נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***הפורש 997 טורבו החדשה, יוצאת לדרך*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***הפורש 997 טורבו החדשה, יוצאת לדרך***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***הפורש 997 טורבו החדשה, יוצאת לדרך***
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2005, 19:56 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 118 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הפורש 997 טורבו החדשה, יוצאת לדרך... >>
השבוע מדווח עיתון הרכב Autocar על תצפיות מוקדמות של הפורש 911 טורבו (997) החדשה, אשר, כמו בדגם ה-996 היוצא, תוצע גם כן במרכבי קופה וקבריולט. נאמר שההספק של הדגם החדש יעמוד על כ-460 כ"ס, שזה הרבה מעבר למה שהמתחרות מציעות, למשל הפרארי 360 שמציע רק 425 כ"ס.

התורמים לתוספת הספק של 40 כ"ס מעל ההספק של הדגם היוצא (996) הם זוג טורבוים מוגדלים, מצנני ביניים יעילים יותר (אינטרקולרים) ומערכת ניהול מנוע משופרת, ע"פ הדיווח של מגזין Autocar. המומנט עלה לכ-62 קג"מ שזה מספיק כדי לדחוף את המכונה המופלאה ל-100 קמ"ש ב-4 שניות , כלומר כ-0.2 שניות יותר מהר מהדגם היוצא.

המהירות הסופית עולה גם כן והיא תיהיה גבוהה מה-310 קמ"ש של ה-996, הודות, מצד אחד, לאווירודינאמיקה משופרת מתחת לגוף המכונית וכנף אחורית יעילה יותר. מצד שני, תורמה משמעותית לעליה במהירות הסופית עושה מערכת 4X4 חדשה אשר משתמשת בדיפרנציאלים אלקטרונים בכדי לחלק יותר כוח לגלגל עם האחיזה הטובה ביותר.

תיבת ההילוכים ניתנת לבחירה לפי העדפה אישית: תיבה ידנית משופרת מהדגם הנוכחי או מערכת כפולת קלאטץ' , סמי אוטומטית (בדומה למערכת ה-DSG של VW) ובעלת שליטה מההגה, כמקובל במכוניות פורמולה 1. בעלי ניסיון עם מערכת ה-DSG של VW , יעדיפו ככל הנראה, אופציה זו על האופציה הידנית.

מאפינים נוספים יכללו בלמי דיסק קרמים, גלגי 19" ומערכת מתלים אקטיבית וניתנת לשליטה. מבחינת עיצוב, הדגם החדש שומר על הכנף האחורית המוחצנת אך מקבל תעלות אוויר גדולות יותר וכנפים נפוחות יותר.

המחיר באירופה יהיה קרוב, כלכ הנראה, למחיר של ה-996 והמכירות יחלו בשנה הבאה.

קישורים : http://www.autocar.co.uk

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

***הפורש 997 טורבו החדשה, יוצאת לדרך***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית