נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בלעדי ערוץ 24 בצפון והזמרים מגיעים לקריות כנסו כולם! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בלעדי ערוץ 24 בצפון והזמרים מגיעים לקריות כנסו כולם!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בלעדי ערוץ 24 בצפון והזמרים מגיעים לקריות כנסו כולם!
הודעהפורסם: 16 יולי 2010, 17:36 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 146 אוהבים
פידבקים: 2 (100%)

מידע בלעדי נוסף ב- 25.7.2010 דודו אהרון מגיע להופעה בלעדית באולפן השקוף בנתניה.

ערוץ 24 היום משדר מרחוב הרצל בהדר מחיפה אני מבטיח לכם שבשבוע הבא אני בערוץ 24

ערוץ 24 מהיום בחודשיים בחיפה בימי שישי מ- 10:00 בבוקר ועד 18:00 בערב.

אני יפרסם את הרשימה של הזמרים החמים שיבואו להופעה בלעדית באמפי פארק בקריית מוצקין אני ביום ראשון יישב ביחד עם ראש העיר שלי ונקבע הופעות של זמרים שיהיו בקריית מוצקין בקרוב!

מחירי הכרטיסים לכול ההופעות שכתבי כאן למטה בסוף ההודעה שלי.

הראל סקעת מגיע להופעה בקריית מוצקין ב- 07.08.2010 יש כבר מכירת כרטיסים בקופות חיפה תתקשרו תזמינו כדי לכם לתפוס מקומות.

תמונה

הראל סקעת 07/08/10

הראל סקעת בהופעה מאז אלבום הבכורה שלו הצליח הראל לכבוש שיאים בעולם המוסיקה הישראלית- זמר השנה ואיש השנה במוסיקה בכל המצעדים... כל זאת במקביל למעל 200 הופעות בהיכלי תרבות ברחבי הארץ. מאחוריו שני אלבומים מצליחים, שהגיעו לראש מצעדי ההשמעות והמכירות תוך זמן קצר. בהופעה יבצע הראל שירים משני האלבומים בעיבודים חדשים. עם הראל על הבמה: יוחאי בלום: פסנתר לידור לוי\גלעד בן לייש: גיטרות מיכאל אבגיל: תופים זיו הרפז: בס

הראל סקעת יופיע בתאריך: 07.08.2010 המופע יתחיל בשעה: 21:30 כרטיס עולה 120.00 שקל שימו לב למחיר הכרטיס.

שלומי סרנגה מגיע לקריית מוצקין ב- 27.8.2010 יש כבר מכירת כרטיסים בקופות חיפה תתקשרו תזמינו לתפוס מקומות.

תמונה

שלומי סרנגה מגיע להופעה בלעדית בקריית מוצקין עוד 72 יום יש כבר מכירת כרטיסים להופעה של תתקשרו לקופות חיפה.
שלומי סרנגה מגיע להופעה בלעדית בקריית מוצקין בעוד חודשיים ו- 12 יום 71 יום שלומי סרנגה מגיע להופעה בקריית מוצקין.

יהודה פוליקר מגיע להופעה בקריית מוצקין ב- 03.09.2010 ולעוד הופעה בתאריך 04.09.2010 יש כבר מכירת כרטיסים בקופות חיפה תתקשרו תזמינו כדי לכם לתפוס מקומות.

תמונה

יהודה פוליקר 03/09/10 עד 04/09/10

"עיניים שלי" "דברים שרציתי לומר" "כשתגדל" "יום שישי" "חופשי" "הצל שלי ואני" "פחות אבל כואב" "כפיים" "חלון לים התיכון" "אפר ואבק" "רדיו רמאללה" "התחלה חדשה" "פנים אל מול פנים" " אל תלכי עכשיו" "שלושה ימים" "יום עצמאות" ועוד... בעקבות הדיסק החדש והמצליח (אלבום זהב) יוצא יהודה פוליקר במופע חדש. יהודה פוליקר על הבמה, בליווי 9 נגנים והמון כלי נגינה, במופע תוסס ושופע צלילים ומקצבים בלקניים- ים תיכוניים לצד להיטי רוק. במופע מבצע פוליקר משיריו המוכרים מלהקת בנזין ואלבומי הסולו - בביצועים מעודכנים, להיטים שכתב לאחרים, קלאסיקות מהמוסיקה היוונית לדורותיה וכמובן שירים מהאלבום החדש. ניהול אמנותי: לואי להב אלון הלל ואלי חדד – תופים, אמיר פינטו - כלי הקשה יוני פוליקר – גיטרות ובוזוקי, שמוליק שמיר – גיטרות יונתן לוינטל – בס, יואב אסיף- קלידים וסמפלר לאוניד דצלמן – קלידים אקורדיון וכלי נשיפה, נועם אטלס- בגלמה וכלי נשיפה

המופע הראשון בתאריך: 03.09.2010 המופע יתחיל בשעה: 21:00 כרטיס עולה 220.00 שקל שימו לב למחיר הכרטיס.
המופע השני בתאריך: 04.09.2010 המופע יתחיל בשעה: 20:30 כרטיס עולה 220.00 שקל שימו לב למחיר הכרטיס.

אייל גולן מגיע לקריית מוצקין ב- 25.9.2010 יש כבר מכירת כרטיסים בקופות חיפה תתקשרו תזמינו כדי לכם לתפוס מקומות.

תמונה

אייל גולן מגיע להופעה בלעדית בקריית מוצקין בעוד חודשיים ו- 11 יום 71 יום אייל גולן מגיע להופעה בקריית מוצקין.

דניאל בן חיים , עומר אדם ואביהו שבת מגיעים להופעה בלעדית בקריית מוצקין ב- 27.9.2010 יש כבר מכירת כרטיסים בקופות חיפה תתקשרו תזמינו כדי לכם לתפוס מקומות.

דניאל בן חיים

תמונה

עומר אדם

תמונה

אביהו שבת

תמונה

דניאל בן חיים , עומר אדם ואביהו שבת מגיעים לקריית מוצקין ב- 27.9.2010 יש כבר מכירת כרטיסים בקופות חיפה תתקשרו תזמינו כדי לכם לתפוס מקומות וזה מופע לנוער ראשוני ובלעדי.
עומר אדם דניאל בן חיים ואביהו שבת מגיעים להופעה בלעדית בקריית מוצקין בעוד חודשיים ו- 13 יום 73 יום אייל גולן מגיע להופעה בקריית מוצקין.

משה פרץ

תמונה

האחד והיחיד משה פרץץ מגיע להופעה ראשונה ובלעדית באמפי פארק בקריית מוצקין בעוד שלושה חודשיים!
משה פרץ מגיע לקריית מוצקין ב- 16.10.2010 יש כבר מכירת כרטיסים בקופות חיפה תתקשרו תזמינו כדי לכם לתפוס מקומות.

משה פרץ מגיע להופעה בלעדית בקריית מוצקין בעוד חודשיים חודש ויומיים משה פרץ מגיע להופעה בלעדית בקריית מוצקין.

25 ספטמבר - אייל גולן - מכירת כרטיסים
26 ספטמבר - גליקריה + סרנגה- מכירת כרטיסים זה לא נכון בטוח שלומי סרנגה אולי גם גליקריה תיהיה בהופעה אבל גם התאריך הוא לא נכון התאריך הנכון הוא: 27.8.2010 - מכירת כרטיסים
27 ספטמבר - מופע לנוער: דניאל בן חיים+אביהו שבת+עומר אדם - מכירת כרטיסים
16 אוקטובר - משה פרץ - מכירת כרטיסים

מידע בלעדי מהאתר של קופות חיפה!

אייל גולן בקריית מוצקין בתאריך: 25.9.2010 המופע מתחיל בשעה: 20:45 ויש הרבה מקומות פנויים אפשר להזמין לשורה הראשונה מי שרוצה כרטיס אחד עולה 230.00 שקל ויש עוד כל מיני יציעים תבדקו באתר קופות חיפה.

תמונה

שלומי סרנגה בקריית מוצקין בתאריך: 27.8.2010 המופע מתחיל בשעה: 22:00 ויש הרבה מקומות פנויים אפשר להזמין לשורה הראשונה מי שרוצה כרטיס אחד עולה 119.00 שקל תשימו לב למחיר כי יש מחירים שונים ביציעים אחרים.

תמונה

שלומי סרנגה במבצר שוני כשמאחוריו למעלה מ 16 שנים על במות בכל העולם, יעלה שלומי סרנגה לבמת האמפיתיאטרון של מבצר שוני הקסום. מפגש מוסיקלי ייחודי של מוסיקה שמחה לצד מוסיקה מרגשת לבין זמר אמיתי עם קול גדול. סרנגה יגיש מגוון אדיר ושמח של להיטיו הגדולים מכל הזמנים: מהלהיט הנוכחי "טבה טומבה", דרך "מונו", "כל הנשים יפות", "את תלכי בשדה" "מקום אחר", "עוד יום יבוא", "חלום מתוק", ועד "בום פם", "דם דם", "מימולטה" ועוד. תתכוננו לחוויה ייחודית, מקפיצה, מרגשת ובלתי נשכחת!!

<חברים שימו לב לפרסום באתר קופות חיפה של ההופעה של אייל גולן תבדקו את הכיסאות אין כמעט כרטיסים להופעה>

הראל סקעת מגיע להופעה בלעדית בקריית מוצקין ב- 07.08.2010 ההופעה מתחיל בשעה: 21:30 כרטיס אחד עולה 120.00 שקל.

שלומי סרנגה מגיע להופעה בלעדית בקריית מוצקין ב- 27.8.2010 ההופעה מתחיל בשעה: 22:00 כרטיס אחד עולה 119.00 שקל תשימו לב למחיר.

יהודה פוליקר מגיע לשני הופעות בלעדיות בקריית מוצקין הפרטים מתחת להודעה הזאת.
המופע הראשון בתאריך: 03.09.2010 ההופעה תתחיל בשעה: 21:00 כרטיס עולה 220.00 שקל שימו לב למחיר הכרטיס.
המופע השני בתאריך: 04.09.2010 ההופעה תתחיל בשעה: 20:30 כרטיס עולה 220.00 שקל שימו לב למחיר הכרטיס.

אייל גולן מגיע להופעה בלעדית בקריית מוצקין ב- 25.9.2010 ההופעה מתחילה בשעה: 20:45 כרטיס אחד עולה 230.00 שקל שימו לב למחיר.

דניאל בן חיים , עומר אדם ואביהו שבת מגיעים להופעה בלעדית בקריית מוצקין ב- 27.9.2010 אין ביניתים שעה מתי תתחיל ההופעה ואין עדיין גם מחיר כמה עולה כרטיס אחד.

משה פרץ מגיע להופעה בלעדית בקריית מוצקין ב- 16.10.2010 אין ביניתים שעה מתי תתחיל ההופעה ואין עדיין גם מחיר כמה עולה כרטיס אחד.

אתר קופות חיפה!

http://www.8662244.co.il/

מנהלים אני מקווה שאני לא עובר על משהו באשכול הזה אם כן תתקנו אותו!

תהנו חברים תתנו בתגובות על כל ההשקעה שלי!תגובות!תגובות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בלעדי ערוץ 24 בצפון והזמרים מגיעים לקריות כנסו כולם!
הודעהפורסם: 17 יולי 2010, 12:20 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 6 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מה אתה מקבב תמוח
כל אלה באים להופיע בקרית מוצקין? על מי אתה עובד?

בית"ר ירושלים לעולם לא תצעדי לבדך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2010, 13:27 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 404 אוהבים

תגיד לי מה קרה פה, ראש הממשלה מתחתן שמביאים את כל אלה?
ובאילו תאריכים גם מה זה..אוקטובר זה כבר לימודים וחורף...
ת'אמת שלא הבנתי כלום מהרשימות שרשמת, היה טוב אם זה היה בטור ללא תמונות....
לא מספיק צריכים להזמין בשבילהם כרטיסים גם צריכים לראות ת'פרצופים שלהם לפני..

תודה בכל אופן!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2010, 14:17 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 647 אוהבים

אני יודע שבמגדל העמק בכל חודש אוגוסט באים להופיע פה זמרים בינהם דודו אהרון ומושיק עפיה
ובנוסף יש פה את פסטיבל הבירה
וב22.8 נראהלי שרית חדד מופיעה בנצרת עלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2010, 19:20 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 945 אוהבים
פידבקים: 6 (100%)

תודה על המידע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2010, 22:17 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 980 אוהבים

עמית_כהן כתב:
אני יודע שבמגדל העמק בכל חודש אוגוסט באים להופיע פה זמרים בינהם דודו אהרון ומושיק עפיה
ובנוסף יש פה את פסטיבל הבירה
וב22.8 נראהלי שרית חדד מופיעה בנצרת עלית

לגבי נצרת עילית
7.8 דנאיל בן חיים
28.8 שרית חדד ושלומי סרנגה
מתי מושיק עפיה ומתי דודו ??? אני אבוא !!!

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2010, 15:55 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים

:P00

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בלעדי ערוץ 24 בצפון והזמרים מגיעים לקריות כנסו כולם!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית