נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***[כתבה+תמונות]סוזוקי SV650 - משהו פשוט וטוב*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***[כתבה+תמונות]סוזוקי SV650 - משהו פשוט וטוב***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***[כתבה+תמונות]סוזוקי SV650 - משהו פשוט וטוב***
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2006, 16:42 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

"כן, כן, כן! אני אוהב אותו!". זה כל מה ששמענו, כשביקשנו מבוחן האופנועים שלנו לומר מה דעתו על סוזוקי SV650. איומים בהפעלת כוח לא מרוסן, שחררו ממנו עוד כמה משפטים עם משמעות. חלקית

המבחן הזה הולך להיות קצר. לא בגלל עצלות, חלילה, אלא מסיבה פשוטה אחת: יש אופנועים שהם פשוט טובים, טובים מאד, מחוברים, ואין טעם לבלבל יותר מדי את המוח עם פירוט מעייף על "למה", "איך", "איפה" ו"איזה-מדהים-היה-בפניות-של-בית-ג'וברין". אם באמת הייתי עצלן, הייתי כותב כאן רק את המשפט הבא: "אופנוע סופר-מגניב. לא אהבתי את המראות שלו. אפשר להחליף אותן בפחות מ-200 שקל".

אבל אני חייב לכם קצת יותר מזה, כדי שמישהו יסכים לשלם את חשבון ההוצאות המנופח שאני מגיש. אז בבקשה:

עוד באירופה הוא היה להיט

את ה-SV650 הציגו סוזוקי לפני די הרבה שנים, ב-99' אם לדייק. ומאז הוא כבר הספיק להפוך ללהיט של ממש, במקומות בהם מבינים אופנועים. שזה בכל אירופה בערך, וגם חלקים נרחבים של שאר העולם המודרני. הרעיון פשוט: מנוע V-טווין בינוני (עם 650 סמ"ק והזרקת דלק), שלדת אלומיניום ספורטיבית, מתלים טובים ו... זהו בעצם. אם אתה יודע מה טוב בשבילך, אז אתה יודע טוב מאד שזה מספיק טוב. אפילו טוב מאד. טוב כבר אמרתי?

את המנוע אנחנו מכירים בארץ מהבן-דוד, ה-V-Strom DL650. אחד האופנועים הכי נכונים שנמכרים כאן. יש לו כוח מתחתית הסל"ד והוא לא מפחד גם משאגות על סף מנתק ההצתה, בקצה האדום של הסקאלה. אבל כשהוא מותקן ב-SV, יש לו יתרון אחד משמעותי: הוא סוחב 25 ק"ג פחות משהוא נאלץ לסחוב עם ה-DL. וזה אומר דבר אחד: שובב שמח ומבדח. המתלים לא מתכווננים, הבלמים מגיעים עם צינורות נוזל בלם מגומי, הכידון הוא צינור פלדה שמישהו כופף בזווית נכונה. פשוט.

פשוט מגניב

עכשיו תקשיבו טוב. האופנוע העירום הקטן והבסיסי הזה, הוא אחד הכלים הכי מדליקים שיצא לי לרכב עליהם. המתלים אמנם קצת נוקשים אם אתה חובב נסיעה חלקה של קטנוע מנהלים, אבל אם יש בך אפילו רק קצת חדוות רכיבה, אתה מבין ברגע אחד, למה הם כמו שהם. השלדה "גרזנית" למהדרין ויכולה לקחת על עצמה עוד 50% הספק לפחות, אבל עם המנוע המגניב הזה, אף אחד לא צריך עוד סוסים. גם הבלמים הם אולי לא מיטב טכנולוגיית הקצה, אבל הם עושים עבודה מעולה

התוצאה של השילוב הזה היא אופנוע משחקים (כאילו, Play-Bike בעגה ה"מקצועית") משובח. שש אליי גז, צר וזריז, שולח את הגלגל הקדמי לשמיים ברגע, מסוגל להניף את האחורי בבלימות ולהנחית אותו בשקט ורכות מופתיים. סוג של שיתוף פעולה עם הרוכב, אותו מוצאים בדרך כלל רק על אופנועים יקרים וספורטיביים בהרבה.

אבל גם אם אתה לא סוג כזה של רוכב, ה-SV ידבר אליך. הוא נשלט ומנומס ולא מאיים בשום אופן. יש לו מושב רך ונעים, המורכב נהנה ממרחב מחיה יותר מסביר, וגם אחרי 400 ק"מ יורדים ממנו בלי כאבים בשום מקום (כל עוד לא מנסים לטוס אתו במהירות המרבית, כי אין שום מיגון רוח).

תארוז לי כזה

אז אם אתם רוצים לעשות את המעבר המיוחל מאופנועי ה-500, אם נמאס לכם מהקיצוניות של הספורטיביים, אם אתם חוזרים לרכב אחרי הפסקה ארוכה ואם אין לכם חשבון עו"ש שמאפשר משיכה של מעל 100 אלף. זה האופנוע בשבילכם. אם אתם רוכבים שפויים שמחפשים אופנוע פשוט שיכול לעשות הכל, אם אתם אנשי רכיבה פוחזים שמחפשים אופנוע משחקים מדליק - עשו לעצמכם טובה ותקבעו לעצמכם רכיבת מבחן. חמודי אמיתי.

סוזוקי SV650

שם יצרן ודגם סוזוקי SV650
מנוע 4 פעימות, 8 שסתומים
נפח 645 סמ"ק
הספק מרבי 70 כ"ס
אורך 208 ס"מ
רוחב 74.5 ס"מ
גובה 108.5 ס"מ
בסיס גלגלים 144 ס"מ
משקל 165 ק"ג
מיכל דלק 17 ליטר
צמיג קדמי 120/60-17
צמיג אחורי 160/60-17
מחיר 68,950 שקל

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 נובמבר 2006, 18:01 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 25 אוהבים

תן ביתן כתב:
תודה

קרדיט לצחיי המגבניק התותח!!
אָבִינֹוּ מֹורֵנֹוּ מֶלֶך מְלַכֵי הָמְלַכִים אָניַ אֹוהַבִת אֹותְך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 נובמבר 2006, 22:45 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 16 אוהבים

תודהה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2006, 22:01 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 28 אוהבים

תודההההההההההההההההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2009, 09:22 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 647 אוהבים
שם פרטי: <.
שם משפחה: <.

תודה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

***[כתבה+תמונות]סוזוקי SV650 - משהו פשוט וטוב***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית