נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ראיון אישי וחושפני שלי עם הזמר שרון זריהן חדש חדש.... F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ראיון אישי וחושפני שלי עם הזמר שרון זריהן חדש חדש....

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ראיון אישי וחושפני שלי עם הזמר שרון זריהן חדש חדש....
הודעהפורסם: 27 אפריל 2010, 16:14 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 202 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

ראיון אישי וחושפני שלי(אלעד גברילוב)בלעדי עם שרון זריהן
על התאונת דרכים שהוא עבר על הסינגל החדש ועל הקרייה בכללי

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 872&ref=ts

הקדמה לראיון

בתקופה קצרה מאוד הספיק הזמר שרון זריהן להגיע לפיסגה הים תיכונית
והבטיח את מעמדו במוסיקה הים תיכונית והעכשווית , המקום שאכן ראוי לו , וקיבל כבוד ומעמד גדול
במוסיקה הים תיכונית ,
מאז הספיק להוציא לתקשורת מספר סינגלים מתוך הדיסק החדש שייצא בקרוב , ואף גם הם קיבלו מקום וכבוד ראוי במוסיקה ובמהרה הפכו ללהיטים גדולים שזכו להכניס את שרון למיינסטרים ולכל בית בישראל ,
במהרה הפכו ללהיטי חתונות ומועדונים שבאופן חופשי סוחפים את קהל המעריצים אל רחבת הריקודים ,
השירים הושמעו בכל תחנות הרדיו ואף עברו כל פליליסט אפשרי , וגם מתנגנים להם בכל מצעד ומצעד ,
,, תזכורת לכל הסינגלים מאז ועד היום...
,, הכי יפה,רוצה אלייך,חולם אותך,נסיכה שלי,ובין השקטים זכינו להכיר את,תדעי שאני אוהב ו "אין שנייה"שכתב והלחן שרון והסינגל החדש והנוכחי "את הראשונה"
בכל התקופה הזו זכה שרון לעבוד ולשתף פעולה עם מיטב היוצרים והכותבים הטובים במוסיקה ,
ובניהם אפשר למצוא את
צולי זכאי , שי ראובני , תמיר צור , יהודה תמיר , מאיה אברהם , דודו אהרון חברו הטוב למקצוע שאחראי ליצירת השיר "חולם אותך" וגם מיטב הנגנים הטובים בארץ ,
ממש בימים אלו הוא מסיים את עבודתו על אלבומו הרביעי במספר ,
על האלבום החדש שרון התעכב זמן רב להוציא אותו לאור , עקב עבודה קשה על האלבום ,
האלבום כולו מורכב מחומר ים תיכוני ועכשווי והחומרים לאלבום נאספו בקפידה רבה ,
היום שרון זריהן מנוהל על ידי משרד הפקות חדש "גולד הפקות" שבראשם אחראי לניהולו של שרון האח דרור זריהן , השניים בחרו לשתף פעולה יחדיו ולעבוד על האלבום החדש , האח דרור כיום אחראי לטיפוח ולניהול הקריירה של שרון באופן הכי מקצועי שיש , ובאויר אנחנו כבר שמים לב לאחוות אחים נהדרת וכמו שאומרים

הנה הראיון שלי אישי וחושפני שלי בלעדי עם הזמר שרון זריהן

מראיין:שלום לזמר שרון זריהן לפני שנתחיל בראיון רציתי לשאול לשלומך שמענו שעברת תאונת דרכים?
שרון זריהן :שלומי ברוך ה בסדר גמור , אני לאט לאט מתאושש מהכאבים , תודה רבה לכולם על כל האהבה והדאגה האכפתית , אני מודה לכל אחד ואחד באופן אישי

מראיין:שרון ספר בכמה מילים על עצמך?
שרון זריהן:אני בן 31 תושב בת ים יליד בת ים

מראיין:שרון איך המשפחה קיבלה את זה שאתה רוצה להיות זמר?
שרון זריהן:המשפחה מאוד פירגנה ותמכה בי לאורך כל הדרך עד היום

מראייו:שרון הוצאת עד כה 3 אלבומים ספר על "החיבוק" שקיבלת מהתקשורת והמדיה ואיך נמכרו האלבומים בזמנו?
שרון זריהן:מתחילת הקריירה שלי אני חושב שקיבלתי את החיבוק הכי חם ואוהב מהתקשורת שעד היום מפרגנת לי ,ובכלל מכל הקהל שלי שאני מאוד אוהב אותם ומעריך אותם ושבלעדיהם לא הייתי קיים ,הם הכח שלי והפרנסה שלי ,הם נותנים לי את הכח להמשיך ולהמשיך הלאה ,אני שמח ואני מודה שהאלבומים שלי הצליחו ונמכרו במאות עותקים

מראיין:שרון ספר קצת על התגובות והאהבה שאתה מקבל מהקהל ?
שרון זריהן:אני מקבל תגובות חמות ואוהבות מאוד מהקהל שלי ואני שוב אומר שאני מודה לכל אחד ואחד,ובכלל על כל האהבה שהם נותנים לי

מראיין:יש לך כמה וכמה דואטים שביצעת עם זמרים מסויימים ואף השאירו חותם גדול במוסיקה ,ואף הפכו ללהיטים גדולים
ספר על שיתוף פעולה מיוחד שהיה לך באחד מין הדואטים ואיזה מהם אתה הכי מחובר?
שרון זריהן:כמובן שאני מאוד אוהב את כל הדואטים שלי שביצעתי,כי אם לא הייתי אוהב אז לא הייתי מקליט אותם בכלל ,אבל הדואט שהכי אני מחובר אליו זה הדואט שלי ושל קובי פרץ "הלב " שכמובן הדואט הזה הוא הבייבי שלי ,זה בעצם הדואט שנתן לי את הקרש קפיצה בתחילת הקריירה ,מאוד אהבתי את השיתוף פעולה עם קובי,אני מאוד אוהב אותו כבן אדם וכזמר ומעריך אותו ומצדיע לו שהיגיע לאן שהיגיע

מראיין:שרון ספר על הסינגלים שיצאו עד כה מהאלבום הרביעי שבדרך...ספר איך הסינגלים התקבלו בתקשורת?
שרון זריהן:עד עכשיו הוצאתי לתקשורת שישה סינגלים שברוך ה עשו ועדיין עושים את העבודה שלהם , הם התקבלו יפה מאוד בכל כלי התקשורת שדואגת לפרגן אני לא מתלונן ,כל הסינגלים יצאו בשיתוף פעולה עם כל היוצרים הטובים במוסיקה

מראיין:שרון יצאת בסינגל חדש בשם "את הראשונה"?ספר קצת על הסינגל?
שרון זריהן:הסינגל יצא לפניי שבועיים לתקשורת , יוסי גיספן כתב את המילים ,ועדי לאון הלחין ,ותמיר צור עיבד ,
כמו שכולם יודעים וכבר שמעו ,זה סינגל שמח קיצבי ויפה ,ואני מאוד מקווה שכולם אוהבים אותו ונהנים ממנו ,

מראיין:שרון בשנים האחרונות לא הוצאת אלבום חדש אלא הוצאת סינגלים בודדים למה בעצם תקופת העבודה על האלבום לקחה המון זמן?
שרון זריהן:נכון ,לא הוצאתי אלבום הרבה זמן ,כי היום הטרנד החדש זה להוציא סינגלים והלכתי וזרמתי עם הקו הזה ,אבל כיום אני עובד על האלבום הרביעי שלי,האמת שהוא קצת ועדיין מתעקב ביציאה שלו כי אני לא רוצה להיות פזיז ולהוציא אותו מהר,חשוב לי שהקהל שלי יהנה מהאלבום החדש , אנחנו עובדים עליו לאט לאט ובלי לחץ בחרנו לעבוד באלבום הזה עם היוצרים הכי טובים במוסיקה אספנו גם את כל החומרים את כל הטקסטים בקפידה רבה מאוד,היום אני יותר מעורב בהקלטות ,וחשוב לי מאוד שהקהל יהנה מכל האלבום שחיכו לו כל כך הרבה זמן

מראיין:שתף אותי ואת קהל המעריצים איך נולדה הבלאדה היפה והמרגשת הזו "אין שנייה " ?
שרון זריהן:קודם כל תודה,זה שיר שאני כתבתי והלחנתי ואפשר לומר שזהו שיר שמבוסס באופן חופשי על חיי האישים
סינגל יפה ומרגש במיוחד הטקסט מורכב במילים מאוד משמעותיות וכואבות למי ששם לב

מראיין:האם מסתתר סיפור חיים מאחורי המילים הנהדרות ? סיפור אישי ?
שרון זריהן:כן,כמו שאמרתי שהשיר הוא סיפור אמיתי על חיי האישים

מראיין:אתה בעצם אחראי ליצירת השיר,מתי כבר הבנת שאתה מוכן לבנות את עצמך גם כיוצר ולא רק מבצע ?
שרון זריהן:האמת שתמיד היה בי את התחום הזה של היצירה ,ובשנים האחרונות לא השתמשתי בזה רק בתחילת הקריירה שלי בשירים חבר יקר וגעגועים שגם כתבתי והלחנתי אז ,והיום אני במטרה לחזור לכתוב ולהלחין אני חושב שזה מאוד כיף לכתוב ולהלחין ולבצע את מה שבעצם יצרת ,ובאלבום הבא שלי יהיו מספר שירים שגם כתבתי

מראיין:האם אתה מרגיש שינוי רב בקריירה מאז ועד היום ?
שרון זריהן:כן בוודאי,אני מרגיש שינוי רב אין ספק בכלל ,היום אני יותר משופשף ויותר מעורב בכל מה שקשור אליי ,אני מרגיש גם שהיום אני יותר נמצא במעמד אחר וטוב וזה הכי כיף לי שבעולם

מראיין:אני שואל כי באופן חופשי שמים לב שהיום אתה יותר מקצועי ואתה עובד אם אנשים אחרים בתחום המוסיקה ,זה משהו שבוודאי לא עשית בעבר
שרון זריהן:היום אני נמצא סביב אנשים מקצועים שבעבר לא עבדתי איתם ,וזה הכי כיף שבעולם לעבוד ולשתף פעולה אם אנשים מקצועים במוסיקה משהו שבעבר לא עשיתי והיה חסר לי,וזה גם חלק מהשאיפות שלי שהיו אז

מראיין:אתה חושב שזכינו להכיר היום שרון חדש ועכשווי ולא את שרון של פעם ?
שרון זריהן:כן ,היום אני שרון ששר שירים ים תיכוני ולא שירי נשמה כמו אז שהתבססו על הלחנים הטורקים,אני רוצה לומר שאני אף פעם לא שוכח מה שרתי זה הלהיטים שעשו ובנו אותי ובזכותם אני קיים ,אבל פשוט היום אתה חייב לזרום אם הזרם וזה מה שאני עושה וטוב לי

מראיין:אנחנו בעצם זכינו להכיר את שרון בשידרוג מוסיקלי חדש ,השינוי הזה עשה לך טוב ?
שרון זריהן:מאוד

מראיין:שרון מה השאיפות שלך להמשך הקריירה המוזיקלית שלך?
שרון זריהן:יש לי המון שאיפות ואני מאמין שכל דבר יגיע בזמן שלו בעזרת ה'.

מראיין:שרון תן טיפ לזמר מתחיל או צעיר שרוצה לפרוץ ולכבוש כמות מעריצים כמו שלך?
שרון זריהן:הרבה והמון סבלנות ,לא להיות פזיזים ובהצלחה לכולם

מראיין:שרון תן 3 זמרים שאתה מאוד מחובר אליהם בז'אנר הים תיכוני מזרחי?
שרון זריהן:משה פרץ , אייל גולן , שרית חדד

מראיין:ספר לנו בקצרה מה הולך להיות באלבום הבא שלך ?
שרון זריהן:כל האלבום יורכב מחומר ים תיכוני חדש ועכשווי , כמובן שכל החומרים נאספו בקפידה רבה מאוד מאוד אני מעורב בכל ההקלטות,כל האלבום יהיה בשיתוף פעולה עם היוצרים והנגנים הכי טובים ,האלבום יהיה שמח ויהיו בו גם שירים שאני כתבתי והלחנתי

מראיין:לסיום שרון אני רוצה לאחל המון הצלחה בהמשך הקרירה המוזיקלית היה לי העונג לראיין אותך נתרא בהשקת האלבום בע''ה

שרון זריהן:תודה רבה לך,מודה לך מקרב לב ולי היה העונג להתראיין איתך ושבע''ה הלוואי גלעד שליט יחזור בריא ושלם הבייתה במהרה..
שרון זריהן אוהב את כולם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ראיון אישי וחושפני שלי עם הזמר שרון זריהן חדש חדש....
הודעהפורסם: 28 אפריל 2010, 18:18 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 8609 אוהבים

מראיין:אתה חושב שזכינו להכיר היום שרון חדש ועכשווי ולא את שרון של פעם ?
שרון זריהן:כן ,היום אני שרון ששר שירים ים תיכוני ולא שירי נשמה כמו אז שהתבססו על הלחנים הטורקים,אני רוצה לומר שאני אף פעם לא שוכח מה שרתי זה הלהיטים שעשו ובנו אותי ובזכותם אני קיים ,אבל פשוט היום אתה חייב לזרום אם הזרם וזה מה שאני עושה וטוב לי

הוא מרגיז אותי,
אם הוא אוהב את הדואט "הלב" והוא יודע שזה מה שבנה אותו,
למה הוא צריך לזרום עם הזרם למה?!?! מה רע במה שהיה.
הסינגלים היום יבשים ולא להיטים אפילו בתחום החדש של הים תיכוני-פופ הזה.

אלעד לגבי הראיון,
ראיון נחמד ביותר ויפה.
הייתי חוסך כמה שאלות, היו כמה מקרים שחזרת על עצמך.
(ויש כמה שגיאות כתיב שכדאי שתשים לב להבא,
בעיקר במילים כמו "מתעכב", "אם" או "עם" בהתאם לשימוש במשפט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2010, 13:08 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 202 אוהבים

תודה צורף.........לאט לאט משתפרים מראיון לראיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2010, 15:50 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים

הוא באמת מעצבן בא לי לשים לו אחת להרדים אותו ושיקום מזרחי אמיתי ונגד הזרם הפופ המסריח הזה

על כאב לבי הזמן יעיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ראיון אישי וחושפני שלי עם הזמר שרון זריהן חדש חדש....

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית