נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

משל החמור! כולם מוזמנים לקרוא! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 5 [ 71 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

משל החמור! כולם מוזמנים לקרוא!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: משל החמור! כולם מוזמנים לקרוא!
הודעהפורסם: 18 ספטמבר 2005, 22:18 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

יום אחד התעקש חמור עמוס משא להיעצר במרכזו של גשר סואן.
כל נסיונות בעליו להניעו לזוז ממקומו עלו בתוהו. לא הועילו גערות, פיתויים, הצלפות- החמור בשלו. עוד מהרה החל תור
ארוך של מכוניות מתפתל משני עברי הגשר מזה ומזה, וחלל האוויר נמלא צפירות נהגים קצרי רוח, רטינות וצעקות- מהומת
אלוהים שלמה. והחמור בשלו: אינו מש ממקומו. פתאם צץ אדם שניגש אל החמור, הציג עצמו כפסיכולוג וביקש את רשותו
לשכנע את החמור לזוז.
"פסיכולוג שמיכולוג", חשב לעצמו הבעלים בביטול, "אבל מה יש לי להפסיד?" שידבר. אך נתן את רשותו, והנה ראה
לתהמתו שהפסיכולוג מרים אבן משולי הדרך וחובט בכוח בראשו של החמור. רץ המחמר המבוהל אל הפסיכולוג, וצעק אליו: "הי, מה אתה עושה? השתגעת? חשבתי שאתה פסיכולוג ואתה תדבר עם החמור שלי. מה פתאם אתה מכה אותו?" השיב הפסיכולוג במתינות ובנועם: " ודאי שאני מתכוון לשכנע את החמור שלך בדיבורים, אבל תחילה עלי להסב את תשומת לבו!"

בכך היה דרייקורס מדגים את הצורך בשימוש בכושר ההמצאה והאלתור, כדי להפתיע את הפונה ולהוציאו משיווי משקלו נוגד השינוי...

ובכן אנשים, מה שהתכוון לספר לנו פרופ.דרייקורס שכדי לשכנע מישהו אנחנו חייבים קודם כל למשוך את תשומת לבו! כמו שראיתם מה עשה לפני שידבר עם החמור, היכה אותו כדי למשוך את תשומת ליבו לדבריו, כי אחרת הוא היה יכול לנסות הכל כמו שעשה בעל החמור אבל החמור לא יתיחס.
אם נתיחס לזה בתור פסיכולוג, כי הרי רודולף דרייקורס פסיכולוג, כדי לשכנע מטופל לשנות כיוון, ושיהיה מוכן לשינוי, אנחנו חייבים למשוך תשומת ליבו קודם אלינו, שיקשיב אלינו כמו שצריך, שיתעניין.
אז חברים, כשאתם רוצים לדבר עם מישהו שחשוב לכם או רוצים לשכנע מישהו תמיד תדאגו למשיכת תשומת לב של הזולת כי אחרת חבל על המאמץ.
ואם מישהו רוצה לדבר יותר לעומק, או להעיר, אשמח לשמוע, ובכל מקרה תגיבווו (:

נ.ב. תמשכו תשומת לב, אבל לא באבן כי תהרגו את האדםםם :)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 5 [ 71 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

משל החמור! כולם מוזמנים לקרוא!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית