נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

למנהיגי העולם,ראש ממשלת ישראל-אהוד אולמרט ושר הביטחון עמיר פ F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 26 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

למנהיגי העולם,ראש ממשלת ישראל-אהוד אולמרט ושר הביטחון עמיר פ

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: למנהיגי העולם,ראש ממשלת ישראל-אהוד אולמרט ושר הביטחון עמיר פ
הודעהפורסם: 25 יוני 2006, 14:26 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 75 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

קראו..זה מכתב שלדעתי מאוד חשוב...

שווה כל מילה להתאמץ ולקרוא..
ובבקשה אל תגיבו פה "אין לי כוח לקרוא!"

בס"ד
25.6.06

לכבוד מנהיגי העולם ,ראש ממשלת ישראל-אהוד אולמרט ושר הביטחון-עמיר פרץ

שלום רב,
למנהיגי העולם-ברצוני לספר לכם כמה דברים..דברים שאולי שוליים מבחינתכם..
אבל אתם לא יכולים לדמיין לעצמכם כמה הם חשובים מבחינתנו..
ולראש הממשלה אהוד אולמרט ושר הביטחון עמיר פרץ..לכם אני רוצה להציג לכם אולי את נקודת המבט שלנו על המצב..
כי לפעמים נדמה לי שאתם לא שמים לב למה שקורה...וזה מפליא מאוד..
כי מר עמיר פרץ בעצמו גם גר בשדרות ורואה מה קורה שם..
בחרתי להתייחס במכתב לכמה דברים מסויימים..שהם רק חלק קטן מכל שאר הדברים שעוברים עלינו פה...
נתחיל מתושבי שדרות ותושבי גבול הצפון,האנשים האלה,הם אנשים רגילים לחלוטין,קמים כל בוקר לעבודה ולבתי הספר
מתפרנסים בכבוד וברצונם סך הכל לחיות בשקט ולגדל את ילדיהם בצורה בטוחה במדינה שלהם!
אבל יש משהו אחד שמבדיל אותם בכל זאת משאר האנשים,הם לא יכולים לחיות בשקט! למה? כי הם חיים תחת מתקפות של טילי קסאם,מתקפות של מחבלים שלא רוצים אותנו בחיים! שרוצים להפריע לנו לחיות!
אולי לכם זה נראה כלום,דבר שולי, "נו אז מה אם הם לפעמים יורדים למקלטים,כל עוד אין הרוגים זה כלום"
אז זהו שזה לא ככה,צריך להתעורר לפני שזה יהיה יותר גרוע..כי זה הולך ומחמיר!!
אי אפשר לנהל ככה חיים נורמלים! למה ילד בן 6 צריך לפחד ללכת לשחק בגן שעשועים?
למה בכלל ילד בן 4 צריך להכיר את המקלט? למה ילדה בת 14 לא יכולה לקום בבוקר לבית ספר וללמוד?
זה הרי דברים נורמלים,זכות מינימלית של כל אדם בעולם הזה! לחיות את החיים שלו ללא איום!
אבל להם זה מפריע הם לא רוצים שנוכל לחיות ככה...
אתם יודעים..היום בבוקר 3 חוליות מחבלים חדרו לישראל ופגעו בחיילים שלנו...
זה נגמר בכך שיש חיילים הרוגים ופצועים וחייל אחד חטוף!
אני מתוודה,אני לא מכירה את החיילים האלה אישית..אני לא יודעת עליהם הרבה פרטים...
אבל אני רוצה לספר לכם את מה שאני כן יודעת...החיילים האלה בן נערים בני 18-19-20-21 לכל היותר...
נערים בגיל של הילדים שלכם..
הם נערים צעירים..שבחרו לשמור על המדינה היחידה שיש להם..על הבית שלהם..הבית היחיד שלהם!
תנסו לתאר לעצמכם את הילדים שלכם מתמודדים עם המצבים שהנערים האלה מתמודדים ביום יום..או אפילו מתמודדים עם המצב שהנערים האלה התמודדו היום בבוקר..או עם מה שעובר על אותו חייל שנחטף היום...הוא רק בן 19..והוא נחטף על ידי ארגון טרור שלהם...
נסו לדמיין מה עובר כרגע על המשפחה של אותו חייל..על חבריו..על כל מכריו..נסו להעמיד את עצמכם במקומם..מה אתם הייתם עושים אם הייתם נמצאים במצב של אי וודאות בנוגע לחייו של בנכם!
איך אחרי זה נוכל להאמין להבטחות שלהם?..איתם אנחנו צריכים לעשות שלום? לא תודה! להם אנחנו צריכים להאמין? לא תודה! איך נוכל בכלל לסמוך עליהם? ואתם עוד רוצים שנחייה איתם באחווה...
תנו לי לספר לכם משהו שאולי לכם זה ישמע אחר..מוזר..משונה..אצלכם בני נוער בגילאים האלה..הולכים לקולג'..הולכים לטייל..לעבוד..אצלנו בני נוער בגיל הזה..הולכים לתרום ולשמור על המדינה שלהם..על המדינה היחידה שלהם...להגן עליה..כי אף אחד אחר לא יעשה זאת במקומם! אבל הם נערים רגילים..גם להם יש שאיפות בנוגע לעתידם..גם הם אוהבים ספורט..או ללכת לקניות..או לשחות בים..או לצאת לבלות...אבל הם נאלצים לוותר על הדברים האלה במשך 3 שנים מחייהם כדי להגן על הבית שלהם! נערים צעירים,שזה עתה סיימו תיכון...תראו מה הם צריכים לחוות...וזה לא כי הם רוצים ומתנדבים לכך..
זה כי הם חייבים! כי אין ברירה אחרת..אין אדם אחר שיעשה זאת במקומם וישמור לנו על המדינה...
בני נוער בחו'ל..שמסיימים תיכון..נרגשים ומתייעצים אחד עם השני..לאיזה קולג' ללכת..מה ללמוד..מה לעשות עם עצמם אחרי הלימודים...אצלנו בני נוער שמסיימים תיכון...מתלבטים לאיזה יחידה ללכת..האם לשרת בקרבי או לא לשרת בקרבי...ואחר כך
בזמן השירות הם מתלבטים האם לנצל את השעה היחידה שנותרה לי בלישון או להתקשר לאימא ואבא ולהעיר אותם אבל להגיד להם שהכל בסדר...ושאני חי ומרגיש טוב!
בכל פעם שצה"ל פוגע באזרחים שלהם בטעות בזמן פעולות הגנה כנגד הקסאמים שהם מפצצים אותנו..
אתם כועסים על ישראל...ומאיימים באיומים שונים...ושוכחים שזה פעולות הגנה....
אבל למה כשהם פוגעים בנו..והורסים לתושבי שדרות את החיים(וכן גם בשדרות יש ילדים)..
או למשפחות של חיילים שנהרגים או נפצעים..למה אז.... אתם לא עושים כלום?
וכשאתם עושים...זה אומרים שמגיע לנו מכיוון שאנחנו פוגעים בהם..או שאתם "מגנים את הפעולה" וזהו!
וגרוע מכך אתם הולכים ועוזרים להם להשתקם..
תורמים להם כספים..שבסופו של דבר 90% מהכספים האלה הולכים לפיתוח ארגון הטרור הזה...
ואתם? שותקים! לא עושים כלום! ממשיכים לתמוך בהם בכל דבר...
תנו לי להזכיר לכם..גם אנחנו אנשים רגילים..בני אדם פשוטים..שסך הכל רוצים לחיות את החיים שלנו בשקט
אבל לא מאפשרים לנו לעשות את זה...ואתם לא מאפשרים לנו להגן על עצמנו...
אז אולי תתעוררו...אולי תנסו להבין מה הולך פה? הם לא כל כך מסכנים! לא צריך כל הזמן רק להגן עליהם..
המפלגה שבשלטון שלהם..בממשלה שלהם... היא ארגון טרור שהיום חטף לנו חייל ופצע והרג חיילים..נערים בני 19!
עוד לא התחילו את החיים שלהם! אז אולי תתחילו להתחבר למציאות האמיתית..ולא למציאות הורודה שאתם חיים שם ?
החיילים האלה משרתים בצבא הגנה לישראל על מנת להגן על מדינת ישראל...
המדינה היחידה שלנו היהודים..הבית היחיד שלנו..שאתם נתתם לנו בכ"ט בנובמבר 47...שאתם אישרתם לנו לגור בה...
הארץ שקיבלו מבורא עולם שלנו...הארץ היחידה שלנו..שאנחנו צריכים לשמור עליה מכל משמר...
והם..לא קיבלו את ההחלטה שקבעתם..מאותו רגע שקבעתם את ההחלטה הזו הם התנגדו ונלחמו בנו...
ועד היום זה ככה..דבר לא השתנה...
אנחנו מספקים להם הכל..אוכל,מים,חשמל,עבודה ואפילו לימודים באוניברסיטאות...
במקום שישרתו את המדינה שהם מתיימרים שתהיה שלהם....
והם...הם מספקים לנו מוות!
לפעמים שאני הולכת ברחוב ורואה ילד בן 3..עולות בי הרבה שאלות..
למשל "האם הילד הזה..כשהוא יהיה גדול..הוא גם יצטרך לשרת בצבא ולהגן עלינו? או שעד אז כבר יהיה לזה סוף.."
אני שואלת את עצמי מתי המצב הזה ישאר ככה...עד מתי נצטרך לספוג ולא להגיב...עד מתי נערים בני 19 באירופה ילמדו ויתפתחו באוניברסיטה...ואצלנו נערים בני 19 יפגעו וילחמו בארגוני טרור.....כדי להגן על הבית היחיד שלהם..
אני מזמינה אותכם לנסות לגור בשדרות שבוע...לנסות לגור בגבול הצפון שבוע...
אם אתם מפחדים אז לכו לגור בירושלים או בתל אביב או חיפה שבוע..שם לפחות תראו חדשות מה הולך פה...
נמאס לנו...נמאס לנו שחברים שלנו..ואחים שלנו... משרתים בצבא וכל יום זה יום חדש מלא בדאגות..כיצד הוא יגמר..
נמאס לנו לספוג מהם רק רוע...ופשוט לשתוק..
למה לשתוק? כי ככה הממשלה שלנו רוצים..כדי לרצות אותכם מדינות העולם.
אני יודעת שהמכתב לא כתוב בצורה מסודרת כמו הנאומים הרגילים שלכם..
או כמו המסמכים השונים שאתם מקבלים כל יום כדי לחתום..
זה פשוט מכתב מהלב...אולי כדי לנסות שתבינו..תבינו קצת יותר...
אני לא מצפה שתקראו את המכתב הזה..ובטח שלא מדמיינת וחולמת על תגובה...
אבל המכתב הזה נכתב כי נמאס לנו..נמאס לנו כל הזמן שהסיפור הזה חוזר על עצמו..ואין ביכולתנו לעשות דבר..
נמאס לנו שרק תוקפים אותנו...ואנחנו לא יכולים להגן על עצמנו...
לא ביקשתי שבאמת תקשיבו לעצתה של נערה בת 18 שעוד מעט מתגייסת...
אבל תנו לי לבקש משהו קטן שאולי כן תוכלו לעשות...
תתפללו ותבקשו שהחייל הזה...ובכלל כל החיילים שלנו..ישארו בריאים!
אולי רק זה.....

בכבוד רב,
נערה מישראל

נ.ב.
לכל הקוראים..תעבירו את המכתב הזה בינכם...
בכל אתר או מקום שרק קיים...
תעשו זאת למען החיילים שלנו...

מכבי חיפה-כל אהבה שהיא תלויה בדבר-בטל הדבר,בטלה האהבה.
ושאינה תלויה בדבר-אינה בטלה לעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 26 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

למנהיגי העולם,ראש ממשלת ישראל-אהוד אולמרט ושר הביטחון עמיר פ

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית