נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אייל גולן המלך!!!! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 3 [ 42 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אייל גולן המלך!!!!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2008, 18:35 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

ירוק לנצח כתב:
!~ חולה דיכאון ~! כתב:
מה עופר לוי עכשיו מה הקשרררררר
מה הוא שר ומה הוא שרר
כפרה בינתים אני רואה מי הולך עם כובע כבוד כמו ילד בן 15 ומי מזרים לך הופעות בעשרות אלפי דולרים בקיסריה תעשה לי טובההה

ועופר לוי עדיין מלך אבל להתווכח מי ויתר טוב מה אנחנו ילדיםם

מה הוא שר ומה הוא שר? אייל גולן 99 אחוז מהשירים שלו על אהבה, חוץ מזה ששיר כמו "בצמאוני" בחיים לא יהיה לאייל גולן מבחינת התוכן של המילים.
ומה הקשר לכובע כבוד? מאז שעופר בן 30 הוא מסתובב עם כובע, זה מין סימן זיהוי וזה שעופר לוי מפגר עם קבלות זה לא גורע מהכישרון שלו.
וקיסריה? עופר לוי מצליח בלי התקשורת ואת מוזמנת להופעות שלו לראות מה הוא עושה בכל הופעה ואיך שהקהל סוגד לו, אייל גולן עם עזרה ענקית מהתקשורת הצליח להגיע לקיסריה, ד"א אני מאמין שאם היום עופר לוי עושה הופעה בקיסריה הוא ללא ספק ממלא את המקום, רק שאין לי מושג למה הוא לא עושה את זה.
נכון שאין כ"כ מה להשוות בינהם כי הם בז'אנרים שונים, אבל מבחינת יכולת קולית עופר לוי עולה על אייל גולן ובהחלט יכול לתת לו שיעור או שתיים.

אני חולה על עופר לוי אבל לצערי אפילו את הרוסו בר הוא לא ממלא וזה אני יודע כי אני הייתי שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2008, 18:54 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

ישראל ביטון כתב:
ירוק לנצח כתב:
!~ חולה דיכאון ~! כתב:
מה עופר לוי עכשיו מה הקשרררררר
מה הוא שר ומה הוא שרר
כפרה בינתים אני רואה מי הולך עם כובע כבוד כמו ילד בן 15 ומי מזרים לך הופעות בעשרות אלפי דולרים בקיסריה תעשה לי טובההה

ועופר לוי עדיין מלך אבל להתווכח מי ויתר טוב מה אנחנו ילדיםם

מה הוא שר ומה הוא שר? אייל גולן 99 אחוז מהשירים שלו על אהבה, חוץ מזה ששיר כמו "בצמאוני" בחיים לא יהיה לאייל גולן מבחינת התוכן של המילים.
ומה הקשר לכובע כבוד? מאז שעופר בן 30 הוא מסתובב עם כובע, זה מין סימן זיהוי וזה שעופר לוי מפגר עם קבלות זה לא גורע מהכישרון שלו.
וקיסריה? עופר לוי מצליח בלי התקשורת ואת מוזמנת להופעות שלו לראות מה הוא עושה בכל הופעה ואיך שהקהל סוגד לו, אייל גולן עם עזרה ענקית מהתקשורת הצליח להגיע לקיסריה, ד"א אני מאמין שאם היום עופר לוי עושה הופעה בקיסריה הוא ללא ספק ממלא את המקום, רק שאין לי מושג למה הוא לא עושה את זה.
נכון שאין כ"כ מה להשוות בינהם כי הם בז'אנרים שונים, אבל מבחינת יכולת קולית עופר לוי עולה על אייל גולן ובהחלט יכול לתת לו שיעור או שתיים.

אני חולה על עופר לוי אבל לצערי אפילו את הרוסו בר הוא לא ממלא וזה אני יודע כי אני הייתי שם

חחח נו באמת...
אם היית בסופ"ש באילת היית יודע על מה אני מדבר, מה שהוא עשה בחוף דקל אף זמר בארץ לא יכול לעשות וזה ישודר בקרוב בערוץ 24.
אני לעומתך שמעתי שלפני חודש וחצי בערך הייתה לו הופעה במ.נטה בירושלים ו70 אנשים נשארו בחוץ בגלל שנגמר כרטיסים.

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2008, 20:01 
נושם חדש
נושם חדש

Love:L

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אייל גולן המלך!!!!
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2008, 21:09 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 202 אוהבים

מצידי שכל הזמרים התותחים יהיו מלאכים אבל אייל גולן הוא הזמר של המדינה ועופר לא אבל עופר גם זמר ענק גם קובי זמר ענק גם ישי לוי גם ליאור נרקיס גם משה פרץ בקיצור כולם תותחים

וסתם אתם מתווכחים מי מלך מי לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2008, 08:40 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

צודק. אייל גולן זמר של המדינה, אבל עופר לוי זמר של העם - זה ההבדל בינהם.
אייל גולן היה צריך לשנות סגנון כדי שכל ה"מדינה" תאהב אותו, מה לעשות עופר לוי לא כזה עופר לוי הוא זמר של העם, שלנו המזרחיים!

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2008, 10:24 
נושם חדש
נושם חדש

ירוק לנצח.. אני אוהב את התגובות שלך :P00
באמת זה נכון, עופר לוי לא ישנה סיגנון, הוא נשאר עם שלו מאז ומתמיד. אין בכלל מה להתווכח פה, עופר לוי יכול למלא כל מקום במעריצים שלו, כולנו עוקבים אחריו לכל מקום. אין מה להשוות ביניהם, עופר לוי בליגה אחרת בכלל..  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2008, 13:41 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

תודה רבה, סוף סוף.
אנשים מסתנוורים פה מאייל גולן כאילו מדובר בפאריד, אבל ראסמי 90 אחוז מהשירים שלו הם "אוהבת אותי, מה עשית לי, אני אוהב אותך" וכו', כנראה אנשים אוהבים לשמוע אשפה.
עופר לוי יכול ללמד אותו לשיר ובכלל אייל גולן גם עוד 40 שנה לא יגיע לו לקרסוליים בקשר להכל, איך אמרת? זאת ליגת אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2008, 14:59 
נושם חדש
נושם חדש

בגלל זה אני מתבייש ששמעתי פעם אייל גולן, עכשיו כל הרשימה במדיה פלייר כוללת 17 אלבומים של עופר. Love:L 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2008, 15:07 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 25 אוהבים

תשמעו.. אתםםם לאא מסוגליםם לפרגןן לבנאדם אה?!?!!
חאאלסס להשוות כל החייםם שלךך מה אתם מקבלים על זה כסף??

עופר לוי ואייל גולן שניהםם טוביםם,עכשיו זה על אייל גולן יאללה פרגנוו מה הסיפור.. :(-| :(-|

[highlight=#FF4040]איילל גולןן מלךך כפרה עליוו ללא ספק אחד הטובים!![/highlight]

קרדיט לצחיי המגבניק התותח!!
אָבִינֹוּ מֹורֵנֹוּ מֶלֶך מְלַכֵי הָמְלַכִים אָניַ אֹוהַבִת אֹותְך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2008, 15:37 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

~The_Sultan~ - לשמוע את אייל גולן זה לא בושה, מדובר בזמר טוב אני אישית שומע שירים שלו בשביל הכיף לא יותר, אבל על השירים של עופר לוי אני חי, לא מסוגל להעביר שעה בלי איזה שיר של עופר לוי.

•°•°לירנוש°•°• - אל תשאלי נהייתי מיליונר, אייל גולן לא מלך.
אתם מטעים פה אנשים, סה"כ מעמידים אותכם על הטעות שלכם.
עופר לוי המלך היה ויהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2008, 17:37 
נושם חדש
נושם חדש

נכון, כמובן שמלך זו מילה כבדה מדי בשביל אייל.. אגב, אני רוצה לראות אותך מעז להסתובב בתל אביב ב-1 בלילה עם "תלתלים שחורים" שלו על פול ווליום.. לעומת זאת לשמוע שירים של עופר לוי אפילו מ88 זה עדיין יפה.. פשוט לא נמאס! :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2008, 17:45 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

זה כל הקטע אצל עופר לוי, שירים כמו: מאוהב בגשם, לנצח לאהוב, כוכבי מרום, ציפור השמש, אוהב לחיות, אין לי יום אין לי לילה, יום הרווקים, החזירי לי את בני, אהבה אמיתית וכו', אלה להיטים של 15 שנה ומעלה שאני שומע אותם בכל יום והם אף פעם לא מצליחים להמאס, איפה תראה היום דברים כאלה? רק אצל עופר לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2008, 17:50 
נושם חדש
נושם חדש

דוגרי אני לא מבין איך זה. גם אני חורש על כל השירים שלו ופשוט לא נמאס.. :::)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2008, 18:23 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

אחלה זמר אייל גולן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2008, 21:22 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 25 אוהבים

ירוק לנצח.. תשמע תשמע.. קודם כל טוב שלא נהיית מיליונר עכשיו אפשר לפחות לפרגן גם לעוד
אנשים חוץ מעופר לוי.. מזל!
דבר שני.. אם אתם רוצים להעמיד אותנו על טעות איזה? שאייל גולן לא מלך? וואלה לא מלך..שעופר לוי מלך? לה.. גם עופר לא מלך..

זוהר מלך... עכשיו אבל גלשנו אפילו עוד יותר מהנושא.. וזה בעצם מה שבאתי להגיד...לא צריך תמיד להשוות אפשר לפרגן וזהו חח =]
שיהיה ערב מצויין!! :Shush-Nciha: kobl:P

קרדיט לצחיי המגבניק התותח!!
אָבִינֹוּ מֹורֵנֹוּ מֶלֶך מְלַכֵי הָמְלַכִים אָניַ אֹוהַבִת אֹותְך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 3 [ 42 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אייל גולן המלך!!!!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית