נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הערב: חזרה אחרונה לפני משחק העונה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

הערב: חזרה אחרונה לפני משחק העונה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הערב: חזרה אחרונה לפני משחק העונה
הודעהפורסם: 25 מרץ 2007, 14:55 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מכבי ת"א והפועל ירושלים ינסו לא להפסיד לפני המשחק ביניהן. הצהובים בגליל בלי ביינום - אליהו על האקסית: "לגליל יש פינה חמה בלב שלי"

המפגש בין הפועל גליל-עליון למכבי תל-אביב בכפר בלום יעמוד במוקד משחקי המחזור ה-16 של ליגת "וינר", שיערכו הערב (ראשון). עירוני רמת-גן תארח את הפועל ירושלים ותנסה לגמול לאדומים על הניצחון הגדול שלהם בחצי גמר גביע המדינה.

מכבי ראשון-לציון ומאמנה החדש, עדי אזולאי, ינסו לרשום ניצחון ליגה ראשון עבור המאמן על חשבון הפועל גלבוע/עפולה ולצאת מרצף ההפסדים שפקד את הקבוצה. גם אליצור אשקלון, שעולה צפונה עד עין שרה, תנסה לשבור רצף של שבעה הפסדים ולנסות להרוויח מעט אוויר לנשימה בתחתית.

ובמשחק האחרון בני השרון תנסה להתאושש מההפסד בשבוע שעבר בבית לחניכיו של דני פרנקו, אבל הסיפור עשוי להיות לא פשוט מול גבעת שמואל שנראית טוב בשבועות האחרונים.

גליל-עליון – מכבי ת"א (19:10, כפר בלום)
למרות שבסיבוב הקודם הצהובים לא התקשו מול שחקניו של עודד קטש וגברו עליהם 80:92, המפגש הנוכחי בין לא יהיה פשוט כל כך עבור אלופת המדינה.

כזכור, בעונה שעברה הצליחה גליל להפתיע את מכבי תל-אביב בכפר בלום ולהביס את החבר'ה של פיני גרשון 92:107. גם במפגש בין הקבוצות בסיבוב השלישי התקשתה מכבי לגבור על השחקנים הצעירים והאנרגטיים של הגליל, והמשחק נגמר בניצחון דחוק של 91:93.

המאמן הקרואטי, נבן ספאחיה, וחניכיו עולים צפונה כשראשם טרוד במשחק ההשלמה מול הפועל ירושלים במלחה ביום חמישי ובסדרת ההצלבה מול צסק"א מוסקבה, שתחל במוצאי חג הפסח. הצהובים צריכים לעבור את המשחק בגליל בשלום על מנת לצאת בראש שקט למפגשים הקשים בהמשך.

כתבתנו יעל מרגלית מוסיפה כי הגארד של מכבי, וויל ביינום, שהחמיץ את המשחק מול רומא בגלל שהיה לצד אביו החולה בארה"ב, ישוב לארץ היום בצהרים ולא ייסע עם הקבוצה למשחק מול הגליל.

יותם הלפרין ימשיך לקבל קרדיט אצל המאמן הצהוב עקב יכולתו הטובה בתקופה האחרונה.

קטש והחבורה שלו בוודאי לא מתכוונים לוותר בקלות, במיוחד לאור היכולת הטובה שהקבוצה מציגה באחרונה. שחקני הגליל ניצחו ב-5 מ-7 המשחקים האחרונים שלהם וניצחון מול מכבי ת"א, יכול להקנות להם את המקום הרביעי בטבלה. הפסד, לעומת זאת, עלול להחזיר את חניכיו של קטש לנאבקי התחתית.

ליאור אליהו שישחק מול הקבוצה בה שיחק ב-3 שנים האחרונות סיפר: "מבחינתי לחזור לגליל זה מיוחד. היינו שם במחנה אימונים אך לא במשחק. לראות את הקהל, את האנשים שאני אוהב ב-3 השנים האחרונות ותמיד תישאר לי פינה חמה בלב. אנחנו נגיע בכדי לנצח, אנחנו צריכים להשיג כל ניצחון בשביל הביטחון בהמשך. אף פעם לא שיחקתי נגד הגליל אבל קבוצות שהגיעו לגליל התקשו.

מאמן הקבוצה, נבן ספאחיה: "אני יודע כל מה שצריך לדעת על הגליל, במיוחד שבתקופה האחרונה הם משחקים טוב. אנו מכבדים אותם ורוצים להראות במיוחד לאחר המשחק האחרון הלא טוב שלנו. אנו מצפים לנצח אך זה יהיה משחק מאוד קשה. אנחנו לא חושבים כרגע על ירושלים וצסק"א אלא מתרכזים בגליל".

יניב גרין: "המשחק בגליל הוא אף פעם לא קל. זו נסיעה ארוכה, המגרש ביתי והגליל משחקים שם טוב וקולעים באחוזים גבוהים. תמיד היה קשה לנצח שם ואני מאמין שגם הפעם יהיה קשה. אנחנו צריכים להיכנס טוב למשחק כדי שלא נרדוף אחריהם. אנו צריכים לשחק אגרסיבי וחכם".

ג'יימי ארנולד: "גליל תמיד משחקים טוב במגרש שלהם, משחקים עם המון אנרגיה. אני חושב שאנו צריכים לבוא עם המנטליות הנכונה מהתחלה ולדעת שהם באים לשחק חזק נגדנו כי זה מה שהם תמיד עושים, רק לבוא מוכנים לשחק. אנחנו חייבים לנסות ולגרום לכך שהמשחקים מול הפועל ירושלים וצסק"א לא ישפיעו עלינו. אנחנו צריכים ללכת צעד צעד ומשחק משחק. אם נחשוב יותר מדי קדימה נפסיד את המשחק.

במכבי ת"א הכחישו את הידיעות לפיהן דייויד בלות'נטאל בדרכו חזרה לתל אביב.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2007, 15:04 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

חחחחח משחק העונה מכבי יכנסו באמאמאמא שלהםםם

[font=French Script MT][highlight=#4040FF] חברון מאז ולתמיד!!!
מג"ב איו"ש כבודדד!![/highlight][/font]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

הערב: חזרה אחרונה לפני משחק העונה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית