נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חיילים מלשבים ואחרי צבא למינהם כנסו רגע F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 16 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

חיילים מלשבים ואחרי צבא למינהם כנסו רגע

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חיילים מלשבים ואחרי צבא למינהם כנסו רגע
הודעהפורסם: 22 ינואר 2007, 17:48 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 21 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

קווקזי בדם כתב:
אני צריך עזרה דחופה.
החודש אני צריך לקבל מנילה ואני צריך להוריד ל64 פרופיל

איך??
אבל- אני רוצה חיל הרפואה או ממר''מ בחיל התקשוב, ואני צריך שהנושאים שאני מוריד עליהם פרופיל לא יפגעו בזה.

החיילים הנשלחים לחיל הרפואה בדר"כ עם פרופיל רפואי נמוך 64 ומטה
החיילים הנשלחים לחיל התקשוב בדר"כ הן חיילים עם רקע של אלק' מחשבים באזרחות או פרופיל רפואי נמוך 64 ומטה.

97: בריא לחלוטין – כשיר לשירות קרבי ביחידות שדה: חי"ר, חיל ההנדסה וכו'. במקרים של בעיות קלות מאוד (כגון צורך במשקפיים) מלווה בסעיף שאינו מוריד את הפרופיל, אך פוסל את החייל מהתנדבות לחלק מהיחידות המובחרות. לקורס טיס אפשר להגיע עם משקפיים עד דיופטר (מספר) מסוים משנת 2005.

82: בעיה קלה (לדוגמה עיוורון צבעים) – כשיר לשירות קרבי בכל יחידות השדה בתלות בסוג הסעיף.

72: בעיה בינונית (לדוגמה: בעיות ברכיים או גב, אסטמה, אלרגיות או דיופטר גבוה במיוחד במשקפיים) - בלתי כשיר לשירות בחי"ר אך כשיר לשירות קרבי ביחידות כמו חיל השריון וחיל התותחנים.

64: בעיה קשה (לדוגמה: אסטמה מרמה מסוימת) - בלתי כשיר לשירות קרבי ביחידות שדה.

45: בעיה קשה מאוד (לדוגמה: אסטמה קשה או בעיה אורתופדית חמורה, ולעיתים בעיה נפשית) – בלתי כשיר לשירות קרבי ולקורסים צבאיים רבים, לעיתים פסול לשירות ביחידות שדה (תלוי בסעיף הליקוי).

35: פרופיל חדש לחולי סוכרת, חירשים, חולי אפילפסיה וסובלים מצליאק.

30: מתנדבים – מי שקיבל פרופיל 21 וביקש להתגיס ונמצא כשיר תחת הגדרות מותאמות אישית.

24: בלתי כשיר זמנית לשירות (לדוגמה: ניתוח בזמן השירות, רגישות חמורה לעקיצות דבורים, תת-משקל זמני) - פטור זמני ומעקב אחת לכמה חודשים עם אפשרות שחרור קבוע לאחר תקופה מסוימת.

21: בלתי כשיר לחלוטין לשירות צבאי מסיבות בריאות (גופניות או נפשיות). בעלי פרופיל זה יכולים להתנדב לשירות צבאי מקוצר ללא טירונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 16 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

חיילים מלשבים ואחרי צבא למינהם כנסו רגע

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית