נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גם הזמן שלי הגיע, הצבא קורא לי ואני עוזב אתכם F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 4 [ 58 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גם הזמן שלי הגיע, הצבא קורא לי ואני עוזב אתכם

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גם הזמן שלי הגיע, הצבא קורא לי ואני עוזב אתכם
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2005, 12:14 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אפשר להגיד שגם הזמן שלי הגיע
אחרי כמה וכמה מתגייסים בתקופה הזאת
ואחרי שאני בפורום למעלה משנה
הגיע הזמן גם להגיע לצבא
למרות שהגיוס שלי יום חמישי הבא, החלטתי להקדים את הפרישה מסיבות שחלק אמורים לדעת.

אני עוד זוכר את היום שהגעתי לפה
זה היה אחרי שפורום אחר שהייתי בו כמה שנים ירד מהרשת
ואת נושמים מזרחית הכרתי רק בזכות הרדיו כ חבר שלי אז לשכבה חן שבתאי שידר פה
אז הבנתי שישד פה גם פורום אז החלטתי, למרות שלא האמנתי בהתחלה שאני ישתלב פה בכל זאת הכרתי אנשים מקסימים פה.

אני לא הולך לפרט את כולם כי זה לא ייגמר
אבל באמת אני רוצה להקדיש פה לאנשים הכי חשובים שבאמת מגיע להם

קודם כל עמי ושקד, מקימי האתר הזה
שעושים עבודת קודש וכל חודש מוציאים כסף בשביל שאנחנו נהנה פה ובשביל לנסות לקדם את המוזיקה המזרחית, אם זה רדיו ואם זה דיונים בפורום על המוזיקה.

עדי צורף - מנהל "החפרן" כמעט את כל אחד הוא מכיר בפורום, בן אדם תותח שכמובן היה זוכה ממני לשיגועים ושטויות בסגנון "להשתלט על הפורום" או " רוצה להיות מנהל ראשי".

אליאור - אחד הצעדים החכמים של עמי שנתן לו ניהול ראשי, בחור זהב...אין עוד מילים.

ליאור - המנהל ראשי הכי סטלן בפורום, קיבלתי ממנו חסימה, כעסתי עליו בהתחלה אבל לאט לאט הבנתי כמה קשה לו עם העבודה של כל מי שהיו עושים בעיות בפורום
קיצר ליאור אל תשכח שאתה עושה עבודת קודש ויהיה לך עם רויטל רק זוגיות טובה.

אלי (דה אנג'ל) - אחד האנשים שהכרתי עוד שהייתי חדש, לאט לאט הוא התחיל להכיר אותי ולאהוב אותי, בשבילי כמו אח, גם שהיה פה חרא בפורום הוא תמיד היה בצד שלי והיה מוכן לעשות בשבילי כמעט הכל, אחד האנשים שבאמת שמחתי להכיר.

שי - על בנות כמוך נאמר " אשת חיל מי ימצא", הבחורה הכי מקסימה בפורום, בחיים לא קיללה, לא התבטאה במילים, לא ירדה לרמה של כמה אידיוטים שקיללו, תמיד דיברה ללב של אנשים ואף פעם לא היתה חופרת והורסת אשכולות.
בחורה זהב...מגיע לך הקדשה למרות תמיד היית שוכחת אותי בהקדשות.

מיטל - אותך הכרתי במקרה עוד לפני הפורום, אבל אני כמעט בטוח שאם לא הפורום אז בקושי הינו מדברים כמו שאנחנו תמיד אני לא ישכח את המפגש שהיה איתך בפסח ושהייתי מסתלבט עלייך בפורום וכל הצחוקים במסנג'ר.
קיצר אוהב אותך יא מב"רניקית ואל תשכחי לטפל בשמעון בתחנה מרכזית :)))

קובי מזרחי - הוא הפכפך, לפעמים נחמד ולפעמים מעצבן, אתה סך הכל בחור טוב, ועיצה שלי שנהיית מנהל קצת תפסת תחת אז עיצה ממני שלא יקרה לך מה שקרה לאלמוג שהוא עף בעצבים.

עידן רחמיה (טיטו) - יצא לי לפגוש אותך פעמים ותמיד אתה תזכור אותי בתור הסטלן גם עם הקטע של הפריקים במפגש.

שירה - יצא לי לפגוש אותך וכמובן אני לא ישכח את כל הצחוקים שהיה עוד בתקופה של דור ואת הראש הקרימינלי שלך.

שרון - אצלי תמיד זכית לכינוי שרונוששש בכל מקום, פגשתי אותך פעמים וכמובן גם איתך אני לא ישכח כל מה שהיה.

תמר - הקטינה של הפורום, אותך יהיה קשה לשכוח במיוחד שהצלחתי לעבוד עליך שהיית חדשה שיש ים בבאר שבע.

איתמר (קנקן) - איתך לא יצא לדבר הרבה, אבל אתה בחור צדיק ואף פעם לא מחפש לריב עם מישהו אחר.

ענבל (בלבל) - אותך בהתחלה יצא לי להכיר דרך שירה, אחרי זה יצא לי לפגוש אותך במפגש וללכת איתך לספורטק למופע של המתגייסים, כמובן אני לא ישכח את השיגעון שלא מצאתי אותך בחניון של עזריאלי וגם אחרי כמה חודשים גם היית בצד שלי שהיה חרא פה בפורום

קרן - ילדה מקסימה ואין עוד מה להוסיף...

אבישי - בן אדם תותח שיצא לי לפגוש פעמים.

רפי (ילוו הל) - שנינו אוהדים את מכבי ת"א, ואי אפשר שלא להסכים שאתה גבר ושיהיה לך רק טוב עם מיטל.
וכמובן לא שכח את המשפט: שקל, בלון, פרס או גראס.

עדי סיבוני - הסגנית מנהלת, שעושה את העבודה שלה כמו שצריך וכמובן שלא נכנעת לכל מי שניס להפיל אותך ולפגוע בך.

איריס ושי - הזוג הכי מקסים פה, את שי לא יצא לי להכיר, אבל את איריס הספקתי להכיר ולדעת שאת בחורה נשמה

אוסנת - אין מה להגיד, בחורה טובה מבית טוב.

הודיה - התימניה הכי נשמה, עם כל זה שהייתי משגע אותה על התימנים, תאל תשכחי שאני מת עליך.

אלי זנטי, אדם (קוקזי בדם) וישי - את שלושתיכם רשמתי כי אתם הסטלנים של הפורום ותמיד אני יזוכר את הצחוקים שהיה אתכם בפורום

צופית - הראשונה שיצא לי להכיר ולפגוש בפורום, בחורה מקסימה שכבר לא פה, עקב שירות לאומי.

שלומי - מי שיצא לי לנהל עוד שהייתי חדש בפורום, בן אדם תותח

קיצר כאן נגמרה המגילה.
שמחתי להיות פה שנה ולהעביר את הזמן.
הכרתי פה הרבה אנשים תותחים שאם הייתי ממשיך להביא גם להם הקדשות זה לא היה נגמר.
גם מי שחושב שמגיע לו הקדש וראה שלא קיבל שיידע שהוא אחלה והשורה הזאת היא בשבילו.

אף פעם לא ישכח את הפורום, למרות שיש כמה בפורום שאני מאוד ישמח לשכוח.
ואני מקווה שאחר הצבא אני ימשיך עם החיים שלי וישכח את כל מי שבפורום שעשה לי חרא
ושאני יצליח בחיים וגם אם אני יילך ברחוב ויראה אותם סובלים אני ימשיך ללכת.

אז להתראות לכל הפורום ותודה על השנה הזאת.

(1) אני רוצה לשרת בתותחנים!
(2) מת על הרס"ר שלנו.
(3) דוקטור, לא צריך גימלים. אקמול יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 4 [ 58 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גם הזמן שלי הגיע, הצבא קורא לי ואני עוזב אתכם

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית