נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

היום זה רשמית והיום אני מדבר....כנסו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 4 [ 48 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

היום זה רשמית והיום אני מדבר....כנסו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היום זה רשמית והיום אני מדבר....כנסו
הודעהפורסם: 15 מאי 2006, 14:05 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שלום מאזינים שלום מאזינות, כאן השדרן דורון וענונו ואני בתור אחיו של מנהל הרדיו ל"שעבר"
ארז וענונו רוצה לספר לכם קצת ממעשיו והשקעותיו של ארז בתור אחד שיותר מכל אחד היה קרוב אליו כאן ברדיו ולא בגלל שהוא אחי אלא בגלל שמגיע לו את מלוא הערכה ומלוא התודה אשר לא כל כך הוענקה לו או לפחות לא מספיק הוענקה לו לדעתי האישית, אז ככה:
ארז וענונו הגיע לרדיו וישר על התחלה הפגין פיקודיות ותפיסת אחריות ושליטה על הרדיו ובמילים אחרות לקח על עצמו את מלוא האחריות כאן ברדיו.
ברדיו היה הרבה "שכונה " בעבר כמו שאומרים ואז ארז הציב בפניו מטרה להפוך את הרדיו ל רדיו !
דבר ראשון הוא החל בקיזוז שדרני השכונה של הרדיו ובהצבת נהליי סדר שיגרמו ליותר רצינות ואחריות ברדיו .
דבר שני הוא החל בבחינות שדרנים אשר הוא ראה לנכון מתאימים כשדרנים ולא כליצנים
הציב קריטריונים של שדרן אמיתי- קול רדיופוני, גיל מתאים, הכרת תוכנת השידור וכיוצא בזה.
דבר שלישי החל בעזרתו של עדי צורף לבנות לוח שידורים שייצור מצב שלכל שדרן יש את הזמן שלו כרדיו FM לחלוטין.
דבר רביעי החל בהכנת ליסטים (שירים ברצף) שינוגנו להנאתכם עד לבוא שדרן .
ארז היה משאיר את המחשב שלו דולק 24 שעות ביממה ודואג שבלילה יהיה ליסט שקט וביום שמח, בחגים שירים הקשורים לחג ובכלל ליסטים מתאימים לזמן הנתון.
דבר חמישי ארז הלך וקנה מיקסר אשר יאפשר לו להכין גינגלים לרדיו שיסייעו בהכרת הרדיו יותר לעומק ובכלל בידיעה למה אתם מאזינים ולגינגלים של שדרנים ומתי הם משדרים.
ארז בנוסף הלך לבנאדם בעל אולפן מוסמך ואיכותי ושם מכספו שלו האישי 300 ש"ח לטובת 10 גינגלים איכותיים וברמה גבוהה.
דבר שישי כשהרדיו היה במצב של נפילת השרת ארז עשה מליון טלפונים לבעליי השרת בכדיי לנסות ולזרז להשיב אליכם את הרדיו במהרה .
כשארז לא היה בבית הוא היה מתקשר אלי לוודאות שהכל תקין עם הרדיו ושאחליף ליסטים לזמן הנתון ובכלל לסייע לו בהעלאת שדרנים כשצריך.
בזמן עבודתו היה בהפסקות נכנס למחשב בעבודה סתם בכדי לקרא את הודעתם בפורום ובכלל לראות מי משדר ובגדול בכדי לפקח שהכל מתנהל בסדר גמור ולא נעשית שכונה ברדיו כשהוא לא מחובר ..אז הוא יצר את גורם ההפתעה לראות מי אמין למילותיו ומבצע את שביקש גם כשהוא לא מחובר .
כידוע לכם מנהל אשר צוחק עם שדרניו ומתנהג ככל שדרן ברדיו , יוצר מצב של חברות מרובה לכן ארז היה צריך בכדי לבנות את עצמו ואת ניהול הרדיו להיות טיפה יותר קשוח עם הצוות ובכך יצר לעצמו את הגב שלו עצמו ואת הכח שלו.
(כמו מפקד וטירון -בכדי שישמע לו ויבצע את הנחיותיו צריך להיות טיפה יותר מעליו וקשוח כך היה ארז וזה עבד מצויין).
מארז שהוא אחי היותר קטן ממני אני בן 25 וקצת וארז 23 למדתי הרבה על הרדיו ומהרדיו ובאמת אני אומר לכם שאת כל מה שכתבתי לכם זה רק חלק קטן ממה שהוא עשה כאן ברדיו כי אם אני ימשיך זה יקח הרבה זמן והרבה מקום.
לכן אסכם את דבריי:
ארז וענונו אני בתור אחיך מודה לך מאוד מאוד על עזרתך על תמיכתך ועל כמה שלימדת אותי, ולא רק אותי אלא את כולנו.
רק חבל ואני מדגיש חבל- שהאנשים שבאמת היו צריכים לראות את אשר עשית ולהחמיא, כל שידעו זה רק להציב תנאים ותלונות! לידיעה ארז בחיים אבל בחיים לא קיבל מילה טובה על מעשיו מאף אחד כמו שהוא לפי דעתי צריך לקבל . כל שידעו זה להציב דרישות וזהו.
בגדול ארז אני באמת תופס ממך ואני תמיד אמשיך לתת לך מילה טובה אתה אחלה מנהל ואתה עוד תגיע רחוק וכל מי שלא למד להעריך אותך עוד יישמע ויידע עלייך בעתיד.
כל שנותר לי לומר זה אוהב אותך אח יקר ואני איתך תמיד באותה סירה.
ולכם שדרנים ומאזינים אני רוצה כרגע מכולם בלי יוצא מין הכלל כפיים לארז וענונו כי חסר ואני אומר חסר לאחד שיגיד שלא מגיע לו!

:P00 :P00 :P00 :P00 :P00 :P00 :P00 :P00 :P00

-------------------------תמונה--------------------------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 4 [ 48 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

היום זה רשמית והיום אני מדבר....כנסו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית