[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/abbcode.php on line 2022: file_get_contents(http://depositfiles.com/files/zjbkyo0d3): failed to open stream: Redirection limit reached, aborting
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/abbcode.php on line 2022: file_get_contents(http://depositfiles.com/files/zjbkyo0d3): failed to open stream: Redirection limit reached, aborting
נושמים מזרחית • סרט להורדה: סיוט ברחוב אלם 3 - לוחמי החלום
נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

סרט להורדה: סיוט ברחוב אלם 3 - לוחמי החלום F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » נושמים מזרחית ב-YouTUBE » קליפים

סרט להורדה: סיוט ברחוב אלם 3 - לוחמי החלום

מחבר הודעה
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2009, 18:25 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)
עליך להתחבר למערכת ולהפעיל את חשבונך על מנת לצפות בקישורים ובהורדות.

ז'אנר: אימה, מיסתורין, מתח.
אורך: 96 דקות.
שפה: אנגלית.
מדינה: ארה"ב.
במאי: צ'אק ראסל.
שחקנים: הת'ר לנגנקמפ, קרייג וואסון, פטרישה ארקט, רוברט אנגלוד, קן סאגוס, רודני איסטמן, ג'ניפר רובין.

תקציר:
החלק השלישי בסדרת סרטי האימה אודות ה"שרוף בעל אצבעות הסכינים", הלוא הוא פרדי קרוגר הנורא, בבימויו של צ'אק ראסל (קשר האופל), לפי תסריט של ווס קרייבן (הבמאי של הראשון). הסיוט השלישי ממשיך את סיפורה של מי שהיתה היחידה ששרדה את הסרט הראשון, ננסי תומפסון (הת'ר לנגנקמפ). ננסי קיבלה זה עתה עבודה במרכז רפואי העוזר לנוער עם בעיות נפשיות. למרבה הפתעתה מגלה ננסי שלקבוצה גדולה מן המטופלים יש סיוטים על פרדי קרוגר, ממנו חשבה שנפטרה. לאחת המטופלות, קירסטן (פטרישיה ארקט, רומן על אמת) יש כשרון מיוחד, שיכול לעזור להביס את פרדי. עם לורנס פישבורן (מאטריקס) ורוברט אינגלונד כמובן, בתפקיד פרדי קרוגר.

מתרגם לא ידוע

תרגום עברי מובנה

עורך תרגום : Download3r

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

aviv2246
פורסם: 01 אוגוסט 2010, 00:55
תודה אח שלי. . .
KOLANA
פורסם: 29 אפריל 2010, 12:23
נוסטלגיה הסרט שהכי לא הפחיד אותי חח בילדות חח הוא הצחיק אותי פעם אפילו חלמתי שפרדי בא לי בחלום חח nana:P
אביב זוזוט
פורסם: 13 אפריל 2010, 12:23
תודה רבה
tgamr02
פורסם: 09 אפריל 2010, 19:10
סיוט ברחוב אלם
מקאוולי
פורסם: 15 ינואר 2010, 18:27
תודה איש
BENIKO21
פורסם: 18 אוקטובר 2009, 22:36
:lol:
הוסף תגובה

עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » נושמים מזרחית ב-YouTUBE » קליפים

עבור ל:  

סרט להורדה: סיוט ברחוב אלם 3 - לוחמי החלום

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית