נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***[כתבה+תמונות]המכונית Mercedes -Slr *** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***[כתבה+תמונות]המכונית Mercedes -Slr ***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***[כתבה+תמונות]המכונית Mercedes -Slr ***
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2006, 13:40 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 118 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אם ה- SLR סטנדרטית מידי עבורכם, יש למרצדס פיתרון – קבלו את ה- `722 Edition`. מדובר, בגרסה מיוחדת בייצור מוגבל שנבנתה כמחווה לניצחונה של המרצדס 300 SLR נהוגה בידיהן של סטירלינג מוס ודניס ג`נקינסון במירוץ ה`מילה-מילייה` (אלף המיילים) ב- 1955. אם ציפתם למצוא 722 סוסים חסונים תחת מכסה המנוע יתכן ותתאכזבו; הגרסה החדשה גוזרת את שמה ממספר הרכב עמה ניצח מוס את המירוץ - 722. כקוריוז נספר כי המספר שהודבק לדפנותיה של המכונית היה למעשה שעת ההזנקה למירוץ – 7:22 בבוקר.
אז כמה סוסים בכל זאת נמצאים באורווה של מהדורת ה- 722? ובכן תחת חרטומה הארוך של מכונית העל נמצא 650 כ"ס הבוקעים ממנוע ה- V8 הנעזר במגדש-על בנפח 5.4 ליטר המשרת גם את ה- SLR `הרגילה`. תוספת הסוסים (24 ליתר דיוק), עוזרים למכונית לקזז שתי מאיות השנייה במיאוץ הקלאסי למאה קמ"ש (3.6 שניות לעומת 3.8 שניות) ומוסיפים עוד שלושה קמ"שים למהירות המרבית (337 קמ"ש לעומת 334 קמ"ש).
חיצונית מובדלת גרסה זו מאחותה בהקשחה והנמכה של המרכב ב- 10 מ"מ, חישוקי 19 אינץ` במקום 18 אינץ`, בלמים מוגדלים (390 מ"מ), ספויילר קדמי ודפיוזר אחורי שונים. בתא הנוסעים נמצא נגיעות סיבי פחם שחור במקומות אסטרטגיים וצמד מושבי ספורט העוטים עור ואלקנטרה.
מחירה של המכונית טרם פורסם ובשלב ראשון תשווק המכונית ללקוחות הקיימים שיוזמנו לאירוע השקה מיוחד במסלול המירוצים הצרפתי `פול ריקרד`. באותה הזדמנות יזכו המכובדים בכרטיס חבר למועדון ה-SLR החדש שפתחה היצרנית. שבמסגרתה יוכלו ליהנות מהדרכה צמודה של נהגי המירוץ של מרצדס בעבר ובהווה, בהם דייויד קולטרד (פורמולה 1), קלאוס לודוויג (DTM) ועוד.

תמונה
תמונה

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

***[כתבה+תמונות]המכונית Mercedes -Slr ***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית