נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

תמיר גל וחנן בדואט חדש בטעם של פעם F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 4 [ 49 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

תמיר גל וחנן בדואט חדש בטעם של פעם

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמיר גל וחנן בדואט חדש בטעם של פעם
הודעהפורסם: 31 יולי 2010, 20:12 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 980 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

תקשיב טוב
חנן זמר לפני תמיר גל
תבדוק כול השירים של חנן שיר שיר ... תראה תמילים תראה לי שיר אחד לא איכותי שלו !!
אני שמעתי הרבה זמרים כולל תמיר גל , בעיקר את תמיר גל אהבתי בדואטים בגלל הזמרים ששר איתם כמו משיק עפיה ( תאומר לה ) ופחות בזכות הביצוע שלו
מיזה מאור אדרי ? למה מיזה סימי הנער בנכנעת ?? אל תכנס איתי למשחקים האלה
אתה יודע תמיר גל יכול לעשות דואט אפילו עם אייל גולן ולבקש מעמיר בנין לסלסל בסוף הפזמון ולבקש מעופר לוי שיעשה לו קולות רקע ולבקש מישי לוי לעשות לו קטע דיבור בשיר אחד כול אלה לא יגרמו לתמיר גל להיות יותר זמר נכון ? אז הדואטים לא מדברים
זמר לא נמדד בכמות אלה באיכות
חנן איכותי ביותר אני אומר לך אני יכול להבין את זה שהוא לא מוכר ואין לו 10% ממעריצי תמיר גל אבל אני יודע שהוא יותר איכותי ממנו
לתמיר גל אין סיכוי מול חנן מבחנית ביצועים ויכולות
מבחינת סוחף ורגש ... זה עניין אישי שאני מכבד את דעתך כמו שאחד יגיד לי יוסי עדן הוא הזמר הכי מרגש למרות שתמיד יוסי עדן ישאר זמר מחשב לטעמי !! שלא יודע לשיר ושכול השירים שלנו נשמעות אותו דבר עם תוכן פדופילי !
ותקשיב חנן עולה לטונים מטורפים אותם טונים של אלי לוזון !!! תראה תביצוע שלו לשיר "הנשמה"
אני רוצה לראות את תמיר גל שר את "הנשמה" אני מבטיח לך שהוא יחלק בעליות ואף יזייף זיוף צעקני באוזן

אפילו בדואט הזה רואים שתמיר כול הזמן שר על נמוכים כי בגבוהים הוא מזייף ואלו חנן משחק עולה יורד לאורך כול השיר ועושה משחקי קול תראה את הפתיחה איך חנן שר בקול עבה כזה וטון נמוך ואז עושה תקול שלו דק יורד טון ואז עולה ובאמצע העליה עוצר
אז תמיר נכנס
וחנן ממשיך בקול הבכייני מהנשמה המרגש על טון נמוך אז נכנס בפזמון בטון גבוה דברים כאלה תמיר גל לא עושה לארוך כול השיר לכן קשה לי להגיד שתמיר גל סוחף אותי .... מה שכן חנן מצליח לעשות בקלות !

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2010, 21:19 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים

שמעו תמיר גל כל השירים שלו הוא לא עולה, וכשהוא עולה הוא מזייף ברעידות בקול. הוכחה הכי חותכת זה בשיר ספרי לי בדואט עם איציק קלה.
על דבר אחד אני מסכים איתך UNREAL שבדואטים זה שטויות, כל זמר יכול לעשות עם כל זמר שהוא רוצה דואט זה סתם חרטא לא ניכנס לזה בכלל.

תמיר גל מאז ומעולם שר על נמוך כי הוא יודע שאם הוא יעלה הוא ירעד ויזייף, ולכן זה הייחודיות שלו שיש לו קול זהב איך שהוא מדבר ככה הוא שר, לא צריך להתאמץ בשירה כמו שחנן מתאמץ, זאת אומרת לא דיבור רגיל, אלא שינוי קול מפחיד שגורם לי לפרפרים בבטן כל פעם מחדש. חנן ותמיר גל שניהם זמרים תותחים שבשיר הזה נתנו כל אחד מייחודיות שלו וזה מה שיצא דואט עצבני רצח.

הויכוח הזה מיותר כי שניהם יצאו פה תותחים, כל אחד מה שיודע לתת ויצא שילוב בן ז....

על כאב לבי הזמן יעיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2010, 01:20 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

השיר היחיד היפה של חנן זה מי עוד תלחש ליי ...
לשתיהם סגנון דיכאון שונה את הסטייל של חנן אני לא סוובל .. ואת של תמיר גל מעריץ יש לו קול ענק אתה יודע מה זייף מה אניי יגיד לך אף זמר לא מזייף אף פעםם ... וגם הטונים האלה של תמיר זהה מה שאני אווהב בו וזה לא רק אני זה עוד מלא לא סתם הקהל של תמיר הוא פי 100 על חנן ...
תאמין לי אני יודע מה אני אומר לך ... ואגב סיימי סימן טוב יש לו קול עננק אתה לא יודע בכלל איך מחזיקיים ממנו בעיר שליי ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2010, 07:29 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

עידן המזרחי,
חנן לא מתאמץ בשירים ... מן הסתם בשיר הזה הוא אפילו לא עולה אותם עליות מטורופות שלו בגלל שתמיר גל דאג שהלחן יהיה על טון נמוך ... אז לאורך כול השיר חנן שר על נמוכים וזה מה שגרם להרבה להחשוב שחנן מתרגש או לא נתן את כולו ... אבל שורה תחתונה חנן פה שר על נמוכים ועולה קצת ...
אתה צודק בדבר אחד שכול פעם שתמיר גל מנסה לעלות הוא מזייף וככל שהוא עולה יותר הוא מזייף יותר לכן הוא תמיד שר על נמוכים אבל בפזמון תראה את ההבדל שהוא עולה וחנן עולה ... הקול של חנן נפתח ונהיה יותר נעים ואלו הקול של תמיר גל רועד ומזייף ... בגלל זה אמרתי שתמיר גל הרס את השיר כי תאכלס בשיר לא אמורים לזייף

עידן מלדסי ,
אני מבין שאתה לא סובל את הסגנון של חנן או הקול שלו
אבל דבר איתי על עובדות מבחינת שירה וזמר

חנן לא מזייף
תמיר גל מזייף

חנן שר על רבעי טונים
תמיר גל לא יכול לשיר על רבעי טונים

חנן יש לו משחקי קול
לתמיר גל אין משחקי קול

חנן עולה ויורד על סולם הטונים
תמיר גל נשאר על נמוכים

ויש עוד הרבה ... תמיר גל לא זמר ענק אפילו לקרוא לו "זמר" זה יותר מדי ... זה שיש לו 20 או 25 אלבום לא עושה אותו זמר , זה שיש לו 50 דואט לא עושה אותו לזמר גם
הוא זייפן! היה זייפן וישאר זייפן ... הוא תפס בזכות הדואטים שעשה עם זמרים מפורסמים ותפס לאחורנה בגלל האח הגדול ... ואפילו אם כול העולם יעריץ אותו זה לא יעשה ממנו זמר ...
ונניח שאין לחנן שום אלבום ( למרות שיש לו כבר 7 והשמיני בדרך ) נניח שאין לו מעריצים ... קח כול שיר שלו אבל כול שיר תקשיב לביצוע תראה יכולות והגשה אתה יכול להגיד שלא אהבת או לא סבלת אבל אתה מוכרח להגיד שהוא זמר !@!!! ... מה שתמיר גל לא

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2010, 11:45 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 15 אוהבים

ארתין חבל להתווכח עם אנשים סתם ..
לפי התשובות שלו כבר אפשר להבין את כמה הוא "מבין" ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2010, 14:06 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

אתה לא הבנת אותי. להתאמץ הכוונה היא להוציא מיתרים מהנשמה וזה מה שיפה וזה לא פסול אני הכי אוהב את זה שימשיך לשיר ככה אני חולה על חנן הוא זמר אחד הטובים שיש בארץ.

תמיר גל לא זמר בזכות הדואטים,ולא בזכות האח הגדול,ולא בזכות הסרטים ולא כלום...הוא זמר נטו מקצועי אומן מהשורה הראשונה במוסיקה המזרחית ובז'אנר הטורקי.
זה כמו שתגיד לי ששלומי שבת זמר בזכות הדואטים.....מספיק בחייאת רבק.....

לתמיר גל יש קבלות, יש לו רפרטואר שלא מבייש אף זמר בארץ. הקהל שלו שהוא אלפים לא אוהב אותו סתם.
גם אני יכול להגיד שההוא וההוא הוציאו 14 דיסקים ו81 אלף קליפים ו 14 סרטים זה לא עושה אותם לזמרים.
אז מה כן עושה זמר? קול יפה וקבלות של מכירת דיסקים....ואת זה יש לתמיר גל בכמויות שלא מביישות
הוא מופיע למעלה מ 20 שנה אז תן כבוד לבן אדם שנותן את החיים שלו למוסיקה שאתה שומע
אל תהיה אטום על חנן חנן חנן כל היום חנן....זה ויכוח מטופש שמזכיר לי מי יותר טוב מראדונה או פלה

כל אחד נותן את שלו במוסיקה בכדורגל במטקות ואין תחרות בינהם, כל אחד נותן לנו מהנשמה ואלוהים יעזור להם לתת לנו עוד שירים כאלה מוצלחים ויפים ושרק יצליחו כל הזמרים

על כאב לבי הזמן יעיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2010, 14:07 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

אתה לא הבנת אותי. להתאמץ הכוונה היא להוציא מיתרים מהנשמה וזה מה שיפה וזה לא פסול אני הכי אוהב את זה שימשיך לשיר ככה אני חולה על חנן הוא זמר אחד הטובים שיש בארץ.

תמיר גל לא זמר בזכות הדואטים,ולא בזכות האח הגדול,ולא בזכות הסרטים ולא כלום...הוא זמר נטו מקצועי אומן מהשורה הראשונה במוסיקה המזרחית ובז'אנר הטורקי.
זה כמו שתגיד לי ששלומי שבת זמר בזכות הדואטים.....מספיק בחייאת רבק.....

לתמיר גל יש קבלות, יש לו רפרטואר שלא מבייש אף זמר בארץ. הקהל שלו שהוא אלפים לא אוהב אותו סתם.
גם אני יכול להגיד שההוא וההוא הוציאו 14 דיסקים ו81 אלף קליפים ו 14 סרטים זה לא עושה אותם לזמרים.
אז מה כן עושה זמר? קול יפה וקבלות של מכירת דיסקים....ואת זה יש לתמיר גל בכמויות שלא מביישות
הוא מופיע למעלה מ 20 שנה אז תן כבוד לבן אדם שנותן את החיים שלו למוסיקה שאתה שומע
אל תהיה אטום על חנן חנן חנן כל היום חנן....זה ויכוח מטופש שמזכיר לי מי יותר טוב מראדונה או פלה

כל אחד נותן את שלו במוסיקה בכדורגל במטקות ואין תחרות בינהם, כל אחד נותן לנו מהנשמה ואלוהים יעזור להם לתת לנו עוד שירים כאלה מוצלחים ויפים ושרק יצליחו כל הזמרים

על כאב לבי הזמן יעיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2010, 14:31 
מנהל גלובאלי
מנהל גלובאלי
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4008 אוהבים
שם פרטי: עוז
שם משפחה: ע.

ארתין אני איתך... ערכת השוואה נכונה. אללה חנן :Por

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2010, 14:37 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

עוד דבר שאני רוצה להוסיף לגבי הדיבור הזה של "תמיר גל לא זמר" "חנן אוכל אותו"

הנה אחלה דוגמא על אותה מנגינה. חנן שר את לב קבור ואייל גולן מפה לשם. ידוע ומוכר אותו מנגינה שניהם
חנן אוכל אותו ולא רואה אותו ממטר,אייל גולן שר יפה,אבל לדעתי ולדעת כולם חנן שר את זה בהרבה הרבה יותר יפה.
מה זה אומר? אייל גולן לא זמר? אז מה אם הוא עשה קיסריות ונוקיה ויש לו 70 מליון מעריצים? חנן לא רואה אותו נכון אחי?

על כאב לבי הזמן יעיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2010, 14:40 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 367 אוהבים

חחחחחחח מי אמר שחנן יותר יפה מאייל גולן

אייל גולן נתן ביצוע הרבה יותר טוב שנעים לשמוע את השיר וזה שיר שיישאר שנים (מבחינתי נכנס לגדולים והמיוחדים של אייל מכל הזמנים יחד עם הקלאסיקות הישנות שלו),
וחנן ומאור אדרי זה שיר שלשמוע אותו וללכת להתאבד, איך אתם יכולים להשוות בכלל?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2010, 20:26 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 8 אוהבים

ארתין, ביקשת שירים עם טקסט לא יפה של חנן:
דאחילק -
"לי בלב ונשמה את חופרת ומכאיבה
רוצה לשלוט בחיי מעולם לא תגידי די
מוקפת את ביועצים אמא שלך והאחים
וכולם רק רוצים להרוס לי ת'חיים"

זה שיר יפה שאני אוהב אבל הטקסט פשוט מצחיק..

בומבה -
"בומבה בומבה בומבה בומבה בומבה יא בומבמה,
את הראש שיגעת לי, הלב רקד סמבה"
אני צריך להוסיף?

חי כמו פרפר -
"כל הבחורות אותי רודפות
אני צוחק כשהן בוכות
אני לא מגיע לפגישות
אוהב את החיים שבלילות"

אבל זהו.. אין עוד לדעתי
אגב בדיסק שלו עם לויטרוס אתה מסכים שאין מה להשוות את הביצוע שלו בשירים "אין לי יום", "אוהב לחיות", "די נמאס לי" וכו' לשל עופר לוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2010, 22:17 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

נמאס לי לטחון מים
אסכם

עידן,
תמיר גל זייפן וזמר לא אמור לזייף ואם הוא מזייף אז מתחיל להיות ספק אם מדובר בזמר איכותי או זמר צעצוע !
חנן ואייל שרו אותו לחן ... אבל כול אחד סגנון אחר

גיא,
אייל גולן לא מגיע ליכולות של חנן
אם אתה מבין טיפה במוסיקה אז אתה יודע שחנן שר על רבעים ועל מקאים כמו איציק קלה נתי לוי אלי לוזון ועופר לוי
אלו אייל גולן לא יודע לשיר ולא יכול לשיר על רבעים או חצאים אפילו כמו זוהר ארגוב ישי לוי ותמיר גל !
חנן בשיר שר בטון גובה מאייל ... וחנן יש לו טונים מטורפים שרק אלי לוזון יכול להתחרות בו בטונים האלו ... אייל לא יכול להגיע לטונים שלהם היא הקול שלו "נשי" כמו משה פרץ ואם הוא יעלה יותר מדי הקול שלו יהיה דק מאוד (לכן כול אישה כמו שרית או מרגול יכולה למחוק את אייל מבחינת טונים אם אתה מבין ... )
אל תבואי אל תגידי אני מאוהבת ... זה להתאבד ?? זה מסויקה מזרחית איכותית אח שלי !! , מה אני אעשה שאתה רגיל לשירים של משה פרץ ואייל גולן שהם " אלייך בלעדייך אהבתי עזבתי ידעתי ... " ואז אתה מתפלא למה כול השירים נשמעים אותו דבר והם נחשבים ל"תת-רמה" ???

אלדד,
מצאת 3 שירים וזהו !!?? נכון קח 3 אלבומים אחרונים של תמיר תמצא לפחות 10 שירים עם מילים תתרמה ( כמו כול שירי הראפ שעשה תמיר גל ... ) בנוסף שים לב שחנן שר נטו ללא אפקטים אלקטורנים מה שתמיר גל מרבה לעשות ...
ואני אגיד לך דבר אחד , שחנן לא פחות טוב מעופר לוי וגם לא יותר טוב ממנו , חנן לא מחקה בכלל את עופר הוא מביא סגנון משלו בשירים של חנן אפשר להנות מסגנון יחודי אותו דבר בשירי עופר ... לכן תחרות בינהם היא ללא טעם רק אגיד לך שביום שעופר לוי וחנן יעשה דואט ... המשיח יבוא

עכשיו אל תגיבו לי יותר , כי יותר לא אגיב באשכול זה הוא מיצא את עצמו לדעתי יאללה תהנו !

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2010, 00:06 
נושם באימונים
נושם באימונים

נכון 3 שירים זה כלום. גם האחרון לא ממש מעפן, אבל אמרת שאין בכלל. אז תיקנתי אותך.. :P:
ושמע עם כל הכבוד הקול של עופר לוי היה הרבה יותר צלול בשיא שלו מאשר הקול של חנן עכשיו. תן לחנן גם לעבור את כל מה שעופר עבר ואני מאמין שגם הקול שלו יהיה צרוד בסופו של דבר
הוא נתן ביצועים ועליות וטונים שאין דברים כאלה בכלל והוא באמת השקיע בכל שיר את הנשמה, הוא נותן עליות וירידות בחצי שנה דברים מדהימים אתה בטח יודע את זה, להשוות את הביצועים שלו לחנן עם כל הכבוד לחנן זה פשוט אתה כבר מסתכל מעין משוחדת לדעתי.. (יעני בגלל שאתה אוהב את חנן חח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2010, 00:29 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים

קיצוור שיגעת לי את הראש .. תמיר גל יותר טוב מחנן בשביילי הוא זמר פי מיליון
מה שאתה חושב לא מעניין אותי וגם לא מה שהאחרים אני ישמע את השירים שאני אוהב
ויאהב את הזמרים שאני אובה ולא את אלה שכולם אוהבים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2010, 07:32 
נושם באימונים
נושם באימונים

חח שיהיה לך בכיף מישהו אמר לך לא לעשות ככה? תאמין לי שגם את אף אחד אחר לא מעניין מה אתה אוהב מה לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 4 [ 49 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

תמיר גל וחנן בדואט חדש בטעם של פעם

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית