נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

-= זהו נגמר אין דבר קאזה "הקאזה לא מתחברת" =- F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 23 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

-= זהו נגמר אין דבר קאזה "הקאזה לא מתחברת" =-

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: -= זהו נגמר אין דבר קאזה "הקאזה לא מתחברת" =-
הודעהפורסם: 04 יולי 2006, 21:37 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 18 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

היי חברים,
למי שלא מתחברת הקאזה.
קראתם בוודאי הרבה המלצות לתיקון בעיית ההתחברות. ואם אתם קוראים מודעה זו, אני מניח ששום דבר לא עזר.

אז בוא וניתן לכן/ם טיפ ויש מצב וסיכוי טוב שהפעם זה באמת יעבוד ויתחבר לכם, ובנוסף יחפש וימצא תוצאות לשביעות רצונכם.

הפעם זה לא בולשיט כמו כל מה שמכרו לכם ברשת עד עכשיו. הפתרון של הפיכת למצב SuperNode סתם דבילית.

אם תעקבו אחרי ההוראות שלי במדויק, צעד אחר צעד, אתם תראו שהפעם זה יעבוד ועל באמת! בלי שום חארטות!

כל שעליכם לעשות זה להפעיל את קאזה. עכשיו, כשהוא פועל ונמצא במצב של התחברות, תיכנסו ל-Tools או כלים תלוי איזה גירסה יש לכם (עברית או אנגלית). שם תיכנסו לכלי KaZuperNodes, ושם תילחצו על הלחצן שדומה לעזרה ראשונה (פלוס אדום על רקע לבן) פעם אחת (נמצא בצד ימין למטה). הלחצן הזה בעצם מחפש SuperNodes חדשים (כמו הרעיון של אי מיול שאין שרתים זמינים אז אין אפשרות התחברות, כך בקאזה אם אין SuperNodes זמינים, אז אין אפשרות להתחבר). אחרי סיום הפעולה, קאזה יתחיל את עצמו מחדש.

שימו לב! כרגע, סיימתם את תפקידכם. כל שעליכם לעשות עכשיו הוא להמתין כ-10 דקות עד 15 דקות, עד שהקאזה יתחבר מאליו. צריך הרבה סבלנות. יש כאלה שזה יקח אפילו 5 דקות, אבל הממוצע זה 10 דקות.

אם אחרי בערך 7 דקות על השעון, זה לא מתחבר תלחצו שוב על לחצן ה'עזרה ראשונה' וחכו עוד 5 דקות לניסיון התחברות נוסף של קאזה. אם זה לא עבד בפעם השנייה, אז לחצו בפעם השלישית בלחצן ה'עזרה ראשונה'. וחכו שוב 5-7 דקות. לי זה לקח 6 פעמים ללחוץ על לחצן ה'עזרה הראשונה' עד שקאזה החליט סוף סוף להתחבר לי. יש כאלה שזה יקח להם על הפעם הראשונה, ויש כאלה שיצטרכו ללחוץ על לחצן ה'עזרה הראשונה' קצת יותר מפעם אחת.

הכי חשוב!!!!!! להמתין בין לחיצה ללחיצה מרווח זמן של מינימום 5-6 דקות, אחרת אתם/ן מאבדים את האפקט.

תתאזרו בסבלנות וחכו שהקאזה ינסה למצוא את ה-SuperNode המתאים בכדי להתחבר.

לי זה עבד מצויין, ואני עכשיו יכול להוריד מקאזה ובנוסף לחפש בקאזה מה שאני רק רוצה.

בהצלחה! ותהנו נושמים מזרחית!
בתודה, eMpty2k

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 2 [ 23 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

-= זהו נגמר אין דבר קאזה "הקאזה לא מתחברת" =-

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית