נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חחח סתכלו איך הורסים מצב רוח בחג.. F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 4 [ 49 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

חחח סתכלו איך הורסים מצב רוח בחג..

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חחח סתכלו איך הורסים מצב רוח בחג..
הודעהפורסם: 03 מאי 2006, 19:09 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

עשינו על האש כל המשפחה יעני דודים מצד האמא והאבא סבתא סבא וזה ... זה היה בפארק בנתניה קיצור דודה שלי הקטנה רצתה לקנות את השום אלה שזורקים ברצפה וזה עושה פיצוץ קטן ..
סבבה זה עולה 5 אז אבא שלה לא רצה לקנות לה אז אח של אבא שלה נתן לי 10 שקל שיקנה לה .. הלכתי לקנות הוא אומר לי 10 ..
לא התחלתי להתווכח קניתי חזרתי אמרתי עלה 10 .. אז אבא שלה קיבל ת'פיוז אמר לי מה 10?! בוא בוא תראה לי מי מכר לך ..

קיצור הולכים עליו הוא אומר לו "מה אתה מוכר לי את זה ב10 אה? אני קונה כזה ב-2 שקל.."
המוכר סוס כזה גבוה אומר לו זה הבסטה שלי אני ימכור כמה שבא לי .. החזיר לו את הכסף מרוב פחד ואמר לו אני מקווה שהחבילה סגורה

אז המוכר אומר לדוד שלי אני מקווה שהחבילה סגורה.. אז דוד שלי אומר לו גם אם החבילה פתוחה אני יקח ת'כסף ..
קיצור ההוא תפס תחת התחיל לדבר.. דוד שלי התחיל להתנפח עליו ואשתו של דוד שלי הייתה לידו ושאר המשפחה ישבו ליד השולחן 10 מטר מאיתנו..
קיצור התחילו דיבורים פתאום האבא של המוכר בא אומר מה קרה דוד שלי ישר התחיל לקלל אותו אתה אומר 5 הוא אומר 10 האבא הבין שיקבל מכות אז הוא ישר אומר "קח קח בחינם"

ואיזה 10 פעם הוא אמר קח בחינם ... אחרי דקה בא אחד מהחברים שלהם בריצה מה הולך פה יא כלבלב.. אני עומד מאחורי זה שבא ואומר לו תחזור תחזור לחור שלך ,
אחרי שניה דוד שלי קפץ על המוכר ואז אחים של דוד שלי באו מאחורה הם היו 3 בני 21 23 24 ..

אחרי דקה קטלות פיצוצים הדתיים התחילו לעזור להם כל המשפחה סבא שלי בא סבתא שלי עמדה ליד המדרכה ומאחורי המדרכה יש מתקנים של שעושעים ..
פתאום בא אחד עם קסדה הפיל את סבתא שלי על החול .. אני ראיתי את זה חטפתי חום קפצתי על זה עם הקסדה הרמתי לו את הקסדה מהראש ונתתי לו איזה 2 בוקסים ואחרי זה בעיטה
דוד שלי אחרי זה הביא לו כאפה כולו נהיה אדום אחרי שניה באו עוד חברים שלהם ואז דודים שלי התחילו לרדוף אחריהם

בכל הפארק רודפים אחריהם מכות פיצוצים הם אכלו ואני רץ אחריהם הם היו 5 ואנחנו 4 פתאום
אחד מרוב פחד שאכל כמה בוקסים הרים ידיים ואומר בבכי חלאס חלאס
די דוד שלי עזב אותו בנתיים היו לידו עוד 2 מרוקאים הם אוכלים פיצוצים
ואני נגנב בחיים שלי לא ראיתי את דודים שלי רבים ככה.. אחרי שניה אמא שלהם נפלה והתחילה לבכות ואז בכלל הם השתגעו

אז היה להם בבסטה מאחורה גם זה של צמר גפן .. אח שלי תפס זרק על המוכר את הסוכר החבילות בן דוד שלי אחר בא לקח את הסיר הזה שמכינים בו צמר גפן זרק אותו על הרצפה..
אחד מהם הרים לשולחן אחרי שניה עוד פעם זרק והתחילו קללות .. אבא שלהם עוד שניה התעלף .. אחרי זה דוד שלי התחיל לצעוק עליהם אומר להם תעופו מפה יא בני עייייייזות יא מרוקאים מתקבבים ..
אחרי שניה הם מקפלים הכל עם חולצות קרועות ושמו ספירנט ישר לאוטו ..

אחרי דקה 4 דודים שלי רצו אליהם לאוטו ..
מהבסטה שלהם דפקתי לו 6 קופסאות של השום ועוד חבילה שלמה של הזוהרים האלה שמהבהבים עם מגנט ...
לקח לי איזה שעתיים להרגע... אחרי 5 דקות בא אמבולנס
חחח איזה מצחיק כל הפארק איזה 30 משפחות באו הסתכלו .. היית צריכה לראות ת'פרצופים שלהם ...
הם עוד שניה בכו לנו בשביל שיפסיקו וזה..

התנשאי לי?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 4 [ 49 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

חחח סתכלו איך הורסים מצב רוח בחג..

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית