נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בניסן נגאלנו ובניסן עתידים להיגאל!!! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בניסן נגאלנו ובניסן עתידים להיגאל!!!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בניסן נגאלנו ובניסן עתידים להיגאל!!!
הודעהפורסם: 05 אפריל 2006, 18:10 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בס"ד

הרבה זמן לא פתחתי איזה אשכול על המשיח....חחח הגיע הזמן.....

כל הזכויות שמורות לאתר http://hashem1.net/

ידיד שלי הפך לאחרונה לאחד השותפים לציפייה לגאולה, בעקבות כל הדברים שנאמרים לאחרונה בעניין זה. אמש הוא סיפר לי על דברים ששמע בשיעור תורה מפי הרב הגאון ח. ה., ראש כולל ומזכה רבים, שמופיע מדי פעם גם בלווין החרדי, ודבריו מושמעים מדי פעם בערוצי הקודש. בקרב קהילת הרב קיימים סיפורים רבים אודות ניסים שנעשו לאחר פניות אליו, אך הרב ברוב ענוונותו לעולם אינו לוקח "קרדיט" על אותם הניסים. הרב הזה, שהוא אמנם רב ספרדי, מקושר דווקא לגדולי התורה האשכנזיים, ולא לספרדים, בקשר הדוק וחזק, ובא ויוצא אצלם.

לתשומת ליבכם: ידידי הולך לשיעורו של הרב מזה שנים רבות, והוא מדגיש שהרב אינו נוהג לדבר אודות הגאולה או המשיח, וככלל אינו מדבר אודות מאורעות עתידיים, לא ברמז ולא בפירוש.

לאור הכתוב לעיל, הדברים שנאמרו ע"י הרב לאחרונה מקבלים משנה חשיבות. ועכשיו לעצם העניין:

[B]ליקוי החמה

הרב התבטא אודות ליקוי החמה של יום רביעי, ואמר כך (ידידי ניסה לדייק ככל האפשר): ביום רביעי אומרים שזה יום חשוב, יהיה ליקוי חמה ואחרי זה נראה דברים גדולים. ידידי אמר שלפי הטון של ה"אחרי זה" לא מדובר בדבר שהוא דווקא מיידי לאחר הליקוי, אבל מדובר בהחלט על עתיד קרוב. לגבי ה"אומרים", לפי הסברו של ידידי, היה ברור שהוא מתכוון לאותם גדולי תורה שהוא נמצא עימם בקשר הדוק.[/B]
בניסן "הזה" עתידין להיגאל

ההתבטאות הכי מעניינת של הרב היתה לגבי עיתוי הגאולה הקרוב בע"ה. לפי מה שמספר לי הידיד שלי, הרב ציטט את דברי חז"ל הידועים: "בניסן נגאלו - בניסן עתידין להיגאל" ולאחר מכן אמר: בעזרת השם בחודש ניסן הזה נזכה ללא שום ספק לגאולה שלמה. האמירה הזו היתה מפתיעה ביותר, ועוד יותר מפתיעה בגלל שהיא באה מפי רב שאינו נוהג כלל לדבר לגבי מה שיקרה בעתיד. לכן ברור היה שהרב מדבר על סמך ידיעות מוצקות ממקורות חשובים, ולא אומר דבר שיש לו בו ספק כלשהו.

...............................................................................................

יש שאלות נשמות? וואלה בכיף אני יענה אם לא הבנתם משהו...

http://www.breslev.co.il/html/Audio/35a.mp3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בניסן נגאלנו ובניסן עתידים להיגאל!!!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית