נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

כנסו רגע כולם!!! אבל ממש כולם!!! מנהלים מתחילים כולם ומהר!!! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 5 [ 63 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

כנסו רגע כולם!!! אבל ממש כולם!!! מנהלים מתחילים כולם ומהר!!!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כנסו רגע כולם!!! אבל ממש כולם!!! מנהלים מתחילים כולם ומהר!!!
הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2005, 00:25 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

תראו...
נכון אני פה כבר רק בלילות...
אני בקושי שולח הודעות פה...
אבל אני מדבר עם רובכם באי סי רואה אותכם במסנג'ר וצוחקים והכל...

דניאל אתה אחלה ילד אחי... וואללה נשמה שמע אני מכיר את טל הזה סבבה ביותר ואני חולה עליו אוהב אותו הוא אחלה גבר...
אז שמע ארתה ביקשת ממנו לעשות לך משו... סבבה אחי...
גמאני ביקשתי ממנו פעם והוא אמר לי לא רוצה... וואללה אחי אמרתי טוב והלכתי...
הוא בא אליי לבד אחרי מלא זמן ושאל מה אתה רוצה אחי ודיברנו קלאסה ועד היום אנחנו בקשר בן זונה!!!!

שאתה שאלתא ותו הוא היה בוא נגיד ככה לא במצב הכי טוב...
אתה יודע ואני ייתן דוגמה שאני רבתי עם חברה שלי והייתי בבעסה ופתחתי תאשכול שרובכם מכירים... פתאום הוא היה לא נעול... אלה מחוק... ואני אחים שלי הייתי בעצבים...
ישר פתחתי אשכול וקיללתי לא פחות ולא יותר את כל המנהלים...
כי הייתי בעצבים... ז בן אדם שבעצבים לא תמיד יודע מה הוא עושה...
וואללה הם החזירו לי אתאשכול ודיברנו שמה כמה ימים אתם בטח זוכרים...
וואללה הצטערתי שקיללתי את כולם וביקשתי סליחה מאחד אחד...
ואמרתי שהייתי בעצבים וזה לא מגיע להם...
עוד דוגמה קטנה...
אני עם אמא שלי לא מדבר כי היא לא אוהבת תחברה שלי... ואני והחברה רבנו בגלל זה באתי לאמא שלי בעצבים אמרתי דברים שלא הייתי צריך להגיד ואתם לא יודעים מה זה לא לדבר עם אמא... אני לא ילד כמוכם... נשמות שלי... אני קצת יותר בוגר וגם אם אתם רבים עם אמא גמאני רב איתה תמיד וממש נמאס לי ממנה אבל לא לדבר איתה וממש להיות בבית אבל לא בבית זה לא כיף...

מה שאני בא להגיד כאן שטל היה בעצבים אחו שקשוקה אחים שלי...
וואללה בלבל את התערבת עינבלוש ומה זה לא באת לו בטוב...
וראסמי אני יגיד לך גם שאני רבתי עם חברה שלי שהיא עשתה טעויות ולא אני התחלת לחפור ולאשים אותי... לא אומר עליך שום דבר רע חס וחלילה את בסך הכל באופי שלך אוהבת לנתח דברים... זה סבבה ביותר... לי זה בא לא בטוב אבל לא עשיתי עם זה כלום... לטל זה גם בא לא בטוב והוא כן פתח עליך... נכון ואלי זה לא מגיע לך... אבל לא יודע תבינו אותו...

וליאור... אתה מנהל ואני אוהב אותך ואתה יודע את זה...
נכון פעם היינו רק רבים זה לא סוד... לא היינו מסתדרים בגרוש...
אבל להוריד ככה מניהול... נכון שהוא מנהל... וואללה הוא קילל ואיים מגיע לו עונד וואללה אחי תחסום אותו... אבל את המנהל ראשי אתה אמור לבדוק מה היה שמה... ואתה יודע שאני צודק נשמה...

קיצור אני לא יחפור את הנושא הזה אני יסגור בזה שדניאל נשמה!!! פה באשכול זהה מחר בבוקר תיהיה סולחה ואם לא אני יזייןם את שתיכם!!! חחחח רק שתבינו... ואני לא צוחק אתם מכירים אותי...
בלבל הוא מצטער ואם הוא לא מצטער אני מצטער בשמו...
את הנושא הזה כתבתי עליו הרבה כי אני באמת אוהב את טל הוא אחלה ילד ואני חולה עליו ראסמי אני יודע מה הוא עבר כי אני עברתי דברים דומים!!!

ועל הזמן האחרון אני ידבר בכלליות ובקצרה!!!

תראו ניהיה פה גועל נפש...
כל אחת שמתחברת ישר כל הבנים הטמבלים שמבניכם רבים ועושים פוזות ומתחילים לקלל ולאיים... נשמות אתם לא קונים אף אחד... נכון אנחנו נושמים מזרחית... אבל תפסיקו לחשוב שאתם באיזה סרט של תמיר גל ותעשו פוזות כמו טמבלים אתם רק הורסים לנו תפורום... אז דיי לקלל ודיי לריב... באמת... זה לא עושה טוב לא לכם לא ליולא לפורום ולא לאף אחד כאן...
אז דיי מי שמקלל גבר!? וואללה לא... וליאור צודק צריך למחוק כל מי שמקלל בלי רחמים...
אבל דיי תתבגרו כבר דחיל ראבקם...
אני עכשיו חזרתי מהעבודה ופתחיתי תאשכול בגלל שראיתי מה היה כאן...
מקווה שלפחות כמה ממכם יקראו הכל ובאמת יפנימו וואללה עם בן אדם אחד ישתנה כאן בזכות האשכול הזה אני את שלי עשיתי...
קחו את הדברים לתשומת ליבכם!!!

אוהב אותכם נשמות דיי לריב אנחנו כמו משפחה אחת גדולה תבינו...

לירן שטי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 5 [ 63 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

כנסו רגע כולם!!! אבל ממש כולם!!! מנהלים מתחילים כולם ומהר!!!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית