נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מעצר הבית של מאיר כהן יסתיים מחר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מעצר הבית של מאיר כהן יסתיים מחר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מעצר הבית של מאיר כהן יסתיים מחר
הודעהפורסם: 21 ינואר 2007, 14:32 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שוערה של בני סכנין וקפטן הקבוצה, מאיר כהן, יסיים מחר (שני) את מעצר הבית. כזכור, כהן נעצר בשבוע שעבר ביחד עם 11 אנשים נוספים, ביניהם השחקנים אושרי לוי ועמי אזולאי ויו"ר הפועל נצרת עילית, אבשלום נוריאל.

השוער שוחרר בשבוע שעבר למעצר בית ולא שיחק בתיקו 1:1 של בני סכנין מול הפועל אשקלון במסגרת המחזור ה-17 של הליגה הלאומית. "אני שמח מאוד שאני משוחרר למעצר בית. אני לא רוצה להתייחס לכל הפרשה והאישומים אבל אני בטוח שהאמת תצא לאור, חכו ותראו", אמר כהן בשבוע שעבר.

מעצרם של יו"ר וספונסר נצרת עילית, אבשלום נוריאל, ושל השוער אושרי לוי אמור להסתיים מחר.

השותף בחברת ההסעות של נוריאל, "מובילי דרור", תאופיק סולימאן, שנעצר אף הוא בשבוע שעבר, מובא בשעה זו להארכת מעצר בבית-משפט השלום ברמלה. סוליאמן בן ה-50 הוא אחד המקורבים לנוריאל.

החשד הוא שנוריאל הנפיק חוזים נמוכים לשחקניו דרך הקבוצה, אך דרך עסקיו המשותפים עם סולימאן, הנפיקו משכורות על שמות קרובי משפחה של השחקנים.

היחידה הכלכלית בודקת האם עו"ד קרן שטיינפלד המייצגת, בין היתר, את אושרי לוי, היתה מודעת לחוזים כפולים. המשטרה תבקש צו לבדיקת החוזים שבידי שטיינפלד, שתשהה במעצר בית עד מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מעצר הבית של מאיר כהן יסתיים מחר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית