נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מי קרא את הכתבה על איציק קלה? F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 28 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מי קרא את הכתבה על איציק קלה?

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 16:30 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

אני ועוד 2 מיליון מעריצים
ואתה יודע עדיף להיות מושפע מזמר שמחזיר אנשים בתשובה אומר להם להניח תפילין ללכת אם ציצית
מאשר זמר שאומר לכם לאכול חזיר ולא לשמור כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 17:57 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1623 אוהבים
שם פרטי: _.
שם משפחה: _.

תקשיבו, אם האשכול לא יתנהל כמו שצריך, מי שיקלל/ישמיט/יעליב/ ויתחיל מריבות יחסם !
אני הזהרתי, אתם רוצים להתווכח/להעביר ביקורות על הכתבה בכיף, אבל בצורה יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 18:00 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים

עופר לוי עם כל הכבוד,לא יודע לשיר נכון,ואיציק קלה צודק
אני נייטרלי, חולה על עופר לוי,ועל זוהר ארגוב,ועל איציק קלה,ועל תמיר גל באותה מידה
מבחינת מקאמים וסולמות איציק קלה שר הכי נכון מבין כולם,והוא לא משתחצן,אלא הוא טוען שזה כואב לו שזמרים בארץ לא יודעים לשיר ככה..כואב לו שזה המצב,שכל זמר מוציא שיר מתפרפר או כל הבנות או בלבלי אותו ונהיה מליונר מילדים מושפעים באינטרנט שמורידים שירים שלהם והולכים עם זה ברחוב עם הטלפון בפול ווליום או שכל ילד שני ברחוב יש לו צלצול של כמו נוצה או תעל וי תעל של קובי פרץ.....אין היום איכות נקודה!
מקאמים ואיכויות היו פעם,דו הולך ונעלם,ואיתו איציק קלה,אביהו מדינה,אלי לוזון,ומשה גיאת מזמן כבר נעלם לצערי

על כאב לבי הזמן יעיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 18:05 
ציון לשבח
ציון לשבח

לייקים: 369 אוהבים

*צונזר*

נערך לאחרונה על ידי SHaMKa בתאריך 20 יוני 2009, 18:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
גיא דבר יפה, החסימה כוללת מנהלים ואנשי צוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 18:50 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

כמה שטויות.
דבר ראשון, יש לכם בעיות קשות בהבנת הנקרא.
הוא טען שעופר לוי שר יפה, אך לא יודע לשיר מקאם (טעות של איציק, אבל זאת דעתו).
איציק קלה מאוד מעריך את עופר לוי כזמר ובזמנו איציק קלה גם הגיע לאחת ההופעות של עופר, והוא ועופר לוי ביחסים די טובים יחסית.
לגבי האופי של איציק קלה, הוא ממש לא צנוע אלא אחד מהזמרים הכי שחצנים במוזיקה המזרחית ואת זה אני יודע כי יש לי איכשהו קירבה רחוקה אליו, אבל תלמדו להפריד בין החיים האישיים של זמר לקריירה מוזיקלית.
לגבי הכתבה, איציק קלה צודק ב90 אחוז מהדברים שהוא אומר שם, ולדעתי מדובר בזמר ענק, אדיר ותותח אמיתי ותמיד הוא היה אצלי מס' 2.
אבל הוא ירד שם קצת על המוזיקה של היום, ואני לא מבין באיזה זכות.
בינתיים הוא זה שמראה סימני התמסחרות במיוחד בשירים האחרונים, אז לרדת על המוזיקה זה קצת צבוע כי הוא הולך בעקבותיהם של כל הזמרים החדשים וחבל שככה.

אורי_ע, תגדיר מושפע.
זה שבן אדם מעריץ זמר יותר מכל האחרים עושה אותו מושפע?
אין מה לעשות, אתה לא יכול לשנות סדרי עולם, מאז ומתמיד לעופר לוי היה את הקהל הכי מסור והכי קנאי בארץ.
מסוף שנות ה80 ועד היום וכן הוא יכול להתגאות בזה.
איך הוא אמר בבנייני האומה? "אתם היחצנים" תחשוב על צמד המילים האלה טוב ותבין את המשמעות שלהם לבד.

עידן המזרחי, תסביר למה התכוונת שאתה אומר "לא שר נכון" ועל הדרך תסביר על איזו תקופה אתה מתכוון, כי אני לא הבנתי.
אם עופר לא שר נכון, אז מה זה בשבילך לשיר נכון?

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 18:58 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לשיר נכון הכוונה היא להפרדה בין בית לפזמון
לדעת לעלות בקול ולא לרדת אחרי שניה....להשאר באותו מקצב של הגרון..זה אומר לשיר נכון
אם אתה מעלה את המקאמים,תשאר עם אותו קצב...כמו מדרגה, אי אפשר לעלות במדרגות 2 מדרגות,ולרדת אחת,ועוד פעם לעלות 2 מדרגות...ככה זה מבחינת הקול....זו הכוונה

איציק קלה יודע את זה,והרבה זמרים אחרים לא עושים את זה...צריך אוזן לשמוע את זה ולשים לב לפרטים האלה שעושים שיר למושלם

על כאב לבי הזמן יעיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 19:00 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים

מה אתם בכלל משווים את איציק ועופר לוי
כל אחד והקול שלו אבל אין על איציק קלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 19:16 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

לייקים: 1 לייקים

כתבה מאוד מזלזלת, הכתב ראיין את איציק בצורה מאוד נמוכה ובין השורות זרק הערות ממש לא במקום.מה שהכתבה הזאת עשתה זה להוציא את איציק קלה כעוד זמר מזרחי מטומטם (כביכול)

איציק קלה אחד הזמרים הטובים שיש לנו! קול איכותי ומיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 19:18 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

עידן המזרחי כתב:
לדעת לעלות בקול ולא לרדת אחרי שניה....להשאר באותו מקצב של הגרון..זה אומר לשיר נכון
אם אתה מעלה את המקאמים,תשאר עם אותו קצב...כמו מדרגה, אי אפשר לעלות במדרגות 2 מדרגות,ולרדת אחת,ועוד פעם לעלות 2 מדרגות...ככה זה מבחינת הקול....זו הכוונה

איציק קלה יודע את זה,והרבה זמרים אחרים לא עושים את זה...צריך אוזן לשמוע את זה ולשים לב לפרטים האלה שעושים שיר למושלם

שמע, אם אתה מדבר על התקופה של היום אז לעופר לוי כבר יותר קשה לשיר שמיניות ורביעיות.
אם אתה מדבר על התקופה של פעם, אז קיימים הרבה קטעים שגם אין אותם ברשת שעופר לוי עושה הכל, פשוט הכל עם הגרון שלו.
קיימים כמה קטעים בודדים ברשת, אז אני מציע לך לבקר ביוטיוב ולשמוע אומן.
גם היום קיימים סרטונים שמעידים על כך שהוא עדיין מס' 1 ושהוא מסוגל לשחק עם הקול שלו מעולה (במיוחד בסולם הנמוך), אבל על התקופה של פעם אף אחד לא יכול לערער.

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 19:23 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

ירוק לנצח כתב:
עידן המזרחי כתב:

שמע, אם אתה מדבר על התקופה של היום אז לעופר לוי כבר יותר קשה לשיר שמיניות ורביעיות.
אם אתה מדבר על התקופה של פעם, אז קיימים הרבה קטעים שגם אין אותם ברשת שעופר לוי עושה הכל, פשוט הכל עם הגרון שלו.
קיימים כמה קטעים בודדים ברשת, אז אני מציע לך לבקר ביוטיוב ולשמוע אומן.
גם היום קיימים סרטונים שמעידים על כך שהוא עדיין מס' 1 ושהוא מסוגל לשחק עם הקול שלו מעולה (במיוחד בסולם הנמוך), אבל על התקופה של פעם אף אחד לא יכול לערער.

אני לא יתווכח איתך עכשיו כפרה...יש מצב שאתה צודק
חבל שעופר לא עשה את זה בשירים שלו בהקלטה,כי איציק קלה כן עשה את זה בהקלטה בשירים הישנים והחדשים,שומעים את האיכויות והכיוונים של הגרון שזה ממש נדיר
בן אדם בן 58 עושה דברים כאלה,אני נגנב...תכלס...

בסופו של דבר שורה תחתונה,חבל שלא כל הזמרים כמו איציק קלה,אלי לוזון, וכן גם עופר לוי, שיש לו איכויות לפי היכולות שלו...שזה משהו אדיר
רק לראות את עופר לוי עולה עם הגרון ומעלה את היד שרועדת,מהתרגשות של ילד בן שנתיים שעלה לבמה,זה נדיר ואין ויכוח בכלל

על כאב לבי הזמן יעיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 19:28 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

איכויות אתה יכול לשמוע בכל שיר של עופר לוי, אם אתה מתכוון לאחרונים יש את אישה בונה, לילה לא לילה.
ולגבי השירים הישנים בכולם יש ביצועים אדירים, אתה אמרת שאתה שומע אותו אז אני לא צריך לציין עכשיו שמות.
בקיצור העיקר שהגענו להבנה ;-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 19:45 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 2 אוהבים

ירוק לנצח כתב:

אורי_ע, תגדיר מושפע.
אין מה לעשות, אתה לא יכול לשנות סדרי עולם, מאז ומתמיד לעופר לוי היה את הקהל הכי מסור והכי קנאי בארץ.
איך הוא אמר בבנייני האומה? "אתם היחצנים" תחשוב על צמד המילים האלה טוב ותבין את המשמעות שלהם לבד.

קודם כל למקרה שנפגעת מדברי אני מצטער.
ממש אין לי בעיה עם אנשים שחושבים שעופר לוי מספר אחד. הוא גם בין הפייבוריטים שלי כבר שנים רבות.

להיות מושפע, זה לקרוא קטע מכתבה על איציק קלה שטען שעופר לוי לא יודע לשיר על מקאמים(ועם זאת לטעון שמדובר בזמר טוב), וישר לצאת בשטויות כמו ''שלאיציק יהיה את הקהל של עופר שישלח לי SMS פחחחח''.
להיות מושפע זה לדבר על עופר לוי כאילו השמש זורחת לו מהתחת.

שבוע טוב :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 20 יוני 2009, 20:19 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

אורי_ע כתב:
ירוק לנצח כתב:

אורי_ע, תגדיר מושפע.

קודם כל למקרה שנפגעת מדברי אני מצטער.
ממש אין לי בעיה עם אנשים שחושבים שעופר לוי מספר אחד. הוא גם בין הפייבוריטים שלי כבר שנים רבות.

להיות מושפע, זה לקרוא קטע מכתבה על איציק קלה שטען שעופר לוי לא יודע לשיר על מקאמים(ועם זאת לטעון שמדובר בזמר טוב), וישר לצאת בשטויות כמו ''שלאיציק יהיה את הקהל של עופר שישלח לי SMS פחחחח''.
להיות מושפע זה לדבר על עופר לוי כאילו השמש זורחת לו מהתחת.

שבוע טוב :)

מסכים איתך.
שבוע טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 28 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מי קרא את הכתבה על איציק קלה?

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית