נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

" המלך הבלתי מעורער של המזרחית " כנסו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 3 [ 43 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

" המלך הבלתי מעורער של המזרחית " כנסו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 אפריל 2009, 23:17 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

ירוק לנצח כתב:
אמאנו כתב:
אני אוהב לשמוע מוסיקה אמיתית, לא ממוסחרת ולא רדודה. למרות זאת, אתה נתקל במוסיקה הממוסחרת בכל מקום, אפילו בחתונה שלי רקדו אותה, אין מה לעשות. אגב, קיבלתי עכשיו את הדיסק החדש של מושיק עפיה, מה אני אגיד לכם, הרבה זמן לא נתקלתי בדבר כזה נמוך.

מועדפים עליי: עופר לוי, ישי לוי, צלילי העוד, אבנר גדסי וכמובן זוהר ארגוב.
מהחדשים: דודו אהרון - יוצר ומלחין אדיר, אחד שישרוד. יש בחור בשיר ניסים צדוק (חפשו ביוטיוב) ששר בקצב מזרחי אמיתי, משהו שנשמע מצרי לחלוטין.
מי עוד? סרנגה נחמד, אייל גולן כשהוא שר בלדות.
בכלל, יש לפעמים כמה יציאות גם של הזמרים החדשים והממוסחרים, אני לא פוסל אותם, רק חושב שהם לפעמים מגזיים ברדידות כדי להיכנס לרדיו.

אני גם לא פוסל את המוזיקה הזאת, אני מודה שלפעמים יוצא לי לשמוע אותה גם אבל אלה שירים שנמאסים עליי תוך שבוע לכל היותר. אלה לא להיטים אמיתיים.
מקווה שתמשיך לפרגן לזמר מס' 1 לדעתי בארץ (למרות שהסגנון השתנה והגרון כבר לא אותו גרון הוא עדיין שם את כל הזמרים בארץ בכיס הקטן) ואם יש דבר כזה אצלך, מי ה-מלך שלך ?

ה -מלך? עופר לוי. יכול לשמוע בכל מצב ובכל שעה. אוהב יותר את העצובים (חראם - למה את בורחת, אהבה אמיתית, לנצח לאהוב, החזירי לי את בני, ציפור קטנה, רוח ים, הזדמנות שניה, תפילתו של ילד) אלה שירים שלא נמאסים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2009, 07:34 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 184 אוהבים

אני לא הבנתי מה הקטע שלו בהופעה
מצד אחד אמר אם הקהל לא שומע אותו הוא לא ממשיך ואחרי 2 שניות שיכנע ת'עצמו להמשיך
מה נסגר איתו?!
אתה חושב שזו "חלטורה" אם היית מפסיק ת'הופעה והיית שר עם הקהל בחוץ!?
אז אתה לא מתבייש להגיד את זה במיקרופון?!
ובוסף הוא החליט שהוא בא ל"שואו" שיחליט מה נסגר איתו.

חבל שכך קרה..

מה שלא יהיה יש לו קול מדהים!

בליל האיחוד הסופי, כשיגידו לי לומר אם אשכחך ירושלים...
אני אוסיף בליבי את שמך הפרטי,קצת לפני ירושלים.

קובי מזרחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2009, 10:26 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

אמאנו כתב:
ירוק לנצח כתב:
אמאנו כתב:
אני אוהב לשמוע מוסיקה אמיתית, לא ממוסחרת ולא רדודה. למרות זאת, אתה נתקל במוסיקה הממוסחרת בכל מקום, אפילו בחתונה שלי רקדו אותה, אין מה לעשות. אגב, קיבלתי עכשיו את הדיסק החדש של מושיק עפיה, מה אני אגיד לכם, הרבה זמן לא נתקלתי בדבר כזה נמוך.

מועדפים עליי: עופר לוי, ישי לוי, צלילי העוד, אבנר גדסי וכמובן זוהר ארגוב.
מהחדשים: דודו אהרון - יוצר ומלחין אדיר, אחד שישרוד. יש בחור בשיר ניסים צדוק (חפשו ביוטיוב) ששר בקצב מזרחי אמיתי, משהו שנשמע מצרי לחלוטין.
מי עוד? סרנגה נחמד, אייל גולן כשהוא שר בלדות.
בכלל, יש לפעמים כמה יציאות גם של הזמרים החדשים והממוסחרים, אני לא פוסל אותם, רק חושב שהם לפעמים מגזיים ברדידות כדי להיכנס לרדיו.

אני גם לא פוסל את המוזיקה הזאת, אני מודה שלפעמים יוצא לי לשמוע אותה גם אבל אלה שירים שנמאסים עליי תוך שבוע לכל היותר. אלה לא להיטים אמיתיים.
מקווה שתמשיך לפרגן לזמר מס' 1 לדעתי בארץ (למרות שהסגנון השתנה והגרון כבר לא אותו גרון הוא עדיין שם את כל הזמרים בארץ בכיס הקטן) ואם יש דבר כזה אצלך, מי ה-מלך שלך ?

ה -מלך? עופר לוי. יכול לשמוע בכל מצב ובכל שעה. אוהב יותר את העצובים (חראם - למה את בורחת, אהבה אמיתית, לנצח לאהוב, החזירי לי את בני, ציפור קטנה, רוח ים, הזדמנות שניה, תפילתו של ילד) אלה שירים שלא נמאסים...

הטעם שלך זה הטעם שלי.

קובי מזרחי מה יש פה להבין?
באמצע יום הרווקים הוא הבין שלא שומעים אותו והפסיק את ההופעה, אחר כך ניסה לצאת החוצה שישמעו והמאבטחים לא נתנו, אחרי שלא נתנו לו לצאת הוא אמר לכולם "תלכו הביתה, המשטרה לא רוצה שתשמעו אותי נפגש באדום 6 ובנתניה, המשטרה לכו הביתה!" (אחרי שהוא אמר את זה הרבה אנשים הלכו הביתה) והמשיך את ההופעה בשביל אלה בטלוויזיה.

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2009, 16:39 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

בס"ד
עומר היה מלך ונשאר מלך במוזיקה המזרחית רק התקשורת
משמיעה מה שנוח לה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2009, 16:56 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 3233 אוהבים

שחר, בן כמה אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2009, 23:29 
נושם חדש
נושם חדש

לימור כתב:
שחר, בן כמה אתה?

תיכף מתחלפת הקידומת ל 32

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2009, 21:07 
סופר נושם
סופר נושם

לייקים: 13 אוהבים

אני לא כל כך אהבתי את השיר החדש שלו הקול שלו השתנה וזה לא אותו דבר כמו פעם
אבל הוא עדיין שם הרבה זמרים בארץ בכיס הקטן
מבחינת איכויות קול יש זמרים כמו איציק קלה, יניב בן נשיח שלא נופלים ממנו
אם דברתם על הז'אנר הטורקי ערבי, לעופר לוי אין מתחרים רק בז'אנר הערבי בארץ כי הוא שולט טוב בקול שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 מאי 2009, 18:37 
נושם חדש
נושם חדש

היי כל אחד והמוזיקה שלו אנחנו יהודים מיזרחים גדלנו על שרים שמענו אומכלתום ופריד אלאטרש עבדולוהב עבדל חלים חפס לילה מורד ועוד ועופר עים הקול הצלול והנדיר נישאר רק עופר היה זוהר הרגוב אבל זל וכל אחד עים המוזיקה שלו עופר תמשיך לשיר ועוד ועוד שרים מחקים לעוד שרים מדהמים בהצלחה ושלום על ישראל אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2009, 09:02 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 772 אוהבים

עופר לוי המלך !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2009, 09:07 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים

ירוק לנצח כתב:
UnReaL כתב:
ירוק לנצח כתב:
אמאנו כתב:
היי
אני שמח שאתם קוראים את הכתבות שלי ומגיבים. צודק "ירוק לנצח" אין בכתבות שום ירידה על המוסיקה המזרחית אלא רק ביקורת על מה שהפכה להיות. אני שומע מוסיקה מזרחית מאז שאני ילד וחבל לי על מה שקורה, הכל נהייה מסחרה אחת גדולה ורצון לעשות עוד להיט במקום איכות.
מפליא אותי שאנשים עדיין מקטלגים את התגובות לפי המוצא. ובכן, אני לא אשכנזי, וגם אם הייתי הביקורת הייתה חריפה באותה מידה.

שחר אמאנו

כל כתבה שלך במקום. יש אנשים שהשד העדתי רודף אותם ואלה אנשים שאוהבים לבכות. נכון יש קיפוח, אבל הקיפוח קשור למוזיקה בלבד ואין קשר למוצא, ברדיו לא ישמיעו את עופר לוי,יניב בן משיח או איציק קלה (היום כבר יותר משמיעים) כי הם שרים מוזיקה שברדיו לא אוהבים לשמוע, וזה לא קשור בכלל לעדה שלהם.
הביקורת שלך נכונה ואני אישית אהבתי לקרוא את הכתבה שירדת על המוזיקה הממוסחרת. שירים כמו "בלבלי" או "יפיופה" אלה טקסטים רדודים, לחנים קליטים אומנם אבל שירים שימאסו תוך חודש (אצלי הם נמאסים הרבה פחות). זה לא שירים כמו של עופר לוי למשל שמחזיקים 20 שנה ומושמעים בכל מקום.
אני מקווה שתמשיך לפרגן למוזיקה המזרחית האמיתית, כי אתה היחיד עוד שמפרגן לה בתקשורת ואל תתייחס לאנשים שמתלוננים כי אתה יודע, יש את זה בכל מקום.
אני ישמח לשמוע מי הזמר/ים המועדפ/ים עליך כיום.

חחחחחח בוא נגיד ככה למרות חלוקי הדעות הרבות ביננו
אבל אני מסכים איתך לגבי הרדיו [ אולי בגלל זה אני לא שומע בכלל רדיו !!!]
לגבי טקסטים , אומנם הם רדודים ... אבל הזמרים נותנים מה שהקהל רוצה , קח תשיר "ריקוד רומנטי" למרות שלישי ישי הרבה הרבה שירים יותר משובחים אף זמר לא היה מסרבה לזכות בכזה "להיט" אותו דבר לגבי קובי פרץ ובלבלי אותו אצלך אומנם נמאסו תוך קצת מחודש , אצל אחרים ( הרוב ) להיט זה שיר שיתפוס שבועים בלבד ...
עופר לוי גם של היום , לא אותו עופר לוי שאני אהבתי , השיר החדש "הזדמנות שניה" זה כן שיר שאהבתי זה השיר שהכי אהבתי לעופר ב 5 שנים אחרונות , אבל פעם היית מוצא לעופר 7 להיטים מתוך 5 שירים , היום מכול 5 שירים בקושי להיט אחד ...
בקיצר אם אגיד לך זמרים של היום שאני יכול לשמוע שירים חדשים שלהם וגם להרגיש תענוג אז הזמרים נספרים על 5 אצבעות
אלי לוזון , חנן ילד הפלא , עופר לוי , אג'אר , ניסו סימן טוב

יש לך טעות. הזמרים נותנים את מה שהתקשורת רוצה והתקשורת כבר תפנה לקהל הרחב ומרוב שהשירים הקליטים האלה יתנגנו ברדיו הם יכנסו לאוזניים של כולם. זה מה שהולך היום. לגבי ישי, אני יכול להבטיח לך ש"מי לי תאמר" למשל יתפוס הרבה יותר שנים מריקוד רומנטי שזה דווקא שיר גדול לדעתי, אבל עדיין קצת ממוסחר. לגבי עופר לוי, יש שינוי סגנון קל אבל עופר לוי בחיים לא יתמסחר, בחיים לא תראה אותו שר "יפיופה" או "בלבלי", הסגנון שלו היום יותר קצת יותר קל מפעם אבל עדיין כל שיר שלו זה להיט במיוחד השיר האחרון וגם "תפילתו של ילד" שיר מצויין (ברור שלא ברמות של השירים של שנות ה90).

''חיים שלי'' לא ממוסחר? ''אני חוזר'' לא ממוסחר? ויש עוד הרבה דוגמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2009, 09:48 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 35 אוהבים

מלךךךךךךךך

יוגב שוקר-את המחר שלי
http://www.youtube.com/watch?v=9LsFU_r67U4

יוגב שוקר-תגידי
http://www.youtube.com/watch?v=hD246jcpW7M

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2009, 12:39 
נושם חדש
נושם חדש

עופר לוי הוא מלך!!
לגבי קיסריה שאמרתם שאייל גולן ממלא את קיסריה תוך כמה זמן נמכרים הכרטיסים שלו תוך מלא זמן
ביום שעופר לו ימכור כרטיסים לשמה באותו היום לא ישאר כרטיסים אני וחבר שלי נילך לקנות נחכה בחוץ שעות לפני הפתיחת הקופות!!איפה אתם חיים עופר לוי יכול למלא כל מקום!!!עופר לוי המלך!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2009, 12:55 
נושם חדש
נושם חדש

ה-מלך !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 3 [ 43 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

" המלך הבלתי מעורער של המזרחית " כנסו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית