נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ברשותכם אני רוצה לתת את דעתי רגע לפני הבחירות. F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 16 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ברשותכם אני רוצה לתת את דעתי רגע לפני הבחירות.

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ברשותכם אני רוצה לתת את דעתי רגע לפני הבחירות.
הודעהפורסם: 28 מרץ 2006, 03:21 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

בוקר טוב לכולם.
היום זהו יום גורלי למדינת ישראל. היום אזרחי מדינת ישראל ילכו להצביע בבחירות, ויקבעו את עתידה של מדינת ישראל. הימים הקרובים יהיו ימים חשובים עבור המדינה, מסיבות רבות וידועות שאני חושב שאין צורך לחזור עליהן.

ברשותכם, ברצוני לעשות סדר קטן לקראת הבחירות.
ראשית, אפנה לכל תומכי ומצביעי "קדימה".
האם אתם מצביעים ל"קדימה" כי אתם מכירים את המצע של המפלגה וכי אתם חושבים שהמפלגה הזאת תייצג את האינטרסים שלכם ו"תעבוד" למענכם בכנסת ישראל ? או שאתם מצביעים למפלגה הזאת רק בגלל שחבריכם מצביעים לה ?
תחשבו פעמיים לפני שאתם מצביעים לאולמרט לראשות הממשלה. האם אולמרט חסר הניסיון יכול לכהן כראש הממשלה שלכם ? האם אולמרט יכול להבטיח לכם שהוא ידאג לביטול "תכנית ויסקונסין" , התכנית שהוא בעצמו דאג להעביר ? האם אולמרט ידאג לאינטרסים שלכם ? יש אנשים שיגידו שכן, ויש אנשים שלא. אם אתם משתייכים לשכבות החלשות במדינת ישראל, ואין פסול בכך ואין גם במה להתבייש בכך, אנא , חישבו טוב-טוב לפני שתצביעו ל"קדימה" ולאולמרט. חישבו על "תכנית ויסקונסין" ועל התכניות הבאות שמר אולמרט יעביר בכנסת, תכניות אשר יפגעו בכם ובשאר אזרחי מדינת ישראל הרעבים יום-יום ללחם וחיים בעוני שקשה לתאר.

הסבר קצר על "תכנית ויסקונסין" לאלה שאינם יודעים מה השלכותיה של התכנית הזאת, ואני מאמין שרבים ממצביעי "קדימה", אכן לא יודעים מהי התכנית הזאת :

לפי התכנית אנשים שחיים מדמי הבטחת הכנסה חייבים לצאת לעבוד בכל עבודה שתגיד להם לשכת העבודה אלא אם כן הם ישארו בלי שקל בעצם בלי שום הכנסה - הרעבה!!! במילים אחרות. הבטחת הכנסה ממוצעת היא כ-1200 ש"ח ככה שזה לא הופך אף אחד לעשיר. אין כמעט שום פיקוח על המעסיקים ועל תנאי העבודה וההתאמה לעבודה ככה שהופכים אנשים מכל בחינה לעבדים!!! אנשים שיודעים שאם לא יעבדו בכל עבודה בתנאי עבודה שאין עליהם פיקוח- ימותו מרעב.

שנית, ברצוני לספר על המפלגה שאני תומך בה, מפלגת "לחם" המייצגת את האות ז' בקלפי.
אספר לכם מעט על המפלגה ולאחר מכן אנסה להסביר מדוע עליכם להצביע למפלגה הזו.

מפלגת לחם בראשות ישראל טויטו הוקמה על ידי אנשי "כיכר הלחם" שפעלו בכיכר המדינה למען רשת ביטחון והגנה סוציאלית.
הפעילות של חברי המפלגה כללה :
• 420 ימים של מחאה בכיכר המדינה
• 480 ימי מחאה מול משרד האוצר בי-ם
• קידום פתרונות דיור למחוסרי דיור בכל רחבי הארץ
• חיזוק המאבק נגד הלנת השכר לעובדי המדינה והרשויות המקומיות
• קידום הצעת חוק שיוויון זכויות לנכים
• מאבק לקביעת הסף המינימאלי לקיום בכבוד
• מסע מחאה רגלי מאילת לקרית שמונה במשך 23 ימים כנגד תקציב 2004
• עצירת עשרות פינויים מדירות הדיור הציבורי
• תיאום מאות מקומות עבודה בשכר הוגן
• טיפול באלפי פניות של אזרחים במצוקה ועוד ועוד...

ישראל טויטו חבר בועדת החקירה הפרלמנטרית לצימצום הפערים החברתיים, חבר הועדה לעובדים זרים, ומראשוני המתנגדים לתוכנית ויסקונסין.

מפלגת לחם תמשיך להלחם בשבילכם בכנסת בנושאים הבאים:
• קביעת סף מחיה לקיום בכבוד
• קביעת תקרת שכר לבכירים במשק
• הרחבת סל התרופות
• חינוך חינם
• צמצום הפערים החברתיים
• שרות לאומי לכל
• העלאת שכר המינימום.
• ביטול תוכנית ויסקונסין ויצירת מקומות תעסוקה בשכר הוגן
• ייעול המגזר הציבורי והפסקת שיטת הדיכוי הבירוקרטית
• הרחבת ההטבות לאמהות חד הוריות

מדוע עליכם להצביע למפלגה הזאת ?
אני חושב שהעובדות מדברות בעד עצמן.
המפלגה הזאת אינה מפלגה גדולה, ואני מניח שגם אינה מוכרת לרוב, אבל זה לא מפריע לחבריה להיאבק יום-יום במאבק הקשה נגד השילטון! האם אתם בנים/בנות למשפחה חד הורית ? האם אתם חיים מתחת לקו העוני ? האם אתם מרגישים מקופחים וחסרי עתיד במדינת ישראל ? האם אתם מובטלים שרק מחכים למצוא עבודה אשר תפרנס אותכם ואת משפחתכם ? האם אתם רעבים ללחם , ואם לא האם אתם מכירים אנשים הרעבים ללחם שפשוט בא לכם לבכות מרוב כעס על האנשים שבשילטון שאינם עושים דבר בנידון ? אני מאמין שכן. לכן היום, שימו ז' בקלפי והצביעו למפלגת "לחם". רק מפלגת לחם 'ז' תתמוך בנו לקראת עתיד בטוח עם רווחה כלכלית.

בנוסף לכך, ברשותכם, ברצוני להוסיף דבר או שניים על בנימין נתניהו, המתמודד מטעם הליכוד.
כידוע, מר נתניהו הציל את הכלכלה, או כך לפחות הוא טוען. כל הכבוד לו. השאלה, מה הלאה ? האם הוא ישתמש בתירוץ הזה של "הצלתי את הכלכלה" גם לאחר שהוא יכפיל את מספר העניים הרעבים ללחם במדינת ישראל ? האם אתם רוצים על מצפונכם את רגשי האשמה על כך שנתתם למר נתניהו, שכבר גזל מאיתנו בעבר הלא-רחוק כספים רבים, את המושכות להנהגת המדינה ?

אלו דבריה של פנינה פירסטון, פעילה מרכזית בפורום למאבק באבטלה:
"ביבי הוריד חצי מדינה לקו העוני, האידיאולוגיה שלו זה לקחת מעניים ולתת לעשירים. הרי כל המליונרים והמיליארדרים החדשים זה התוצרת של ביבי. כמו גם בתי תמחוי."

אני חושב שציטוט הזה כבר אומר הכל. אם אתם לא שייכים לשכבות החלשות (משפחות חד-הוריות,עניים,מובטלים,קשישים, חסרי דיור......) ויש בכם טיפה של אנושיות - תצביעו נכון ! אני לא אומר שאתם חייבים להצביע למפלגת "לחם", אבל עשו את הדבר הנכון והצביעו למפלגה שהנציג שלה, עם יד על הלב, יכול להבטיח שהוא יעזור לשכבות החלשות.
ואם אתם כן שייכים לשכבות החלשות, אז אין יותר מדי מה להוסיף. אתם יודעים את מצבכם בו אתם חיים חודשים על גבי חודשים, ומי טוב מכם יכול להעיד כמה קשים חיי היומיום שלכם. אתם תעשו את הדבר הנכון ותצביעו למפלגה הנכונה.

ישר כח :!: :)

תודה על הבמה שניתנה לי. לכל מי שקרא את דבריי, תודה על ההקשבה ואם תעשו את הדבר הנכון, ותיאבקו לצד השכבות החלשות, אז אני ועוד מאות אלפי אזרחי מדינת ישראל, נודה לכם מקרב לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 16 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ברשותכם אני רוצה לתת את דעתי רגע לפני הבחירות.

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית