נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אך תראו מה זה עופר לוי!! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 3 [ 39 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אך תראו מה זה עופר לוי!!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אך תראו מה זה עופר לוי!!
הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2010, 10:57 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יש לך את הביצוע?

ואת ההופעה בהיכל התרבות הורדתי מהפורום. שם ראיתי שהוא שר רק את ''אין לי יום אין לי לילה'' ואת ''לנצח לאהוב'', וכל השאר סינגלים חדשים ושירים מהאלבום ''מצייר אותך''..
איזה עוד שירים ''כבדים'' הוא שר חוץ מ''תמיד אמא'', ''אהבה אמיתית'' ו''סוואח''(ואלה שהזכרתי קודם כמובן)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2010, 11:32 
נושם באימונים
נושם באימונים

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1415684

אין יותר גדול מהקטע הזה בעיני, ואני אומר את זה בתור אחד שהיה במופע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2010, 14:46 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

יש לי את כל ההופעה בבית והעלתי לפני כמה זמן לפורום של עופר לוי, נראה מה אפשר לעשות שנגיע לבית..
את ההקלטה של ההופעה בהיכל שיש בפורום זה השידור השני, לשידור הראשון, שזאת הייתה ההופעה המלאה עם כל השקטים אין הקלטה.
אני זוכר שצינזרו גם את הזדמנות שניה רק עם הפסנתר, ואם אני זוכר נכון גם את מעיין הנעורים. בכל מקרה שנגיע לבית נבדוק את זה.
לגבי ההופעה הזאת בסינרמה, בתור אחד שהיה שם הייתי רוצה לשמוע איך הייתה ההופעה. איך הקהל הגיב (יחסית זה היה בלי פרסום בכלל), איך עופר נשמע וכו'

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2010, 14:52 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

viewtopic.php?f=11&t=308137 תבדוק את זה

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2010, 15:28 
נושם באימונים
נושם באימונים

בזמן ההופעה עצמה(הייתי בן 13), התחלתי להבין באמת על מה כל הרעש. ההתלהבות מצד הקהל ששר את כל השירים בע''פ, ועופר לוי שלא הפסיק לנוע על הבמה עשו את שלהן. מבחינה קולית אין ספק שהוא היה לגמריי בשיאו, והאולם פשוט רעד.
נכון שלא היה פרסום מצד התקשורת(למרות גיחות פה ושם בתקשורת), אבל עופר לוי צבר לעצמו קהל מעריצים עצום(שהיה צמא לסגנון מוזיקלי כזה)בזמן שחרש על מועדונים בכל הארץ.
ההיכל היה מפוצץ(אם אני לא טועה ב-3000 צופים בערך)בקהל מכל הגילאים.

בכוונה הבאתי את הסרטון של ''דרך מפתה'' מהמופע, כי זה אולי הקטע של עופר שהכי נחרט לי בזיכרון. נדמה כאילו הוא מספר סיפור וצורח מתוך כאב איום ונורא. הייתי מקשר את הטקסט לא פעם לזוהר ארגוב.

כשהגעתי הביתה התחלתי עם סוג של טירוף סביב עופר לוי, והייתי משגע את ההורים שלי(בעיקר את אבא), שלא סבלו את הסגנון, כי הם גדלו על דברים אחרים לגמריי. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2010, 17:33 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

איזה פרפורמר ענק. לפי דעתי הוא היה בשיאו טיפה אחרי עם הכובע הפוך, בזמן של האלבום "ציפור השמש". העובדה שרק הוא שרד את ההצלחה של שנות ה90 מבין כל הזמרים מעידה על הזמר הענק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2010, 17:35 
נושם באימונים
נושם באימונים

ירוק לנצח כתב:
איזה פרפורמר ענק. לפי דעתי הוא היה בשיאו טיפה אחרי עם הכובע הפוך, בזמן של האלבום "ציפור השמש". העובדה שרק הוא שרד את ההצלחה של שנות ה90 מבין כל הזמרים מעידה על הזמר הענק הזה.

מה הכוונה שרד את ההצלחה של שנות ה-90?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2010, 17:53 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

שגם בשנות ה2000 בלי לשנות יותר מדי סגנון (להוציא את האלבום שיצא לו בתחילת אוקטובר) הוא עדיין ממלא אולמות והיכלים ושומר על ההערצה של אלפי אנשים, כאשר דורות על גבי דורות ומכל הגילאים מעריצים אותו, לעומת אלי לוזון,זהבה בן וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוגוסט 2010, 17:57 
נושם באימונים
נושם באימונים

אני לא בטוח שהוא לא שינה את הסגנון שלו, גם אם מסתכלים על אלבום מצייר אותך, שאמנם מלא בלחנים טורקים וערביים, אבל לא ממש מזכיר את ה''הארדקור'' של פעם.

אבל אין ספק שהוא שמר על מקומו בצמרת בצורה מרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 3 [ 39 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אך תראו מה זה עופר לוי!!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית