נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

תוכנה לתקיפת אתרי החיזבאללה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 16 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

תוכנה לתקיפת אתרי החיזבאללה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תוכנה לתקיפת אתרי החיזבאללה
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2006, 09:30 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 45 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מאות ישראלים הורידו תוכנה שתוקפת את אתרי האינטרנט של החיזבאללה. יוצר התוכנה, תושב חיפה: פגיעה באתר היא פגיעה במוטיבציה
נלקח מאתר nrg

מלחמת ההאקרים הישראלית-ערבית עלתה שלב: לא רק תקיפות נקודתיות של אתרים אלא תקיפות מאורגנות ומתוכננות. בימים האחרונים מסתובב בין הגולשים אימייל המעודד את הקורא להוריד תוכנת חינם בשם KillHizbollah.exe שמיועדת להפלת אתרי האינטרנט של החיזבאללה.
להורדה:

http://freeware.co.il/KillHizbollah.zip

התוכנה מוצעת באופן חופשי לכל, ואמורה להביא לנפילת האתרים ולסייע בחזית המאבק התקשורתי. זו לא הפעם הראשונה שבה זה קורה: גם בפרוץ אינתיפדת אל-אקצה באוקטובר 2000 שוחררו ברחבי האינטרנט תוכנות אוטומטיות לתקיפת אתרי אינטרנט פלשתיניים.

מאחורי התוכנה החדשה עומד ע', בן 30 מחיפה, העוסק בפיתוח תוכנות. כמו קודמותיה, גם התוכנה הזו שולחת "פינגים" (פקודה המבקשת תגובה מהשרת של האתר) בכל 40 מילישניות לשלושת אתרי החיזבאללה הגדולים, במטרה ליצור עליהם עומס רב ולהפילם. "דרושים לא מעט גולשים שיורידו את התוכנה ויריצו אותה במקביל, מה שיביא בוודאות להפלת האתרים", אומר ע'. "עד עכשיו הורידו אותה כמה מאות, שזה יפה אבל לא מספיק. אחד האתרים כבר כמעט נפל, והפך איטי מאוד – אני לא יודע אם זה בגלל התוכנה הזו".

"האינטרנט הוא זירה נוספת לזירת הלחימה האמיתית. הם מפיצים שם הרבה הסתה, ופגיעה באתר שלהם היא עוד פגיעה במוטיבציה שלהם. אני מאמין שהפלת האתר היא עוד נדבך בדרך לניצחון. אגב, הם תקפו את האתר שלי יחד עם כל האתרים השיתופיים של נטוויז'ן. היו שתי תקיפות, שבהן שמו דף לבן במקום האינדקס וכתבו 'אתם הורגים לנו ילדים, אנחנו נהרוג לכם אתרים'. שמו שם תמונות של ילדים. בסוף נטוויז'ן הגבירה את האבטחה".

אל תספר לאלוהים כמה גדולות הצרות שלך , תספר לצרות שלך כמה גדול אלוהים.
נדרתי נדר אלוהיי לך נשבעתי בחיי!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 16 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

תוכנה לתקיפת אתרי החיזבאללה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית