נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ארזי: הקומץ הזה מוציא שם רע לבית"ר. טביב: מקומם בכלא F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ארזי: הקומץ הזה מוציא שם רע לבית"ר. טביב: מקומם בכלא

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארזי: הקומץ הזה מוציא שם רע לבית"ר. טביב: מקומם בכלא
הודעהפורסם: 15 מרץ 2007, 23:25 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

השניים שנעצרו בחשד לתקיפת אוהדי כפר סבא שוחררו ממעצר, ונאסר עליהם להגיע למשחקי בית"ר במשך 60 יום. יו"ר הקבוצה לאתר ספורט 5: "רוב האוהדים שלנו טובים". גאידמק: "ארזי ודראו ימשיכו בשנה הבאה"

שניים מאוהדי בית"ר ירושלים שנעצרו אמש בחשד שתקפו אוהדי הפועל כפ"ס בסיום משחק גביע הטוטו בין הקבוצות בהרצליה, שוחררו הבוקר (חמישי) ממעצר ב"תנאים מחמירים", לפי הגדרת ביהמ"ש. העצורים הם חייל בן 18 מראשל"צ ובן 19 מת"א.

התנאים המחמירים כוללים: ערבות עצמית של 1,500 שקל, ערבות צד ג` של 1,500 שקל, הפקדת מזומן בסך 400 שקל והרחקות מהמגרש בהרצליה וממשחקי בית"ר למשך 60 יום. הפרה של התנאים הללו מהווה עילה למעצר.

יו"ר בית"ר ירושלים, אלי ארזי, איש משטרה בעברו, אמר היום לאתר ספורט 5: "רוב אוהדי בית"ר אוהדים טובים, והם הוכיחו את זה העונה. כמובן שאני מגנה את התנהגות של כמה מהאוהדים, קומץ קטן, שבחר להתנהג כפי שהתנהג אתמול. הקומץ הזה פוגע בכלל אוהדי בית"ר ומוציא שם רע לכולם. מי שבוחר להתנהג כך המשטרה היא זו שתטפל בו".

בעלי הפועל כפ"ס, אלי טביב: "ליבי עם האוהדים שלנו. הקומץ הזה של בית"ר צריך להיענש בצורה הכי חמורה. צריך פשוט להכניס אותם מאחורי סורג ובריח. אוהדים שבאים והולכים מכות בגלל הפסד פשוט צריכים לשבת בכלא, ולא להיות מורחקים לתקופה כזאת קצרה".

מספר מכוניות של אוהדי כפר סבא הותקפו אמש ביציאה מהאצטדיון בהרצליה ע"י עשרות אוהדי בית"ר, שעזבו את היציע עוד לפני שריקת הסיום וארבו לאוהדי היריבה ברמזור. חמישה נפצעו במהלך הפוגרום, אדם אחד פתח את הראש ופונה לבית החולים.

אוהדי כפ"ס מסרו למשטרה תיאור מפורט של האוהדים שתקפו אותם וברחו. המשטרה ביצעה מרדף באזור ועצרה שני חשודים.

א`, אוהד כפ"ס, סיפר אתמול לאתר ספורט 5: "הכל התחיל עוד מאמצע המשחק. אחד האוהדים שלהם שמכיר אותי, התקשר אלינו ואמר לנו שאם לא נפסיק לעודד, הם יחכו לנו בסוף המשחק ויפתחו לנו את הראש עם אולרים".

"דיברנו עם מפקד המשטרה שאמר לנו שהכל יהיה בסדר. אחרי המשחק בצומת שליד האצטדיון אוהדי בית"ר קפצו על הרכבים שלנו. לאחד הרכבים ניפצו את השמשה, הם שלפו אוהדים והרביצו להם עם אגרופנים, היו להם גם אולרים. אחד האוהדים ברח והתקשר למשטרה שהגיעה רק אחרי 10 דקות. עוד שתי דקות הם היו רוצחים אחד מאיתנו".

הזהות של אחד מאוהדי בית"ר שהתקשרו במהלך המשחק ידועה, אולם אוהדי כפ"ס פוחדים לחשוף במי מדובר, כי בשבוע הבא ייפגשו הקבוצות במשחק ליגה בטדי.

בעלי בית"ר ירושלים ארקדי גאידמק התראיין ואמר כי יש לו חלק ביכולתה של הקבוצה העונה: "אני האחראי למצב של הקבוצה, אני הראשון שצריך לראות מהצד איך הדברים עובדים, אני אחראי לתמיכה פיננסית אבל אולי אני צריך להיות מעורב יותר בתחומים אחרים. לקבוצה יש תקציב מספיק, יש הרבה קבוצות שאין להם תקציב לספק את כל מה שהמאמן רוצה. זה לא המקרה כאן, אני נותן את כל מה שהקבוצה צריכה".

עם זאת, הבעלים הסביר כי גם לשחקנים יש חלק בתוצאות המביכות: "ישראל מדינה קטנה, מה שגורם לאנשים לראות את השחקנים בבארים ומסעדות בשעות הלילה. הם לא חיים בצורה ספורטיבית. הם חתמו על חוזה, הם שחקנים מקצוענים, איזה לחץ אני מפעיל עליהם?".

בראיון שנתן הבוקר לגל"צ, אמר גאידמק כי יו"ר הקבוצה אלי ארזי והמומחה לפיזיות טיבריוס דראו, ימשיכו במועדון גם בעונה הבאה. "שמעתי על המתיחות ביניהם, אבל אני חושב שזאת פשוט מערכת היחסים ביניהם ואין מה לעשות. אלה יחסי העבודה. שניהם יהיו בבית"ר בעונה הבאה", אמר הבעלים.

------------------
לך בית"ר נשבעתי אמונים!@!
בית"ר?!עם היית משחקת בשמיים הייתי מת כדי לראות אותך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ארזי: הקומץ הזה מוציא שם רע לבית"ר. טביב: מקומם בכלא

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית