נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מתנאל שמואלי - את לא יוצאת לי מהראש להורדה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » סינגלים חדשים (2024-2025)

מתנאל שמואלי - את לא יוצאת לי מהראש להורדה

מחבר הודעה
הודעהפורסם: 21 ינואר 2023, 23:56 
מנכ"ל
מנכ"ל

לייקים: 423517 אוהבים
פידבקים: 2 (100%)
מתנאל שמואלי - את לא יוצאת לי מהראש - 20.01.23

תמונה

מילים: מתנאל שמואלי.
הקלטה מיקס ומאסטר: דור אייל.
הפקת ביט: Jerry the producer.

- - | | איכות אולפן מקורית || 320kbps || בלעדי לנושמים מזרחית | | - -

קישורים להורדת הסינגל:

עליך להתחבר למערכת ולהפעיל את חשבונך על מנת לצפות בקישורים ובהורדות.

עליך להתחבר למערכת ולהפעיל את חשבונך על מנת לצפות בקישורים ובהורדות.

מילות השיר:

בית א:
תגידי מה מה את לא מבינה, אני מנסה רק לתפוס זה מאבד שליטה, נזרק על המיטה מכין את התקופה שהלב שלי יוצא לשנת שמיטה, לא כסף לא זהב יהלומים, כנראה שתכתבי עוד בשירים שלי שנים, חיוכים מזוייפים אני רוצה את הקלפים חשופים מיד על השולחן, כי את יודעת שאני מכיר כל בלוף המלחמה מוכנה רק תכי על התוף תני לגשם לשטוף את מה כל מה שישאר מהקרב
(את יודעת שאני לא שם)

פזמון:
על הסטורים, על הצחוקים, על חברים שלך השמוקים, את אולי מבינה שיש כמוני וכמוך בסטוקים,
את לא יוצאת לי מהראש מה ההיגיון בכל הבלוקים שעשיתי לך
ואת יודעת לפעמים אני דפוק למה את מופיעה לי שאני מחוק כל הסרטים רצים בראש זה גורם לי לניתוק עוד תשלחי לי הודעות? עוד תספרי לחברות על המשחק שלך?

בית ב:
את לא יוצאת לי מהראש מתחיל לו שוב הסרט הלכתי די רחוק כבר כתבתי לנו פרק,
את מטיילת על דפים להם זרקתי רגש רצה לי במחשבות עשרים שעות ביממה בערך, את מעלה בי ביטחון לכן כתבתי טקסט שישב על ביטנכון, בניתי לי תקוות אנ׳לא נופל לדיכאון דמעות הן מציקות לי בגרון, למה הלכת נשארתי לא רגוע זכרונות שמציפים בי משאירים אותי פגוע כמו ציפור בלי כנף כמו ליצן בלי מצברוח שהלכת לקחת איתך את כל מה שטמוע, אני לא רוצה שתכתבי בשום טקסט שיבוא היום וכמוך אני אעשה נקסט, הראש שלי בפול גז הלב שלי על ברקס את לקחת איתך הכל אבל השארת את הכאב,

פזמון ב:
בסטורים ובצחוקים בחברים שלך השמוקים את לא מבינה שיש כמוני וכמוך בסטוקים,
את לא יוצאת לי מהראש מה ההיגיון בכל הבלוקים שעשיתי לך
ואת יודעת לפעמים אני דפוק למה את מופיעה לי שאני מחוק כל הסרטים רצים בראש זה גורם לי לניתוק עוד תשלחי לי הודעות? עוד תספרי לחברות על המשחק שלך?

להאזנה:

bh:} bh:} bh:} bh:} bh:} bh:} bh:} bh:} bh:} bh:} bh:} bh:}

משתמשים שנתנו לייק ל- eliad83 על הודעה זו (14): רוניחן, DiSHi, רחלי23, MAHEL1960, dasktop, y0527161261, shlomi123123, dj_kobi, lonelywolf, roifink, SHANIZ7719, תימני הכי אחי, דולפין מיוחד, aharoniyan

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הוסף תגובה

עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » שירים וסינגלים » סינגלים חדשים (2024-2025)

עבור ל:  

מתנאל שמואלי - את לא יוצאת לי מהראש להורדה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית