נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***[כתבה+תמונות]אל תגעו לנו בשווי השימוש*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***[כתבה+תמונות]אל תגעו לנו בשווי השימוש***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***[כתבה+תמונות]אל תגעו לנו בשווי השימוש***
הודעהפורסם: 12 נובמבר 2006, 10:00 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

פבל קנור הקים אתר נגד שווי השימוש ברכב צמוד ומשגע את חברי הכנסת; תיבת הדואר האלקטרוני של שר האוצר נסתמה ממיילים של אנשי היי-טק זועמים

"שלום, שמי פבל קנור, מהנדס תוכנה ועובד בהיי-טק. אני חושב שהגיע הזמן להפסיק לשתוק בכל פעם שמנסים להכניס לנו יד לכיס" - כך מציג עצמו פבל קנור (29) מנהריה, באתר האינטרנט שהקים: lo-le-od-mas.org (לא לעוד מס). קנור הקים את האתר במטרה לנהל מאבק בהצעת האוצר להעלות את שווי השימוש ברכב צמוד.

תיבת הדואר האלקטרוני של שר האוצר, אברהם הירשזון, נחסמה שלשום ואתמול בעקבות אלפי הודעות מייל שהגיעו אליו מעובדים המוחים על הכוונה להעלות את שווי השימוש ברכב הצמוד. גם תיבות הדואר האלקטרוני של כל 20 חברי ועדת הכספים הוצפו במיילים נגד העלאת שווי השימוש ברכב צמוד. עד אתמול הגיע ל- 7,000 מספר ההודעות המצטבר לכל ח"כ בוועדה, ומערכת הדואר האלקטרוני בכנסת קרסה למשך שעתיים. אלפי המיילים שוגרו אל שר האוצר וחברי הכנסת בעקבות פנייה שהופיעה באתר האינטרנט שהקים קנור.

"הקמתי את האתר לפני חמישה חודשים וקראתי לגולשים לחתום על עצומה נגד העלאת שווי השימוש ברכב צמוד. עד כה חתמו על העצומה 40 אלף איש. כל אחד מהחותמים מסר כתובת אי-מייל כדי שנוכל לזהות אותו. ביקשתי מכל החותמים להפנות אי-מיילים אל שר האוצר וחברי הכנסת", אמר קנור. "הקמתי את האתר מכספי, ואני מפעיל אותו בהתנדבות. מדי יום אני מקדיש שעה-שעתיים לתפעול האתר ולארגון המחאה. המיילים שנשלחים אל חברי הכנסת הם מיילים אמיתיים שנשלחו על ידי עובדים שייפגעו מהעלאת שווי השימוש. קיבלנו תגובות רק מהח"כים ראובן ריבלין וחיים אורון, שהודיעו כי הם מתלבטים בסוגיה". "עם זאת, מאוד כואב לי שרוב חברי כנסת מוחקים את מיילים. אני מופתע מתגובתה של ח"כ אורית נוקד, שאמרה כי שיגור המיילים הוא חוצפה. כל אחד מחברי הכנסת הוא אישיות ציבורית. הוא צריך להיות מוכן לקבל כל יום 6 מיליון מיילים מהאזרחים".

באחד המיילים נכתב: "ציבור העובדים, שגם כך משלם מחיר על הליסינג, הוא הנדפק. אתם יודעים כמה זה בשביל משפחה ממוצעת בינונית מחירי השכירות או משכנתא, דלק, הוצאות על הילדים? כל אלה גומרים לך את כל המשכורת. אז לחסוך כמה מאות שקלים ולהעלות את שווי השימוש?" במייל אחר נכתב: "אני סמנכ"ל תפעול בחברת סטארט-אפ ישראלית שנמצאת כרגע בשלבים ראשונים של פיתוח מוצריה לקראת חדירה לשוק העולמי. עובדי החברה הם מהנדסים הגרים במצפים, מושבים, כפרים ויישובים קהילתיים. אם לא ניתן להם רכב, הם לא יעבדו בחברה, או שנצטרך לארגן מערך היסעים שיעלה לחברה כסף רב בגלל פיזור העובדים וגם מספרם הקטן יחסית שהופך את מערך ההיסעים ללא כלכלי. החלטה זו תהיה הרת אסון, בייחוד לחברות היי-טק קטנות, במיוחד בפריפריה. אל תתנו לזה יד. אל תהיו עושי דברם של פקידי האוצר. גלו גישה אמיצה ועשו למען בוחריכם".

הירשזון אמור לקבל החלטה לגבי העלאת שווי השימוש ברכב צמוד עד סוף נובמבר 2006. ההחלטה תוגש לוועדת הכספים באמצעות תקנות, ככל הנראה עוד לפני תחילת שנת המס 2007. עיקר ההצעה: להעלות את שווי השימוש ל- 2,000 שקלים בחודש. העלאה זו תיפרס על פני כמה שנים. ח"כ אורון הודיע כי יגבש יוזמה, ולפיה העלאת שווי השימוש בכלי הרכב הנפוצים (קבוצה מספר 2 הכוללת פורד פוקוס, מאזדה 3 וטויוטה קורולה) תהיה נמוכה לעומת יתר הקבוצות כדי למתן את הפגיעה בעובדים המשתייכים לקבוצה זו.

אגב, ההחלטה על העלאת שווי השימוש תשפיע גם על כיסם של הח"כים. הכנסת חוכרת בעבור הח"כים 95 כלי רכב מסוג מאזדה 6, פורד מונדיאו, פולקסוואגן ג`טה ומאזדה 5.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2009, 22:23 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 647 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)
שם פרטי: <.
שם משפחה: <.

תודה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

***[כתבה+תמונות]אל תגעו לנו בשווי השימוש***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית