נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

רוצים לדעת למה החרדים לא מתגיסים?????? F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 7 מתוך 8 [ 110 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

רוצים לדעת למה החרדים לא מתגיסים??????

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 13:05 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

קיצר חבר'ה, רדו מהחרדיים.
הם יש להם את החשבון נפש שלהם עם המדינה.
הם טוענים שלימוד תורה בישיבה, חשוב פי כמה מלשרת את המדינה. בשבילם זו עבודת ה'.
סתם לידע כללי, החבר'ה עם הכיפות הסרוגות, שלומדים בד"כ בישיבות הסדר...
תכניסו טוב טוב לראש שלכם - הם שומרים על התחת של המדינה !!
מחזור מרץ 08 אצלנו בבסיס נקלטו בצוותי דובדבן 85% דתיים !!
וזה לא רק דובדבן, זה סיירת מגלן, פלס"ר צנחנים, סיירת עורב, מחלקת צלפים.
ההשתתפות שלהם בצה"ל, עוד איכשהו מכפרת על אי גיוסם של החרדיים.
חוליגן מזרחי אמר את זה..

ולפי דעתי בכלליות הדרך חיים של הדתיים לאומיים זה הדרך הכי טובה לחיות בה..
שילוב של תורה ועבודה.. גם רוחניות ותורה וגם עשייה בשטח..
נכון שמישהו פה יכול להגיד שעדיין הם לא חיים את חיי התורה במלואם, והחרדים כן.. ובאמת יש בזה משהו כי יש כל מיני סוגים של דתיים לאומיים.. כאלה שמקפידים יותר וכאלו שלא ועדיף לא להיכנס לזה כי תלוי מה כל אחד מגדיר דתי..

בכל מקרה זו לדעתי הדרך הכי טובה :Yami:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 13:05 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

קיצר חבר'ה, רדו מהחרדיים.
הם יש להם את החשבון נפש שלהם עם המדינה.
הם טוענים שלימוד תורה בישיבה, חשוב פי כמה מלשרת את המדינה. בשבילם זו עבודת ה'.
סתם לידע כללי, החבר'ה עם הכיפות הסרוגות, שלומדים בד"כ בישיבות הסדר...
תכניסו טוב טוב לראש שלכם - הם שומרים על התחת של המדינה !!
מחזור מרץ 08 אצלנו בבסיס נקלטו בצוותי דובדבן 85% דתיים !!
וזה לא רק דובדבן, זה סיירת מגלן, פלס"ר צנחנים, סיירת עורב, מחלקת צלפים.
ההשתתפות שלהם בצה"ל, עוד איכשהו מכפרת על אי גיוסם של החרדיים.
חוליגן מזרחי אמר את זה..

ולפי דעתי בכלליות הדרך חיים של הדתיים לאומיים זה הדרך הכי טובה לחיות בה..
שילוב של תורה ועבודה.. גם רוחניות ותורה וגם עשייה בשטח..
נכון שמישהו פה יכול להגיד שעדיין הם לא חיים את חיי התורה במלואם, והחרדים כן.. ובאמת יש בזה משהו כי יש כל מיני סוגים של דתיים לאומיים.. כאלה שמקפידים יותר וכאלו שלא ועדיף לא להיכנס לזה כי תלוי מה כל אחד מגדיר דתי..

בכל מקרה זו לדעתי הדרך הכי טובה :Yami:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 13:13 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

ספיר , תראי את אומרת שזה מעצבן , אבל מה לעשות שלימוד התורה מגן על עם ישראל ואם הייתי יכול להראות לך מה זה עושה אז לא היית אומרת שזה מעצבן אותך . אני בעצמי אמרתי שצריך ללכת לצבא ועדיף בקרבי , אבל חוץ מאלה שלומדים באמת בישיבה , וזה שלא רואים את זה זה לא אומר שזה לא עוזר , ואלה שהולכים לקרבי מקיימים מצווה במעשים וגם אלה שבישיבה זה לא רק בדיבור כמו שאמרת כי חוץ משלוש תפילות שלוקחות בקושי שעתיים ביום במקסימום הם לומדים תורה כל היום וזה קשה ביותר ויש בזה המון עמל וזה כולל בתוכו את כל חלקיו הרוחניים של האדם כולל השכל , הרגש וזה קשה מאוד ואני שקצת לומד (עדיין לא בגיל גיוס) יודע כמה שזה עמוק ויותר גדול מתלמוד תורה זה לימודתורה למעשה , והם שלומדים עושים לא רק חושבים ומתעלים ברוחניות אלא גם מבצעים את מה שהם לומדים וזה מאוד מאוד קשה , למרות שהכל ענין של רצון , ובקשר למה שאמרת ...למות על קידוש ה' זה דבר גדול ומי שמת על קידוש ה' מעלתו גבוה בשמים , אבל יותר קשה מלמות על קידוש ה' זה לחיות על קידוש ה' ...למות זה כמה שניות , וגם אם סובלים זה חולף , לחיות על קיודש ה' זה לעבור חיים שלמים שמקדשים את שמו של ה' ולפעמים יש קשיים וניסיונות , אבל שמעתי את הרב ניסים יגן זצ"ל אומר(לא יודע אם הוא אמר את זה בשמו או בשם מישהו אחר) : עבודת ה' זה קשה , בלי זה , עוד יותר קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 13:46 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 12 אוהבים

''והגית בו יומם ולילה''

יש כאלה שעושים את זה וזה המזל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 14:01 
נושם באימונים
נושם באימונים

יש גם חרדים שעובדים סתם לידע כללי ומה לעשות שהצבא לא מצא מסגרת שמתאימה לחרדים , מה אתם מצפים שחרדי ילך לצבא וכל היראת שמים שלו תלך והוא ישמע לשון הרע ורכילות וקללות ואולי גם יגרר לזה בעצמו ואולי יפגום בעיניים ולא ילמד תורה, אם היה מסלול כמו ישיבה הייתי מסכים אבל אין מסלול כזה ולא שדומה לזה כולל "הנחל החרדי" שכבר משהו שמשרת שם סיפר לנו מה הולך שם בדיון הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 14:02 
נושם באימונים
נושם באימונים

*הרבה חרדים עובדים , אלה שלא עובדים רובם לומדים תורה כל היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 17:39 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

אורי.ל כתב:
ספיר , תראי את אומרת שזה מעצבן , אבל מה לעשות שלימוד התורה מגן על עם ישראל ואם הייתי יכול להראות לך מה זה עושה אז לא היית אומרת שזה מעצבן אותך . אני בעצמי אמרתי שצריך ללכת לצבא ועדיף בקרבי , אבל חוץ מאלה שלומדים באמת בישיבה , וזה שלא רואים את זה זה לא אומר שזה לא עוזר , ואלה שהולכים לקרבי מקיימים מצווה במעשים וגם אלה שבישיבה זה לא רק בדיבור כמו שאמרת כי חוץ משלוש תפילות שלוקחות בקושי שעתיים ביום במקסימום הם לומדים תורה כל היום וזה קשה ביותר ויש בזה המון עמל וזה כולל בתוכו את כל חלקיו הרוחניים של האדם כולל השכל , הרגש וזה קשה מאוד ואני שקצת לומד (עדיין לא בגיל גיוס) יודע כמה שזה עמוק ויותר גדול מתלמוד תורה זה לימודתורה למעשה , והם שלומדים עושים לא רק חושבים ומתעלים ברוחניות אלא גם מבצעים את מה שהם לומדים וזה מאוד מאוד קשה , למרות שהכל ענין של רצון , ובקשר למה שאמרת ...למות על קידוש ה' זה דבר גדול ומי שמת על קידוש ה' מעלתו גבוה בשמים , אבל יותר קשה מלמות על קידוש ה' זה לחיות על קידוש ה' ...למות זה כמה שניות , וגם אם סובלים זה חולף , לחיות על קיודש ה' זה לעבור חיים שלמים שמקדשים את שמו של ה' ולפעמים יש קשיים וניסיונות , אבל שמעתי את הרב ניסים יגן זצ"ל אומר(לא יודע אם הוא אמר את זה בשמו או בשם מישהו אחר) : עבודת ה' זה קשה , בלי זה , עוד יותר קשה.

מסכימה :!: :Yami:

תראו באמת מה שחשוב שכל אחד יעשה חשבון נפש עם עצמו וידע באמת לאן הוא מתאים ויכול לתרום הכי מעצמו ולא איפה התנאים יותר טובים ויותר נוחים..
וזהו..כי בסך הכל ככל שאתה נותן יותר אתה מרגיש יותר טוב ומי שלא עושה את זה הפסד שלו ולא של אף אחד אחר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 17:54 
נושם באימונים
נושם באימונים

מסכים איתך במאה אחוז , סיכמת את השיחה באדברים הכי נכונים כל אחד יעשה את חלקו איפה שהוא יכול הכי הרבה לתרום , מי שעושה כך באמת יכול להרגיש טוב עם עצמו ועם התרומה שלו למדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 17:54 
נושם באימונים
נושם באימונים

דברים*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 17:55 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 990 אוהבים

הדעה שלי בדיוק כמו שחר (d.j-fiX) בעניין !!

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אפריל 2008, 18:19 
נושם באימונים
נושם באימונים

אשריך אחי לפחות מנעת מאיתנו את הקללות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2008, 16:23 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 407 אוהבים

אורי.ל כתב:
בס"ד. חנצ'ו , אמרתי כבר שהוויכוח שלנו מיוצר , כי כתבת בעצמך שאתה לא מאמין שאם יפלו טילים ונתפלל או נלמד תורה זה יעזור.....אני אומר דבר כזה , שכל מה שקורה לעם ישראל קורה בגללו , ולא בגלל אף אחד , אם נלך בדרך ה' לא יקרה לנו כל רע כמו שהתורה מבטיחה וכמו שהיה כל ההיסטוריה של העם שלך שאתה לא יכול להכחיש אותה . עכשיו השיעורים שבהם דיברתם הם לא מדויקים כי היה סקר לא מזמן שבערך 88 אחוזים מגדים את עצמם לפחות מסורתיים ומאמינים בה'. אני טוען שהיום תודות למדע מי שיש לו קצת שכל ילך לבדוק את מה שאני אומר ויראה שאפשר להוכיח את קיומו של האל מבחינה לוגית ומדעית ואת התורה מבחינה לוגית ומדעית, אחרי שתבדוק את כל זה , אם תגיע להסכמה שזו תורה אלוקית , צריך לראות מה היא אומרת וללכת על פיה , ואני שהגעתי להכרה הזאת מאמין למה שהתורה אומרת והיא אומרת כמו שכתבתי שאם נלך בדרכו של ה' לא יקרה לנו כל רע וגם אם יהיו הרבה שלא הולכים כל אחד שמצטרף עוזר ואתה לא יכול לדעת מה הכמות שצריכים כי אפילו יהודי אחד יכול להספיק , וכל אחד מוסיף הגנה לעם ישראל , ועדיף להגביר את ההגנה והסיכויים מאשר לא לעשות כלום , כמו שאתה חושב שעדיף להגן בצבא למרות שיש פיגועים מאשר לא להגן על המדינה בכלל.(גם אני סובר שיש לעשות צבא וטוב אם בקרבי , חוץ מאותם כאלה שלומדים תורה באמת ולא סתם) בקשר ל אניd.j-fiX אני אפילו לא אגיב כי רמת הדיבור שלך מביישת אותך ואתה מדבר ללא כל מושגים ואתה ממציא המון דברים שחלק הזינו אותך בתקשרות אני מאמין ותסתכל בקישור ששלחתי ותגיד לי האם אנשי התקשורת החילוניים שלך שכל הזמן עושים פירוד בעם יותר טובים. וחנצ'ו לא מתאים לך להגיד דברים כאלה כמו התגובה האחרונה שלך ושוב אתה מוכיח שאתה מדבר ללא ידיעות ועובדות אלא על סמך שמועות וכאלה , כי להגיד שחצי מהם עבריינים לשעבר זה לעשות צחוק מעצמך. עוד דבר , החרדי לא שולל את דרך הצבא , כמו שאתה מאמין שהדרך שלך עוזרת הוא מאמין שלימוד התורה שלו עוזר , ואם אתה אומר שהוא שולל את דרכך בזה שהוא לא משרת בצבא , אז אתה שולל את דרכו בזה שאתה לא לומד תורה , מכאן יוצא דבר פשוט , אני באמת אומר כל הכבוד לאלה שמשרתים בקרבי , יש ביניהם הרבה שמאמינים בה' ומקיימים כמה מצוות וזה טוב מאוד והלוואי שכולם יהיו כך , חרדים לא צריכים להתגייס כי אין מסלול שמתאים בשבילם(הוכחנו את עניין "הנחל החרד" ע"י משהו שמשרת שם וגילה לנו מה קורה שם באמת) והתורה שלהם מגינה על עם ישראל וככל שיהיו יותר נשמות של יהודים שיתרקבו לה' האמת תתגלה בעולם ונראה ישועות בעזרת ה'.

מאיפה אתה יודע אם מה שאני יודע זה משמועות ודיבורים?!
אחינו, יש לי אחד כזה במשפחה שהיה פעם ככה והיום הוא חרידי.
אז אל תגיד לי שמועות, ולא חסר עוד הרבה כמוהו שאני מכיר.
חוץ מזה אין לי מה להגיב לך, אתה כותב הכל מחורבש, תתחיל לכתוב מסודר כמו שצריך, אני אתחיל להבין.
(תלחץ אינטר בין משפט למשפט.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2008, 16:33 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

[quote="***ספיר***"]קשה.. באמת קשה לעשות דיון על דבר כזה.
כי יש כל מיני סוגים של אנשיםם כל אחד זה משהו אחר,כל אחד יכול לתת דוגמא של איש חרדי שעושה ככה וחילוני שעושה ככה, ולהפך.. אי אפשר לעשות הכללות.. :!: :!: ]בגלל זה אין טעם להגיד הוא ככה והוא ככה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2008, 19:24 
נושם באימונים
נושם באימונים

בס"ד. כותב כל סליחה אני כותב מבולגן , דבר שני , לפי מה שאתה אומר , יש בערך 10 חרדים במדינה.
כי אני אמרתי שאתה מדבר משמועות בגלל שכתבת חצי מהם . תקן אותי אם אני טועה , אבל אם אתה מכיר אחד מהמשפחה ועוד כמה זה עדיין לא קרוב לחצי , לכן אמרתי שאתה מדבר משמועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אפריל 2008, 19:25 
נושם באימונים
נושם באימונים

*קודם כל סליחה שאני כותב מבולגן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 7 מתוך 8 [ 110 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

רוצים לדעת למה החרדים לא מתגיסים??????

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית