נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אני מתחנן מלפני כל הפורום תכנסו!! תיקראו הכל!! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 5 [ 67 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אני מתחנן מלפני כל הפורום תכנסו!! תיקראו הכל!!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אני מתחנן מלפני כל הפורום תכנסו!! תיקראו הכל!!
הודעהפורסם: 29 מרץ 2006, 14:38 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

לאחרונה, באופן די מעניין, מתקבצים הרבה מאוד דיווחים די מעניינים וגם תחזיות כאלה ואחרות בעניין הגאולה והמשיח המתקרבים.

ר’ יעקב נתן הי"ו, שפתח לאחרונה בלוג בענייני הגאולה (אנגלית), שלח לי פרטים שקיבל בפורום שלו אודות אירועים טובים בקרוב בע"ה

• כ"ק האדמו"ר מביאלא: סיכוי למשהו חשוב בין רביעי לחמישי

עפ"י המדווח שם, המשתמש davidh (יהודי מצרפת) פגש שלשום את כ"ק האדמו"ר מביאלא שליט"א, וכך הוא כותב (תרגום מאנגלית):

בדיוק ראיתי את האדמו"ר מביאלא לפני שעתיים.
שאלתי לגבי המשיח, ואמרתי לו שכל הגדולים אומרים שהמשיח יבוא עכשיו.
הוא השיב: כמובן, פעמים רבות המשיח היה אמור להגיע, אבל ברגע האחרון השטן התערב, ועצר את התהליך. עלינו להיות חזקים מהשטן, ואז ננצח!
והוא הוסיף: "למשל, השבוע, בין יום רביעי ליום חמישי משהו מאוד מאוד חשוב שקשור לעולם ולמשיח יקרה!!!! עלינו להיות חזקים מהשטן!!". כשיבוא המשיח, כל הבעיות תיפתרנה.

עד כאן לשונו.

• בבא ברוך: חלום - משיח בניסן

המשתמש davidh סיפר עוד על חלום מעודד של בבא ברוך, שסיפר מול קהל גדול בערב שהתקיים בפאריז:

שלום לכולם,

אני לא הייתי בטוח לגבי העברת המידע הזה לפורום, כי אלה לא דברים שראיתי בעצמי, אלא אחותי העבירה לי את המידע היום ממשהו שהיא שמעה, אז אני לא יכול להיות בטוח שזה נכון במאה אחוז, אבל בסוף החלטתי שאני אספר לכם עם ההסתייגות.

העניין הוא כך: חברה של אחותי אמרה לה לפני כמה ימים, שלפני 3 שבועות היא היתה בערב של בבא סאלי בפאריז. בבא ברוך אמר מול קהל של כאלף איש, שהמשיח בא מאוד בקרוב, ושהוא חלם לאחרונה שאדם הראשון, אברהם, יצחק, יעקב, דוד, ובבא סאלי (אביו של בבא ברוך) אמרו לו ביחד שבוודאות משיח יבוא בניסן השנה.

אם זה נכון אז זה נהדר. אל תשכחו שבבא ברוך הוא הצדיק שנתן את השעון של בבא סאלי לרב מרדכי אליהו בעבר. אני אשתדל לקבל אישור של הדברים מאדם נוסף.

(לאחר מספר ימים הוסיף המשתמש:)

קיבלתי אישור של הדברים.
אדם נוסף היה באותו ערב, ושמע את אותם הדברים לגבי החלום של בבא ברוך. הוא שמע שאברהם, יצחק, יעקב, דוד המלך ובבא סאלי הופיעו אצלו בחלום כדי לומר לו שבוודאות משיח יבוא בניסן. אבל האדם הזה לא שמע שאדם הראשון גם הופיע בחלום.

• הרב מרדכי אליהו: המדינה עומדת להשתנות לטובה

קטע מראיון של הרב אליהו, שקטעים ממנו פורסמו גם ב-ynet:

המראיינים: "אבל המדינה פוגעת בנו".

הרב מרדכי אליהו: "אחרי הבחירות המדינה תשתנה, הכל ישתנה".

• דיווח: הפתעה לאחר הבחירות

המשתמשת נאוה כתבה בפורום:

קבוצה נסעה לצפת כדי להתפלל על קברי צדיקים. אח"כ הם הלכו למקובל (השם לא נמסר) כדי לקבל ברכה, והוא אמר להם כך:

"היכונו להפתעה גדולה בכ"ח באדר, יום הבחירות, והיו מוכנים למחרת (ער"ח, יום הליקוי) בכותל."

• שמועה: "בני ברק סוערת" בגלל חלום

בפורום כדורי.נט פירסמה אילנה לוי, שמוכרת למדי לרוב הגולשים בפורומים, את הידיעה הבאה:

בני ברק סוערת מתרגשת ולא מאמינים.

צעירה חרדית מבני-ברק שנפטרה לפני חודשיים, באה בשבוע האחרון לאביה ולאמה בחלום ערב אחרי ערב ואמרה להם אבא אמא תתלבשו יפה, משיח ביום חמישי בא.

היא באה לאביה וגם לאימה בחלום.

אמרו לי שכל בני ברק סוערת ומתרגשת מהסיפור הזה.

לא יודעת מה להגיד, לא יודעת מה להגיד, השם יעזור שכל הדברים הטובים שבאים לבני אדם בחלום אכן יתגשמו ברחמים במהרה בימינו. אמן אמן אמן כן יהי רצון.

ותוספת מפורום LeDavid:

כשרבי חיים קנייבסקי שמע מזה, הוא ביקש שיקנו לו חליפה חדשה ליום חמישי…

• רב מקובל: הבחירות נחתמו בשמיים

ר’ יעקב נתן גם הוסיף מידע משלו:

שמעתי אישית מחבר בישראל, שמקובל מסויים שהם דיברו איתו אמר לגבי הבחירות בישראל, שהם כבר נחתמו בשמיים.

ביייייייי הלכתי לקנות חליפהההההההההההה

http://www.breslev.co.il/html/Audio/35a.mp3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 5 [ 67 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אני מתחנן מלפני כל הפורום תכנסו!! תיקראו הכל!!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית