נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

סגריות... סמים קלים... שתיה חריפה.. קעקועים... ועוד :) F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 4 [ 53 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

סגריות... סמים קלים... שתיה חריפה.. קעקועים... ועוד :)

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סגריות... סמים קלים... שתיה חריפה.. קעקועים... ועוד :)
הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 12:10 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

בקיצור ילדודס.. החופש הגדול יתחיל.. או יותר נכון החופש השחור... למה שחור? כי בתחלה כיף וסבבה.. ובסוף כבר מתחילים להשתעמם.. ולעשות כל מני שטיות..בשביל לעביר תזמן.. ובקיצור שנה שעברה הכרתי גם ילדים במציאות.. וגם מאינטרנט שבגלל החופש הזה יגיעו למקומות.. ה' ירחם.. התקלקלו רצח.. סגריות.. סמים.. כל מני שטיות.. אז אמרתי נכתוב כמה דברים ננסה לחזק פה אנשים לפותח להם תשכל שבעז"ה לא יעשו את כל השטיות אלה...

ובקיצור התורה הקדושה אומרת לנו "ושמרתם מאוד לנפשותיכם.." ובקיצור ה' יתברך מצוה אותנו לשמוע על הגוף שלנו!! על הבריאות שלנו!! לא לכניס את עצמינו למצב של סכנה...חובה עלינו לשמור על הביראות שלנו!! ובקיצור הגוף?? הוא לא שייך לנו!! תבינו כל עיקר? זה הנשמה!! הנשמה? זה אדם אמיתי היא ממשיכה קדימה לעולם הבא אבל בשביל להיות בעולם הזה הנשמה צריכה תגוף.. הגוף? המלבוש שלה.. ובקיצור הסברתי את זה כבר פעם בהרחבה.. ובקיצור הגוף הזה.?? הוא לא שלנו!! הוא שייך לה' יתברך.. ה' יתברך אחרי על הגוף שלנו שולט עליו על הבריאות שלנו!! והוא אמר לנו? איך להתנהג עם הגוף הזה מה לעשות בו ומה לא.. זה כמו שעכשיו אני נותן לכם את המכונית שלי לסיבוב מותר לכם לעשות בו מה שאתם רוצים?. לא! למה? הוא לא שלכם!אותו דבר הגוף שלנו.. ה' יתברך הכניס לנו תנשמה לגוף ואמר לה איך לשמור על הגוף מה לעשות ומה לא לעשות וכ'ו... ובקיצור התורה אומרת לנו "ושמרתם מאוד לנפשותיכם.." אסור לסכן תבריאות שלנו!! תגוף שלנו!! ובקיצור נתחיל עם הרשימה...

סמים קלים...בקיצור תבינו!! בלי קשר לדת וכ'ו.. מי שלוקח סמים קלים.. לא איודע איזה סוג.. לעשן.. כדורים.. ברוך ה' אני לא מבין בדברים אלה.. מי שלוקח סמים קלים.. זה אדם?? חולה נפש!!! כן כן קראתם נכון!! מי שלוקח סמים הוא ח-ו-ל--ה- -- -נ-פ--ש-! אשכרה ככה!! הרי כל מי שלוקח סמים קלים וזה.. למה הוא לוקח? כדאי לברוח ממציאות.. להיות "בסטלה.." במקום התמודד עם דברים מה הוא רוצה לעשות? לרורח.. לעשן איזה משו.. ולהיות בסטלה.. לשכוח מהכל.. מה זה נקרא? חולה נפש!! החיים שלו?? הרוסים!! תבינו הרבנים אומרים שמי שלוקח סמים זה יותר גרוע מעבודה זרה!! יש אדם שמסוגל להשתחוות לפסל?? אף אחד לא יעיז!! אז תדעו לכם אדם שלוקח סמים זה יותר גרוע מעבודה זרה!! למה?? כי עבודה זרה אתה מאמין באל אחר.. זהו!! אבל סמים? זה לא אמונה.. זה פיתרון.. במקום להתמודד לעשות. לוקח איזה כדור.. מעשן איזה משו.. וברוח ממציאות.. כל בעיה הכי קטנה שיש לו כל צרה לוקח את סם.. וזה? מרגיע אותו.. אין אין אין מי שלוקח סמים ולא רוצה לצאת מיזה.. ואוהב את זה.. תאמינו לי?? שה-ת-א-ב--ד!! שימות!! למה שימות? כי במלאה אין לו חיים.. ולו רק לא.. למשפחה שלו אין חיים.. להורים שלו.. לכל הקרובים אליו אין חיים.. כל היום משגע אותם "תנו כסף.. תנו כסף.." למה? הוא מחפש את זה רוצה כסף לקנות.. אז עדיף שילך התאבד.. ננוח ממנו... ואני מדבר על סמים קלים!!! מי שלוקח סמים הכבדים.. תאמינו לי זה? כבר יותר טוב.. למה? כי אלה כבר רגל וחצי בקבר.. ימתו יותר מהר.. ינחו מהר... ואין דבר שהורס תבריאות של אדם כמו הדבר הזה... ואני שומע הרבה מאוד אנשים שלקחו עשו עשנו כל מני סמים קלים.. ת-ב-ר-ח--ו מיזה כמו מאש!! אל תחפרו את הקבר שלכם!!! תלמדו מטעיות של אחרים!! אל תתקרבו לזה! וגם? תתרחקו מחברים שלוקחים סמים קלים!! 10000 פעם נכנסו אלי אנשים כאלה לאיסיקיו רוצים שאני יעזור להם.. איך אני יעזור להם? חושבים אנייעשה הוקס פוקס ויוציא אותם מיזה.. הכל תלוי באדם עצמו.. מי שרוצה להשתנות.. לפסיק.. יצליח! תלמדו! נכון קשה אבל הכלתלוי ברצון של אדם!!

סגריות... חחח ויש פה הרבה שבטח מעשנים חח שאלו אנשים שמעשנים "למה אתה מעשן..." כולם יגידו לכם "אני רגיל לזה..זה מרגיע אותו... " חחח אתה רגיל לזה? זה מרגיע אותך?? אז תתרגל לדפוק לעצמך כאפות.. תדפוק לעצמך סטירות.. כפאות.. תתרגל לזה.. וזה? ירגיע אותך...וגם תתרגל לזה תאמין לי.. וזה? גם בחינם.. חחח בלי כסף.. כמה עולה לעשן?? 15 20 שקל ענארף.. נו תחשבו כמה כסף אתם חוסכים?? תדפוק לעצמך כפאות.. ויודעים מה הכי מצחיק.. שאלה שמעשנים?? הם חושבים שהם נהנים.. חח וואלה אני רואה אנשים בבית הכנסת שלי פרצוף כמו תשעה באב בשבת.. שאולים אותם מה יש מה קרה.. "מת לעשן.. השבת הזאת הרגה אותי.." אתם קולטים???? כל השבת הם מחכים שיעבור בשביל שיכניסו תרעל הזה לפה!! בושה וחרפה תאמינו לי!! מי שאדם דתי?? ששומר שבת ומעשן רק בגלל זה צריך לפסיק לעשן!! כי כל עונג שבת שלו נהרס!! חאלס מה הקטע של זה?? הרי בנינו כל מי שתחיל לעשן?? הוא מושפע!! ויהיו כאלה שלא יאהבו את זה אבל כן כן אם אתם מעשנים אז תדעו לכם אתם -מ-ו-ש-פ--ע--י-ם!! אתם? ליצנים!! יעני רוצים לראות לכולם "הינה אני חלק מחבר'ה...גם אני מעשן.." כל זה? פוזות!! אין עד היום לא פגשתי אחד!! שמעשן ולא התחרט עד זה! כולם? בכו!! ועדין?? לא מאוחר לצאת מיזה!! אפשר לצאת מיזה.. וח-ו--ב-ה לצאת מיזה!! יודעים למה? כי סגריות מסכן תבריאות של אדם.. וזה? ידוע! והתורה אמרה לנו שכל מה שמסכן אותנו אסור לעשות.. אז גם אם אתם מעשנים תדעו לכם? שאתם עוברים על איסור מתורה!! עכשיו תגיד "בונה מה הוא מדבר יש הרבה שמעשנים.." נכון!! אבל אני? לא מסתכל מה אנשים עושים אם דתים מעשנים אז גם הם? מושפעים!! אני מסתכל על מה שהתורה אומרת!! הרב כדורי? היה מעשן!! ברגע שהוא שמע שכל גדולי הדור אמרו לא לעשן!! הוא יפסיק לעשן!!! אני יביא לכם כוס עם מים ובתוך זה יש רעל.. תשתו? ברור שלא.. אז למה סגריה כן? חאלססס אל תהרסו תבריאות שלכם!! אני ברוך ה'? לא מעשן..וגם לא עשנתי אף פעם בחיים שלי.. לא נסיתי אפילו.. עכשיו תגידו "כן קל לך לדבר.." אני יודע שזה קשה..מאוד קשה!! אבל? הכל תלוי ברצון!! אם רוצים? מצליחים! אם אתם רוצים לפסיק? תאמינו לי תצליחו!! הכל תלוי ברצון שלכם!!!

נרגילות.. טוב נרגילה וסגריה? זה בדיוק אותו דבר.. זה שלנרגליה יש טעמים שונים וכל החרטות אלה למניהם {ושוב ברוך ה' אני לא מבין בזה.. בחיים שלי לא עשיתי תשטיות אלה..} אבל מי שמעשן נרגילה שיקרא מה שכתבתי גם על סגריות...

שתיה חריפה... חחח בונה איך אפשר לשתות תרעל הזה.. את זה אני מודה? שתיתי!! לפני כמה שנים שעוד לא הייתי חוזר בתשובה וקרה לי מה שקרה לי.. הייתי מושפע משירים אתם ידועים מה זה שירים של דיכאון מדברים שמה על שתיה המרה וכ'ו.. מי ששומע מכיר.. ובקיצור אמרתי ננסה נשתה נראה מה זה.. בונה הכנסתי תחרא הזה לפה שלי.. כל הגוף שלי היה ר-ו-ת-ח-!! איזה חום! וא-מ-א- איזה טעם יש לזה!! איזה מר.. באו לחדר של אחי כל ארון שלו בקבוקים של חרא הזה.. הוא רק פותח את בקבוקים אני מקבל סחרחורות.. מה זה????? איך אפשר לשתות את זה.. אין אין זה?? ר--ע--ל-!! ידוע ששתיה חריפה וכ'ו.. הורסת את הכבד.. ובקיצור למה לשתות תרעל הזה?? אני שאול אנשים למה אתה שותה אומרים לי "להיות בסטלה.." גם הם מג'נונים.. במקום להתמודד עם החיים.. מה הם עושים? בורחים.... ובימים אלה של החופש? הרבה עושים את זה.. מביאים נרגילות שתיה.. וחוזרים בבוקר מסטולים מתים.. מה הקטע? מה יוצא לכם מיזה? אחד מהדברים שהקדוש ברוך הוא הגמרא אומרת מתעב!! זה שיכורים!! אומרים חז"ל מי ששיכור הוא משוגע!! רק משוגעים שותים.. חאלס כבר עם השטיות אלה.. חאלס עם הפוזות אלה.. מה יוצא לכם מכל זה בחייאת ראבק למה להרוס תבריאות שלכם?? כל הדברים אלה פוגעים בבריאות שלכם.. כל הדברים אלה? הגוף מתמכר לזה.. מה אתם רוצים שילדים שלכם יעשנו? ישתו?? כולכם אני מאמין תגידו "חס וחלילה.. מה פתאום.." נו אז תדעו לכם 80% מחינוך של ילד זה הדוגמא אישית של הורים!! עוד 10 שנים ילדים שלכם יראו אתיכם מה יגידו?? איזה דוגמא תתנו להם? ישמעו ככה אמא ואבא עשו.. אז הם? יעשו גם..יהיו כמוכם.. חאלס!! גם תבריאות שלכם אתם הרוסים!! גם תחיים שלכם אתם הורסים!! וגם תחיים של ילדים שלכם אתם 90% תהרסו אז לא חבל??? וכל זה למה? בשביל להיות חלק מחבר'ה.. מה יגידו אני חנון? אז גם אני ישתה.. גם אני יעשן.. תפעילו תשכל שלכם!! תפסיקו להיות מושפעים!!! תפסיקו להרוס לעצמיכם תחיים! תפסיקו לפתוח לעצמיכם את ה-ק-ב--ר!!

קעקועים.. טובבב!! הרבה שמעתי עכשיו יש מודה חדשה קעקועים.. חחח גם את זה.. עוד לא ריאתי 1 שעשה קעוקע ובסוף לא התחרט על זה.. חושבים שזה יפה מגניב.. אבל תבינו.. בסוף? זה נמאס.. שנה.. שנתיים.. 10 שנים.. יפה.. למה תשארו צעירים לנצח???? לא!!! חאלס תחשבו על עתיד!!! ותעזבו את זה.. תדעו לכם מי שיש לו קעקוע.. עובר שניה שניה על איסור מתורה!! כיאלו כל שניה ושניה הוא אוכל חזיר!! מבינים מה זה?. ואחרי הפטירה שלו לא קוברים אותו אם הקעוקע!! מה עושים? שורפים לו את המקום במגהץ... וכל זה? יסורים קשים לנשמה.. אתם קולטים מה זה?? אני שאול אנשים למה אתה עושה קעוקע.. "זה יפה.. אני אוהב את זה..." כן תחשוב עוד כמה שנים יהיו לכם ילדים ...נכדים.. יגידו לך "אבא.. אמא... מה זה..למה עשיתה את זה..." מה תגידו להם?.... אז?. תבינו תטעות שלכם!! בסוף? כולם מתחרטים שעושים את זה!! עוד לא ראיתי אחד שלא התחרט.. עכשיו בגיל הנעורים חושבים יפה וזה.. {ומה יפה בזה? גועל נפש..אבל כל אחד ודעה שלו...} ובקיצור אמרתי הגוף?? לא שייך לנו!! הגוף שייך לה' יתברך!! וה' יתברך אמר לנו "לא תעביר כותבת קעקע על בשריכם.." אסור לעשות קעקועים!! רוצים לעשות קעקועים?? תחשבו עוד 20 30 שנה.. שהגוף שלכם כבר יהיה זקן מעפאן.. אז תתגאו בזה? בחיים לא!! ומיש יש לו קעקועים?? שירוץ יעשה תשובה על זה.. וכמה שיותר מהר יהוריד את זה...

עגילים.... חחח או יותר נכון מסמרים שתוקעים בפרצוף.. בלשון.. באף.. בשפה.. בקיצור בקיצור לא יודע איפה כבר תוקעים תמסמרים אלה אךךך אתה שאול אנשים למה יש לך את זה.. אומרים לך "אני אוהב את זה..." אתה אוהב את זה? סבבה.. בגיל 30..40.. אתה תשאיר את זה?? מה הם עונים "להההה אל תגזים.." חחחחחחחחחחחחחחחחחח נו אבל אתה אוהב את זה לא??? אז מה קרה??חחחחחח מכאן תבינו מי שתוקע לעצמו את כל המסמרים אלה בפנים.. כמה הוא -מ-ו-ש-פ-ע!! תחשבו לפני 30 שנה היו רואים מישהו עם קידון בגבה.. או מסמר בלשון.. היו אומרים "אמא.. מאיפה הוא ברח.. תזמין תזמין את בית חולים אברבנל שיקחו אותו..." חחחחחחחחחח היו צוחקים עליו!!! אבל היום? "מודה.." כל נער ונערה 3 ברחוב.. יש להם איזה מסמר תקוע בפנים.. חלק בלשון חלק באף וכו'... מה אתם פרות?? לא.. נו אז למה אתם תוקעים את זה בפרצוף שלכם?? מה הקטע? זה יפה? סבבה אז תשאירו את זה לתמיד... "לה.. עזוב לא מתאיים.." נו אז למה אתם עושים את זה? בשביל מה?.? אןי אןי תבינו כל זה? פוזה!! מה יפה בזה?? זה הדבר הכי הכי הכי מגעיל ודוחה שראיתי א-י--כ-ס!! אבל שוב!! כל אחד? ודעה שלו.. הולכים עושים חורים בכל הגוף.. משחיתים את הגוף שלכם.. כל שניה שיש לכם תמסמרים אלה.. זה איסור מתורה!! באוזנים?? מותר לשים!! רק הבנות!!! אישה עגיל באוזנים? מותר.. אבל שאר המקומות בפרצוף?? אסור!! רק באוזנים זהו!! לבנים???? אפילו באוזן אסור!! למה? כי התורה אמרה "לא ילבש גבר שמלת אישה.." כל בגד של אישה תכשיט של אישה וכ'ו.. אסור לבנים ללבוש.. ועגילים באוזנים זה? לבנים.. בשאר המקומות בגוף?? זה לא צנועה.. וגם? זה חוקות הגוי... זה אופנה של הגוים.. וגם זה לא רואי שנסיכה של ה' יתברך תתקע את כל המסמרים אלה.. חאלס.. תוציאו את זה תלכו תזרקו את זה בשירותים.. כי בסופו של דבר? אתם תהורידו את זה.. לא החודש אז עוד חודשים.. עוד שנה.. בסוף? תהורידו את זה.. אז למה סתם להכעיס את ה' יתברך? למה סתם לעשות מעצמיכם צוחק?? יש כאלה אומרות לי "מה אתה מדבר לרבקה היה נזם.." פחחח זה התירוץ? הכי עלוב ששמעתי!! למה אתם הולכות כמו רבקה אמינו?? חחחחחחחחחחחחחח שאתם תלכו כמותו תשימו נזם סבבה? חחחחחח רבקה אמינו מרוב צנעות היא לא יצאה מהבית!!! עוד לא ריאתי רבנית 1 ששמה נזם... ה' ירחם עלינו אמן!!

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 4949752878

רוציםם לדעת פירוש של חלומות? רוצים לדעת ה-כ-ל על החלומות? כנסו מוקדש לכם!

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 7146470109

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 12:41 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 4 אוהבים

תשמע נראה לי אתה עושה טעות..
כולם פה יאכלו אותך עכשיו
אני הייתי בורחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 12:46 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 227 אוהבים

מי שלוקח סמים הוא חולה נפש

בסדר

תקשיב בן אדם קראתי עד לאותו משפט מטומטם שאמרת
ולא נראה לי שאני יכולה להמשיך עוד לקרוא

לפי כל מה שאתה כותב נראה שאתה זה שחולה נפש
תלמד לדבר ולהכנס לראש של אנשים בצורה יותר נורמלית ולא בקיצוניות מטורפת כמו שאתה
ואז אולי מישהו יקשיב לך
כי מה שאתה עושה עכשיו זה סתם יורה מילים בלי קשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 13:04 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

גלו'ש :][: כתב:
תשמע נראה לי אתה עושה טעות..
כולם פה יאכלו אותך עכשיו
אני הייתי בורחת

שיכנסו חחח אני שם פס.. אני לא כותב דברים כדאי למוצא חן בעיני אנשים או משו.. אני כתוב ת-א-מ--ת! ולפעמיים? אמת כואבת.. מי שלא נאה לו סבבה שיקלל שיצעק שיעשה מה שבא לו.. בעיה שלו תאמת חייבים להגיד בפרצוף.. יאהבו לא יאהבו זה בעיה שלהם לא שלי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 13:06 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

עדי* כתב:
מי שלוקח סמים הוא חולה נפש

בסדר

תקשיב בן אדם קראתי עד לאותו משפט מטומטם שאמרת
ולא נראה לי שאני יכולה להמשיך עוד לקרוא

לפי כל מה שאתה כותב נראה שאתה זה שחולה נפש
תלמד לדבר ולהכנס לראש של אנשים בצורה יותר נורמלית ולא בקיצוניות מטורפת כמו שאתה
ואז אולי מישהו יקשיב לך
כי מה שאתה עושה עכשיו זה סתם יורה מילים בלי קשר

אדם שמשחק בנשק.. ויורה לכל עולם.. לאן יקחו אותו? לטיפול נכון? למה? כי הוא לא מודע למעשים שלו... אז אותו דבר מי שנוגע בסמים הקלים אלה.. וסבבה לוקחים את זה כי הם בדיכאון וכ'ו... אבל זה לא הדרך.. הם רק בורחים מהמציאות.. במקום להתמודד איתה.. חופרים לעצמם יותר ויותר לבור... והכונה שלי מי שלוקח סמים ואוהב את זה וממשיך לקחת ורוצה לברוח.. אז אחד כזה אין מה לעשות.. הוא חולה נפש.. אם הוא היה נורמלי והיה מודע למעשיים שלו הוא לא היה עושה את זה... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 13:28 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1623 אוהבים
שם פרטי: _.
שם משפחה: _.

תראה, לגבי סמים, זה בעיה של אותו אדם שמשתמש בזה כבר.
לגבי סיגריות, אלכוהול, קעקועים, עגילים ונרגילות, זה כבר דעה ובחירה אישית..
כל אחד יעשה מה שבא לו, ת'כלס אתה יכול לבוא ולהזהיר ולהציג עובדות..
אבל לא מאמין שמה שאתה תגיד כאן יעבוד על אנשים, כמו שאתה שם פס על מה שהם יגידו לך
אם ישימו פס אותו הדבר על מה שאתה אומר כרגע.

Smoke:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 13:35 
מנהל פורום
מנהל פורום

לייקים: 21 אוהבים

לכול האדם הבחירות שלו אדם שמנסה יודע מה טוב ומה רע

אני ניסיתי את הכול חוץ מקעקועים וברוך השם אחרי שחזרתי בתשובה אני נגמלתי מהרוב

עדין הכול עניין של גיל בסוף הכול עובר עם לא אז באמת יש בעיה

צריך לנסות ( כמובן עם אפשר בלי אז עדיף ) אבל רק ככה מתרחקים מדברים

ותשנה את השפה כי אתה לא יכול לבוא במטרה של לעזור

ומשפט אחרי לשים פס על כולם תתעורר מה הדרך שלך למה אתה רוצה להגיע עם הגישה

הזו ???????

אל תגיד לקב"ה כמה הצרות שלך גדולות , תגיד לצרות שלך כמה הקב"ה גדול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 13:56 
ציון לשבח
ציון לשבח

מי אמר לך שמי שלוקח סמים הוא בדיכאון?
זה מחייב דיכאון?
לפני שאתה סתם אומר דברים אולי כדאי שתבין את המשמעות של זה בכלל...
כמו שאמרת "ברוך ה' אני לא מבין בדברים אלה"
אז אם אתה לא מבין תסתום את הפה ואל תגיד דברים שאתה לא יודע מה הם בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 14:03 
מנהל פורום
מנהל פורום

עדי* כתב:
מי אמר לך שמי שלוקח סמים הוא בדיכאון?
זה מחייב דיכאון?
לפני שאתה סתם אומר דברים אולי כדאי שתבין את המשמעות של זה בכלל...
כמו שאמרת "ברוך ה' אני לא מבין בדברים אלה"
אז אם אתה לא מבין תסתום את הפה ואל תגיד דברים שאתה לא יודע מה הם בכלל

בלי עצבים הכוונה טובה צריך לנסות לפרגן
אומרים שצריך לשפוט כול יהודי לקו זכות יענו שהוא מנסה לגרום לטוב
אז תזרמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 14:04 
ציון לשבח
ציון לשבח

אני יכולה לזרום ואני מבינה את הכוונה שלו שהוא רוצה לעשות טוב ולא בא בכוונה רעה
אבל כמו שאמרתי יש ד-ר-ך להסביר את הדברים שהוא רוצה להעביר
ולא צריך לערב דברים שלא קשורים ולהגיד דברים שהוא לא מודע להם בכלל בשביל ליצור איזושהי השפעה על האנשים כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 14:05 
נושם ותיק
נושם ותיק

תקשיב חפרת רצח אתה ואלוהים שלך לך תהיה איתו לבד ועזוב אותנו כבר בשקט נמאס כבר מהחרדים האלה
לך תעשה צבא יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 14:07 
מנהל פורום
מנהל פורום

DJ Idan כתב:
תקשיב חפרת רצח אתה ואלוהים שלך לך תהיה איתו לבד ועזוב אותנו כבר בשקט נמאס כבר מהחרדים האלה
לך תעשה צבא יותר טוב.

אחי לא מתאים הדיבור הזה יש פה אנשים מאמינים ודתיים כיפה סרוגה כמוני
זה שהוא קיצוני לא צריך לגרום לך לדבר ככה אחי מיותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 14:09 
מנהל פורום
מנהל פורום

עדי* כתב:
אני יכולה לזרום ואני מבינה את הכוונה שלו שהוא רוצה לעשות טוב ולא בא בכוונה רעה
אבל כמו שאמרתי יש ד-ר-ך להסביר את הדברים שהוא רוצה להעביר
ולא צריך לערב דברים שלא קשורים ולהגיד דברים שהוא לא מודע להם בכלל בשביל ליצור איזושהי השפעה על האנשים כאן

זה הדרך שלא אין מה לעשות נסיתי להסביר לדבר אין עם מי אז נקבל מה שיש
אמרתי אני יודע שהוא בה ממקום טוב רק הבחירת מילים לא נכונה זהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 14:14 
נושם ותיק
נושם ותיק

pascal כתב:
DJ Idan כתב:
לך תעשה צבא יותר טוב.

חבל על האייפי שהוא תופס ברשת האינטרנט מיותר
באמת עוד מעט יהיה מחסור בכתובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 יוני 2009, 14:15 
מנהל פורום
מנהל פורום

DJ Idan כתב:
pascal כתב:
DJ Idan כתב:
לך תעשה צבא יותר טוב.

חבל על האייפי שהוא תופס ברשת האינטרנט מיותר
באמת עוד מעט יהיה מחסור בכתובות.

זו דעתך אחי ואני מכבד אותך רק הדיבור על הדת והקב"ה מפריע לי ואני מאמין שלעוד אנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 4 [ 53 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

סגריות... סמים קלים... שתיה חריפה.. קעקועים... ועוד :)

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית