נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חחחחח חבר שלי אמר לי יש לשריף קול יותר יפה מאיברהים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 6 מתוך 6 [ 77 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

חחחחח חבר שלי אמר לי יש לשריף קול יותר יפה מאיברהים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2007, 14:40 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מחילה אם פגעתי במישהו בדברים שלי או שאמרתי שאני לא רוצה להתייחס בקשר לשריף.....זה פשוט נפלט אני אני מבקש סליחה עם פגעתי באוהבים של שריף....אבל כל הפורום הזה קצת מיותר כל אחד והזמר שהוא אוהב לשמוע מוזיקה זה לא כפייה כל אחד והטעם שלו נכון שמי שמבין יודע שיש זמרים שמבחינת הנתונים יותר טובים מאחרים אבל אם מישהו אוהב זמר אז שיאהב זה כל היופי במוזיקה ושריף זמר טוב אני סתם הגזמתי וסליחה גם מחולה דיכאון אם פגעתי בך איברהים זמר תותח רק שאני קצת יותר אוהב את עופר לוי אבל כל אחד והטעם שלו ויכול להיות שהרבה יגידו שאיברהים הזמר הכי טוב ויכול להיות שהם צודקים ויש כאלה שהם מעריצים של עופר שגם מבינים במוזיקה כמו המעריצים של איברהים שיגידו אולי שעופר הכי טוב זה לא נושא שאפשר להתווכח עליו זה תלוי באוזן של ההבן אדם והדברים שבעזרתם הוא מודד את הזמר ...אז בקיצור אל תקפידו עליי מי שפגעתי לו ביקשתי מחילה כבר...ותדעו משהו איך שאתם מתנהגים עם אחרים ככה אלוקים יתנהג איתכם אם תיהיו רחמנים אלוקים במידה כנגד מידה התנהג אליכם עוד יותר ברחמנות(למרות שהוא הכי רחמן גם ככה אבל כשבן אדם מרחם וסולח מגיע לו שה' יסלח לו יותר ויותר ירחם עליו).אז חול המועד שמח ותהנו מהחג הזה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2007, 14:40 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מחילה אם פגעתי במישהו בדברים שלי או שאמרתי שאני לא רוצה להתייחס בקשר לשריף.....זה פשוט נפלט אני אני מבקש סליחה עם פגעתי באוהבים של שריף....אבל כל הפורום הזה קצת מיותר כל אחד והזמר שהוא אוהב לשמוע מוזיקה זה לא כפייה כל אחד והטעם שלו נכון שמי שמבין יודע שיש זמרים שמבחינת הנתונים יותר טובים מאחרים אבל אם מישהו אוהב זמר אז שיאהב זה כל היופי במוזיקה ושריף זמר טוב אני סתם הגזמתי וסליחה גם מחולה דיכאון אם פגעתי בך איברהים זמר תותח רק שאני קצת יותר אוהב את עופר לוי אבל כל אחד והטעם שלו ויכול להיות שהרבה יגידו שאיברהים הזמר הכי טוב ויכול להיות שהם צודקים ויש כאלה שהם מעריצים של עופר שגם מבינים במוזיקה כמו המעריצים של איברהים שיגידו אולי שעופר הכי טוב זה לא נושא שאפשר להתווכח עליו זה תלוי באוזן של ההבן אדם והדברים שבעזרתם הוא מודד את הזמר ...אז בקיצור אל תקפידו עליי מי שפגעתי לו ביקשתי מחילה כבר...ותדעו משהו איך שאתם מתנהגים עם אחרים ככה אלוקים יתנהג איתכם אם תיהיו רחמנים אלוקים במידה כנגד מידה התנהג אליכם עוד יותר ברחמנות(למרות שהוא הכי רחמן גם ככה אבל כשבן אדם מרחם וסולח מגיע לו שה' יסלח לו יותר ויותר ירחם עליו).אז חול המועד שמח ותהנו מהחג הזה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 6 מתוך 6 [ 77 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

חחחחח חבר שלי אמר לי יש לשריף קול יותר יפה מאיברהים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית