נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שנה טובה נשמות כנסו כולם באו ננסה לשנות משהו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שנה טובה נשמות כנסו כולם באו ננסה לשנות משהו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שנה טובה נשמות כנסו כולם באו ננסה לשנות משהו
הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2005, 15:10 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

קודם כל שנה טובה לכולם אוהב אותכם אחד אחד למרות שאני בד"כ לא כותב פה
דבר שני יש פורום בנענע שהבנתי שיש בו הרבה אנשים מקורבים לרדיו...
בפורום הזה שאלו שאלה כללית "מה היית משנה בתחנות הרדיו?"..
הגבתי להם שם בקשר למוזיקה המזרחית... אני מאמין שאם כולנו נגיב שם אולי משהו ישתנה טיפה ואם לא אז לפחות ניסינו ונמשיך לנסות
התגובה שלי היא זאתי:

יש רק דבר אחד שהייתי משנה..
כל התחנות רדיו אבל כולם במרכז הארץ משמיעים מכל מוזיקה אפשרית שיש בעולם חוץ ממה? מזרחית... מתמיד הייתה האפלייה הזאת בכל תחנות הרדיו זמרים שמצליחים בכל המועדונים מרוויחים ערימות של כסף רק מהופעות ויש להם קהל הכי גדול בארץ.. זמרים מוכרים כמו תמיר גל שריף עופר לוי וכו` זמרים שאין אחד בארץ שלא מכיר את השם שלהם... ויש להם כל כל הרבה קהל בארץ... למה אותם לא משמיעים ברדיו? מסיבה אחת בלבד.. אפליה! ברשויות מכנים אותם זמרי דיכאון והם לא זמרי דיכאון הם נקראים זמרי נשמה.. זמרים ששרים לא מהגרון אלא מהנשמה כל מילה בכל שיר יכולה להעביר בך צמרמורת... ולא שירי ראפ כמו סבלימינאל וכאלה... לא שאני שולל מוזיקה כזאת או אחרת... פשוט זה לא הגיוני שמוזיקה כזאת עם קהל יעד כל כך גדול לא ישמיעו ברדיו ממש לא הגיוני... אם יש מישהו מתחנות הרדיו או כל מי שרואה את ההודעה הזאת.. אף אחד לא יכול לשלול את המוזיקה הזאת זוהי תרבות שלמה וכמו שאני מכבד את כל סוגי המוזיקות ושומע לפעמים גם כל שדרני התחנות צריכים להשמיע לפעמים מוזיקה כזאת... ואם אתם עדיין שוללים אותה קחו שיר אחד תכנסו לשירונט ותחפשו עופר לוי או תמיר גל... אל תשמעו את המוזיקה אם היא צורמת לכם באוזן.. אבל תקראו את המילים ותגידו לאיזה עוד מוזיקה בעולם יש מילים כל כך יפות כמו אלו.
לכולם שתהיה שנה טובה ומבורכת ומקווה שאולי משהו ישתנה בעתיד.

בשביל להיכנס לפורום לשאלה זו תכנסו לפה:
http://forums.nana.co.il/Message/Messag ... ID=8236158

לכו תדעו.. אולי משהו ישתנה בעתיד כולנו ביחד יכולים לשנות אני בטוח בזה.. וזאת ההתחלה
קיצור שיהיה שנה טובה ומבורכת לכולם ומקווה שבשנה הבאה בעזרת השם נוכל לשמוע את שריף בגלגל"צ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שנה טובה נשמות כנסו כולם באו ננסה לשנות משהו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית