נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

המלאך השומר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 24 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

המלאך השומר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המלאך השומר
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2005, 19:04 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

"לכל אדם יש מלאך בשמיים, מלאך שמלווה את האדם עד יום מותו." כך תמיד אמרה אמא.

"כשנולד תינוק נולד איתו גם מלאך- המלאך השומר שלו, וכשאתה נולדת.." כך אמרה לי, "גם איתך נולד מלאך בשמיים, כזה ששומר עליך כל חייך"

בכל פעם ששמעתי את אמא אומרת לי מילים אלו, כשחיוך מרוח על פניה הקורנות מאושר , התמלאה בי תחושת חמימות מהולה בהרגשת ביטחון עצומה, בכל זאת יש לי מלאך ששומר ומשגיח עלי ממרומים.

כל חיי ציפיתי לפגוש את המלאך השומר שלי. זה שאמא סיפרה לי עליו, זה שתמיד נמצא שם בשבילי ותמיד משגיח על מעשי ועל חיי.

הפעם הראשונה הייתה בגיל שנתיים וקצת. השעה הייתה שעת ערב ואני שכבתי במיטתי המוגנת בעוד אמא ישובה לצידי על הכסא מקריאה לי סיפור לפני השינה.

עוד בטרם סיימה את הסיפור נרדמה אמא ואני נותרתי סקרן ובודד בחדר החשוך...נעמדתי על קצות אצבעותיי ורכנתי על מעקה המיטה כדי להושיט ידי לאמא ולהעיר אותה...כשלפתע מעדתי. מתוך אינסטינקט עצמתי את עיני וכשפתחתי אותן מצאתי עצמי שכוב על הרצפה, ללא כל פגע, וראיתי דמות אפופה חומקת במהרה מהחדר. במוחי עלתה רק אפשרות אחת- זה המלאך השומר שלי.

הידיעה שפיספסתי את האפשרות לפגוש אותו העיקה עלי אך ידעתי שהוא קיים לפחות. ידעתי שאמא דיברה אמת ובאמת יש לי מלאך שומר. אך מועקה גדולה יותר הכתה בי מאחר ולא פגשתי במלאך ולא הצלחתי להודות לו על עזרתו והגנתו. שנים רבות לאחר המקרה המשכתי לחפש את המלאך השומר שלי.

כל נפילה או מעידה קטנה פקחתי עיני לרווחה ותרתי סביבי לראות מהיכן יצוץ - אך ללא הועיל.

בחלוף השנים, כשבגרתי והפכתי לנער,במהלך טיול בחיק הטבע עם משפחתי, בעודי נדהם מהמראות המופלאים של הרי יהודה, לא הבחנתי באבן שהייתה מונחת בדרך ונתקלתי בה. ומעדתי. שוב מתוך אינסטינקט עצמתי עיני וכשפתחתי אותן אותו מחזה, דמות מטושטשת חמקה לה מיד לתוך אחד הנקיקים בסלע ונעלמה...ואני שוב ,ללא פגע, המום ומאוכזב מאיבוד ההזדמנות השניה שלי להודות למלאך השומר שלי.

כך חלפו השנים, ועברו חיי..כאשר אני מצאתי עצמי פעם אחר פעם מוגן ונשמר על ידי המלאך השומר שלי אך שוב ושוב מפספס הזדמנויות לפגוש אותו.

את שליחיו ראיתי תמיד, אם אלה הורי שתמיד שמרו עלי בילדותי, או חברי שתמיד עמדו לצידי ותמכו ועזרו לי.

וגם גילה, אישתי היקרה, שאני בטוח שהיא שליחתו של המלאך השומר שלי, שבהדרכתו השגיחה עלי יום יום וטיפלה בי במסירות נפש.

כאשר נולד בני הראשון זכרתי את מילותיה של אימי וסיפרתי לבני הקט מילה במילה על המלאך השומר שנולד יחד עם הולדת בני. וכיצד לאורך כל חייו תמיד יהיה שם המלאך וידאג לבטחונו.

אני די בטוח גם שבני הקטן הוא גם שליחו של המלאך...ומטרתו למלא את חיי באושר.

כשהגיע יומי, חיוך היה פרוס על פני, אמנם זהו היה יומי האחרון וידעתי שאני אאבד את הקשר שיש לי עם כל האנשים החשובים לי שדואגים לי ושטיפלו בי כל חיי..אך הרי כל אלה שליחיו של המלאך השומר שלי,זה שיושב בשמיים.ואני במותי עולה לשמיים- לפגוש אותו, להודות לו על החיים המופלאים והבטוחים שנתן לי ועל ההגנה והחום ומסירות הנפש בה טפל בי.

בעודי שוכב במיטת חוליי, מחובר למכונות ההנשמה כאשר כל משפחתי סובבת סביבי, הבטתי לכל אחד ואחד מהם בעיניים, נפרד מכל אחד אישית, מבחין בדמעות שמילאו את עיניהם של הסובבים אותי.

ואז נעצמו עיני..שוב אותה חמימות מילאה את גופי, ממש כמו ביום ששמעתי את אמא מספרת לי לראשונה על המלאך השומר שלי.

מתוך אור לבן בוהק, הבחנתי בדמות מתקרבת לעברי. זיהיתי אותה, זאת אותה דמות שהתרחקה וחמקה כל פעם שפתחתי את עיני לאחר מעידה- זהו המלאך השומר שלי.

אך הדמות פסקה באמצע הדרך, ניפנפה לי לשלום ונעלמה מבלי שאוכל לראותה בבירור, לחבקה או אפילו להודות לה.

במוחי הדהדו מילותיה של אמא...."כשנולד תינוק נולד איתו גם מלאך.." וחשבתי לעצמי ...אז כשאותו תינוק מת? מה קורה למלאך?

הבנתי...כאשר אותו תינוק מת- גם המלאך מת איתו.

לימ שיש כוח לקרוא שיקרא.. סיפור נחמד דווקא

ענבלוש מי אוהב אותך יותר ממני??
אישיתי אני אוהבת אותך הכי בעולם-איתך הכל בלעדייך כלום
קרן אחותי הקטנה אוהבת אותךךךך
שןשן אוהבת אותך מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 24 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

המלאך השומר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית