נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

-=*גבורה בלב הים*=- F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 20 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

-=*גבורה בלב הים*=-

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: -=*גבורה בלב הים*=-
הודעהפורסם: 27 ינואר 2006, 22:56 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 126 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

2 נערים מנהריה התעלמו מהסכנה וזינקו לתוך הים הסוער כדי להציל דייג משלומי שנפל מסירתו למים

הדייג, תושב שלומי, היה על הסירה יחד עם אחיו, אף הוא דייג במקצועו, וחברם מהכפר מעיליא, שהשיט את הסירה. השלושה נקלעו למזג אויר סוער, שכלל רוחות עזות וגלים גבוהים. המים הסוערים סחפו את סירתם למרחק של למעלה מ-100 מטר מהחוף שמול המרינה בנהריה. בשלב מסוים מעד אח הדייגים ונפל אל הים הסוער. הסירה, שעליה נשארו האח והמשיט, החלה להתרחק ממנו.

שני נערים בני 16, רן קאופמן וגיל לייבוביץ, גולש בהפועל נהריה, ששהו באותו זמן על החוף, הבחינו במצוקתו של הדייג. הם פשטו את בגדיהם, קפצו למים והחלו לשחות לעבר הדייג הטובע. למקום הוזעקו גם שוטרי סיור מתחנת נהריה, וגם סירה מדגם "זודיאק" של בית הספר הימי בנהריה.

סירת הזודיאק, בפיקודו של רב סמל אריאל סידקי מתחנת נהריה, הצליחה לגרור את סירת הדייגים אל החוף. קאופמן ולייבוביץ המשיכו לשחות אל הדייג ויחד הם הצליחו למשות אותו אל החוף, תוך שהם מעניקים לו טיפול ראשוני ומסכנים את חייהם בים הסוער. הדייג פונה במצב קל לבית החולים בנהריה.

במשטרה שיבחו את שני הצעירים והגדירו אותם "גיבורי האירוע" . "שני החבר'ה הצעירים לא נבהלו מהים הסוער ומזג האוויר. הם פשטו את בגדהם ופשוט שחו אל הדייג והצילו אותו. ללא ספק הם הצילו אותו תחת תנאי מזג אוויר קשה", סיפר רס"מ סידקי סיפר ל-NRG מעריב.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/039/913.html

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 20 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

-=*גבורה בלב הים*=-

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית