נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"נשמתו של אדם מטבע נמשכת לאמת." כל מי שקורא לעצמו אמיתי לפה! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"נשמתו של אדם מטבע נמשכת לאמת." כל מי שקורא לעצמו אמיתי לפה!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "נשמתו של אדם מטבע נמשכת לאמת." כל מי שקורא לעצמו אמיתי לפה!
הודעהפורסם: 08 יוני 2009, 13:12 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

כתוב בספרים הקדושים "נשמתו של אדם מטבע נמשכת לאמת..." כל יהודי?? יש לו נשמה חלק מה' יתברך.. ונשמה שלנו?? היא יודעת איפה אמת! נשמה? אי אפשר לשקר!! כולנו בחיים עשינו עונות.. עשינו דברים שהם נגד התורה.. והרגשנו צער אחרי זה.. הרגשנו יסורי מצפון.. אני זוכר שהייתי חילוני עשיתי כל מני שטיות בסתר ובסוף שזה נגמר הייתי נכנס למקלחת ובוכה.. ומתבייש..
ולא ידעתיי בכלל למה אני בוכה..למה כואב לי שעשיתי את זה למה אני בצער.. פתאום?? התחרטתי.. ואני בטוח ב1000% שכל מי שקורא את זה עכשיו.. גם לו במהלך החיים קרה מקרה כזה..
אין יהודי שלא חשב בחיים שלו "אולי נחזור בתשובה.. אולי נתחזק... אולי נתקרב לתורה." תבינו כ-ל יהודי! אפילו הכי הכי כופר בהמשך החיים שלו היה לו רגעים של חרטות של עצבות שנשמה שלו רצתה להתקרב לתורה.. לה' יתברך... הנשמה.? יודעת איפה אמת! הנשמה יודעת מה טוב באמת וכל נשמה רוצה להיות צדיקה רוצה להתקדש רוצה להטהר.. הרי היא חלק מה' יתברך.. היא רוצה להתקרב אליו!! להיות איתו.. אבל מה מפריע לה?? הגוף.. הנשמה שלנו נמצאת בתוך גוף של יצרים של תאוות נמצאת בסביבה של חבר'ה רעים... וזה?? מה שמפריע ללנו ללכת אחרי התורה.. להתקדש ולטהר... אבל כל יהודי יודע איפה אמת נמצא!! ונשמה?? עושה לנו יסורי מצפון.. מצפון מלשון מצפן.. מצפן מראה לנו איזה כיון אנחנו.. דרום צפון וכו'..
זה כמו שאנחנו נוסעים במכונית ואור של הדלק נדלק.. אומר שאין דלק או שהוא שומע טו טו זה סימן שאין שמן... מה עושה אדם טיפש? מכסה את זה לא רוצה לראות משקר את עצמו אותו דבר? היסורים שנשמה מייסרת אותך הנשמה? רומזת לך ואז בא לנו לחזור בתשובה שלמה להתקרב לתורה ואז יצר הרע בא אלינו אומר לנו "מה עכשיו תתחיל לללכת צנועה? עכשיו תתחיל לניח תפילין? עכשיו תשמרו שבת?? עזוב לא בשבילך.." ואנחנו?? מתיאיישים... כל יהודי?? יודע תאמת!! הנשמה שלנו רוצה תאמת!! כל נשמה של יהודי מייסרת אותו.. עושה לו יסורי מצפון מצערת אותו.. מייסרת אותנו!! ואנחנו מה חושבים?. "חסר לי בנות.. נלך לים נשטוף תעינים נרגיש טובחסר לי אהב חסר לי מכונית חסר לי מחשב.. אני צריך להנות.." הולכים נהנים.. ואחרי זה? איך מרגישים? שוב פעם.. מרגישי צער.. עצבות.. מרגישים יסורי מצפון שנשמה מייסרת אותנו... ושוב פעם חושבים "אולי נחזור בתשובה.. אולי נתקרב.." ואז יצר הרע שוב פעם בא "עזוב אותך לא בשבילך"

ותשימו לב שאנחנו הולכים למקומות קדושים כמו קברי צדיקים.. כמו הכותל..בית כנסת.. או שומעים שיעורי תורה הרצאות דרשות..או למשל ביום כיפור.. בחגים.. כולנו?? מתעוררים אני זוכר בגיל 14 הייתי עוד חילוני גמור מישו ראה אותו ברחוב אמר לי בא תעזור לי לרים משו שולחן לבית כנסת.. עזרתי לו ונכנסתי לבית כנסת פעם ראשונה בחיים שלי שהייתי בבית כנסת!!.. התחלתי לבכות..כל הגוף שלי היה צמרמורות... ולא הבנתי למה...היום? אני כבר מבין למה זה קרה לי... "נשמתו של אדם מטבע נמשכת לאמת.." הנשמה שלי ?הרגישה שזה אמת!! היא סוף סוף נכנסה למקום שהשכינה נמצאת בו.. ומרוב שמחה מרוב התרגשות היא קפצה שמחה התרגשה...

אני זוכר בגיל 16 ששמעתי פעם ראשונה שיעור תורה.. זה היה במחשב של הרב דניאל זר.. שכבתי במיטה נכנסתי מתחת לשמיכה וירדו לי דמעות רציתי לנתק את התקע של המחשב.. הרגשתי?? שזה ה-א-מ-ת!! וקשה לשמוע תאמת קשה פתאום להבין ש16 17 שנה טעינו בדרך.. חיינו בטעות.. מי שאמיתי? מתעורר וחוזר בתשובה.. מי שלא אמיתי?? יברח באמצע הדרשה.. לא ירצה לשמוע יותר למה?? כי הוא יודע שנשמה שלו תעשה לו יסורי מצפון... תשגע אותו תחרפן אותו. מפחד מאמת.. ולא רוצה לשמוע את זה חבר'ה?? כולנו מרגישים ככה!!

יש כאלה רק שומעים תורה שומעים דת שומעים חזרה בתשובה מה עושים?? ישר מקללים. "אנטי דת.." קוראים לעצמם אומרים כל מני שטיות "עולם נברא מפיצוץ... אובלוציה באנו מקופים... הדתים אלה.. לא משרתים בצבא.. בטלנים.." אנשים שמדברים ככה?? הם הכי הכי מאמנים שיש!! הם?? הכי הכי מרגישים את זה הנשמה שלהם כל כך צמאה לתורה לקדושה.. הם מ-ת-י-ם להתקרב לתורה.. אבל יצר הרע? משגע אותם.. קשה להם ללהתנתק מיצרים.. מתאות.. אז הם מקללים.. צעוקים.. למה? לרגיע את יסורי מצפון שלהם...

או שיש כאלה אומרים "אני מאמין אני מאמין.. לא שומר שבת.. לא צנעות.. אני דתי בלב..." גם כל המילים אלה?? זה מיצר הרע!! אנשים כאלה? אומרים תמילים אלה שלא יהיה להם יסורי מצפון.. הנשמה שלהם צועקת להם "תן לי תורה.. תן לי תורה.. אני רוצה להתקרב לתורה.." ויצר הרע בא אליהם מכניס להם לראש "עזוב תורה.. אל תשמור שבת.. עזבי צנעות... אתם מאמנים בדת.. יש לכם אמונה בלב.. זה מספיק זהו..."

או שיש כאלה אומרים "אני חזרתי בשאלה.." חח תבינו אין דבר כזה חזרתי בשאלה!! פעם אבא של חבר שלי אמר לי "אני חזרתי בשאלה.." אמרתי לו מתי חזרתה בשאלה? בערך בגיל 16 17... אמר לי איך ידעתה? אמרתי לו כי לא חזרתה בשאלה!! חזרתה לתאוות וליצרים!! בגיל כזה?? התאות ויצרים שלך בערו בך כמו אש.. ואתה נכנעתה להם.. הוא שמע את זה?? היה בהלם... וככה? כל יהודי "שחזר בשאלה.." הוא לא חזר בשאלה.. הוא חזר לתאות ליצרים שלו.. אין דבר כזה לחזור בשאלה..יש רק לחזור בתשובה.. לחזור בתשובה זה לשאול שאלות להבין לדעת ואז שומעים תשובה.. וחוזרים בתשובה שבים לתורה.. שבים לה' יתברך.. מי שחוזר בשאלה הוא לא חוזר לשאול שאלות.. יש לך שאלות? בוא בכיף תשאל נראה אותך.. אבל כל מי שקורא לעצמו "חוזר בשאלה.." הוא בכלל לא רוצה לשמוע תשובה.. אומרים לו בוא נראה אותך תשאל מה שאתה רוצה.. אבל? הוא לא רוצה לשמוע.. בוא להרצאה לדרשה "עזוב לא בשבילי.." וכמובן שצריך שיהיה לו איזה תירוץ טוב.. "הדתים גנבים... והיה ככה.. ומדען הזה אמר ככה.." אומרים כל מני דברים למה הם חזרו בשאלה.. כי הנשמה שלהם 24 שעות מייסרת אותם!! אז הם מביאים כל מני תירוצים בשביל לרגיע תיסורי מצפון שלהם.. משקרים את עצמם...

כולנו? כל מי שקורא את זה? יודע שזה אמת!! תבינו "נשמתו של אדם מטבע נמשכת לאמת.." כל הנשמה?. יודעת איפה אמת! התורה? אמת!! ה' יתברך? אמת!! ומי יכול לשבור את התאוות שלו את יצרים שלו את הרגלים שלו?? רק אדם אמיתי!! שיודע זה אמת! אני הולך איתה!! מקווה שהפנמתם... ואני בטוח שכל מי שקרא את זה עכשיו.. מרגיש צמרמורת בגוף שלו חחח :-)

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 4949752878

רוציםם לדעת פירוש של חלומות? רוצים לדעת ה-כ-ל על החלומות? כנסו מוקדש לכם!

http://www.facebook.com/pages/my-lh-ly/ ... 7146470109

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יוני 2009, 14:10 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 16 אוהבים

אשריך צדיק !
אני מניח תפילין כל יום ומשתדל לשמור מצוות ולעשות כמה שיותר , כל פעם עוד קצת מתקרבים.
אין ספק שזאת האמת ואין דבר יותר מרגש מזה , העונג בזה הוא אדיר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יוני 2009, 18:06 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 1 (100%)

אני קוראת תהילים כל יום
אשריךךךך צדי'קוסססססססססססססססססס

תמונה

- שונטל מרקוס הסלב -

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 יוני 2009, 18:15 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 3233 אוהבים

אשריך יעקב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"נשמתו של אדם מטבע נמשכת לאמת." כל מי שקורא לעצמו אמיתי לפה!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית