נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

כאב בליבי בגלל בחורה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

כאב בליבי בגלל בחורה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כאב בליבי בגלל בחורה
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2009, 21:47 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

גם ברגעים קשים אסור להתייאש וגם שהכל נראה אבוד צריך להתמודד עם כל המצב שבו אדם נמצא כי אין דבר כזה ייאוש זה נקרא ייצר הרע!כי אם בנאדם לא יסמוך על עצמו אף אחד לא יעזור לו חוץ מהקדוש ברוך הוא! ולכן חייב לקרוא פסוקי תהילים כדאי לשאוב כוחות ולא להישבר! ונקווה שיום אחד מה שהבנאדם מבקש לעצמו יתממש כי מה שכתוב בספר למעלה זה מה שיהיה ואנחנו עבדים קטנים פה.... ראה/י עודומה שמגיע לנו זה לא סתם כי גורלנו נקבע עוד בבטן אימנו.כמה שנבקש ומה שנשבע זה לא יעזור כי הגורל בידיים של בורא עולם וחיינו בידיו והמוות בידיו כי מן העפר באנו ואל העפר נשוב.
"יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע לפעמים מותר לא לדעת הכל".... גם שרוצים לעשות לבחורה ונותנים לה את הנשמה היא לא יודעת להעריך מה שעושים בשבילה. בנאדם יכול לספוג עלבונות אבל יש גבול. ובסוף היא אומרת שאני לא בסדר. וגם שאתה לפעמים לא בסדר לבנאדם יש זכות להתיישר והיא לא נותנת סיכוי של אחוז! אתה בא ביפה והיא תוקפת אותך ללא סיבה מוצדקת לא שזה סיפור של בגידה או אלימות חלילה. פשוט נכנסתי למצב שאין כסף להיפגש איתה והיא שיחקה שהיא מבינה אבל כל פעם הייתה עוקצת ואני בחור טוב שתמיד סולח , ושהיה לי היא לא האמינה שאני יבוא כי הבטחתי לה ולא באתי אבל זה מרוע פשוט נכנסתי לסחרחורת של פיטורים מהעבודה ובשבילה שברתי חסכונות ולקחתי הלוואה והיא לא העריכה את זה,אז לפעמים אני מרגיש שאני אשם אבל אני לא אשם כי לא הייתה לי עבודה במשך חודש עם שכירות לדירה. וואלה אנשים המצב שובר אותי ואני משכנע אותי שיהיה בסדר אז לפחות אני הולך להוציא הכל בטדי כל שבועיים במשחקים בית"ר ירושלים.אבל זה לשעה וחצי ואח"כ הכל צף וחוזר, לפחות אני יודע אם היא הייתה נתקלת במצב שלי הייתי מבין אותה והדבר האחרון זה לפגוע בה כי אוהב אותה ולא לאיים עליי שאני תמיד לא בסדר ותמיד מרמה את עצמי שאני צריך לתקן את עצמי אבל אני לא עשיתי שום רע בעולם אלא לא ראיתי אותה כמעט חודש בגלל שפיטרו אותי. כמה בנאדם יכול לאגור בפנים ולא להוציא הכל החוצה?!אמרתי לה שהיא תגיד לי אם יש לה מישהו אחר כדאי שאני אדע והיא אמרה לי שלא ושתמיד אני בראש שלה .אז אני שואל למה היא תוקפת אותי ללא סיבה אז היא אומרת שאני לא רציני ואני משחק בה וזה ממש לא נכון
אנו כבר 3 שנים ביחד וזה לא סיפור של חצי שנה שנה, נקווה שיהיה בסדר אחים יקרים שלי תשמרו על עצמכם ותהנו מהחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

כאב בליבי בגלל בחורה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית