אנחנו עדיין בכל התחרויות, כולן חשובות לנו מאוד. הראנו שכשהקלפים על השולחן אנחנו לוקחים כוחות נוספים מבפנים. יש לנו שחקנים טריים שחוזרים מפציעות בקרוב, והכל נראה טוב עבורנו".

ז'וזה מוריניו, מנג'ר צ'לסי, רוצה להישאר בצ'לסי. אמנם יש שמועות חוזרות ונשנות על כך שהוא יחתום בריאל מדריד או שמועדונים אחרים, אך הפורטוגלי הבהיר חד משמעית שהוא לא רוצה לעזוב. מוריניו אמר כדי להבהיר את העניין: "אמרתי לפחות 20 פעמים שכאן אני רוצה להיות. אני לא יכול לעשות יותר מזה".

המנג'ר פירט: "אני לא שקרן, אני כנה. אז אם אני אומר 200 פעמים לשחקנים שלי, לאוהדים, להנהלה, לכולם, אפילו לאנשים שלא אוהדים את צ'לסי, שאני רוצה להישאר בצ'לסי, שאני רוצה לכבד את החוזה שלי, שאני רוצה להיות פה, שאני אוהב את המועדון אוהב את הכדורגל האנגלי, אני לא יכול לעשות יותר מזה. אסרתי על הסוכן שלי לדבר עם מועדונים אחרים, אני לא רוצה שהשם שלי יקושר עם עבודות אחרות".

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2007, 16:09 
נושם מתחיל
נושם מתחיל
סמל אישי של המשתמש

חחחחחחחחחחחחחחחחח בוטח אין בעיות , מקבל מאה אלף פאונט בשבוע חחחחחחחחחחחחחחחחח hpbl:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2007, 21:04 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

חחחחחח
כן אה..
שישתוק יותר טוב :)ken

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ג'ון טרי: אין שום בעיות בצ'לסי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית