נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חדשות המוסיקה סיכום שבוע F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

חדשות המוסיקה סיכום שבוע

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות המוסיקה סיכום שבוע
הודעהפורסם: 11 מרץ 2010, 11:12 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 11 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

האירוע המרכזי של השבוע הוא ללא ספק כתבת התחקיר ששודרה בתכנית "שומר מסך" עם אמנון לוי בערוץ 10. אחרי כמה שבועות של לחשושים וסערה שגעשה מתחת לפני השטח, יצאה לאוויר התכנית שהציגה את הנהלים של אליקו והתכנית "ערב ים תיכוני" המשודרת מידי ערב ב"רדיו לב המדינה" והנחשבת למובילה מסוגה. בתכנית של אמנון לוי רואיינו זמרים ואמרגנים שהציגו את התנאים להשמעה ברדיו שכאילו לקוחים ממשטר דיקטטורי. רובם צולמו בצללית ובזהות בדויה מפחד שלא יבולע להם. רק המפיק ישראל בונדק (יוזם התחקיר) העיתונאי חגי אוזן והשדרן שמעון פרנס צולמו בפנים גלויות. גלי ההדף עדיין לא מורגשים והשיירה עוברת, אך בונדק ששם לו למטרה למגר את התופעה, כבר פועל בכיוון נוסף. “אני לא אנוח ולא אשקוט עד שהבושה הזו תתנדף מאוויר והביזיון בו מציגים את המוזיקה הים תיכונית ימחק, את כל ההמולה שסביבם בניגוד לכל עמיתי מוגי הלב הפחדנים והאינטרסנטים אני אנגח" מצהיר בונדק.

ציון גולן מצטרף לחגיגה בקיסריה – תרשמו לכם את התאריכים 6-7.6.10 שתי לילות של חגיגה תימנית עם ציון גולן נטו ואתנחתה קומית עם יואב לוי במערכון מיוחד.אחרי קריירה של למעלה מ – 30 שנה הכוללת כ – 30 אלבומים ואוספים, אתם הוא נושא בגאון את התואר "המלך של השירה התימנית" הוא מגיע למופע "חגיגה תימנית" בקיסריה. את ההפקה יבצעו "ליאם הפקות" שיביאו אל הבמה 16 נגנים (חלקם יגיעו מתורכיה במיוחד) עיצוב במה ותפאורה מיוחדת ומערכות הגברה ותאורה חדישות.

השבוע הושק הפרויקט "עבודה עברית" שהוקדש כמחווה ליוצר עוזי חיטמן ז"ל שהשנה מלאו חמש שנים לפטירתו. יוסי בן דוד המנהל האמנותי של הפרויקט ציין כי "הבחירה בזמרי הז'אנר הים תיכוני היא טבעית כיוון שעוזי היה מחובר וכתב לרבים מהם את מרב הלהיטים”. באירוע ההשקה נכחו כל משתתפי הפרויקט: אייל גולן, ליאור נרקיס, מושיק עפיה, שמעון בוסקילה, אביהו מדינה, דודו אהרון, רגב הוד, פיני חדד, רון שובל, עידן יניב, אביבה אבידן, שר אל ואורחי הכבוד חיים רביבו וג'קי בן זקן.

סגיב כהן – אחד מהזמרים היוצרים היותר מוערכים במוזיקה הישראלית, השיק שבני השבוע את אלבומו החדש ב"להבות חביבה" בערב שהפך כולו לאהבה גדולה מהקהל המעריצים שגדש את המועדון בהם ליאור פרחי ופיני חדד, והשירה החמה. גלי עטרי וקובי אפללו שרו איתו על הבמה בדואטים והקהל נסחף לשירה האדירה. הלב של סגיב נטען ברגשות חדשים.

ליאור נרקיס – "קפה או סרט" (יוסי גיספן – עדי לאון עיבוד: תמיר צור) סינגל שישי לקרת האלבום ה 13 והמופע בהיכל התרבות ב – .20.3 . כבר השבוע יצא אלבום ההופעה מהיכל התרבות

בשלישי השבוע התקיים במועדון "בארבי" ת"א ערב הצדעה מיוחד ליהודה קיסר. למופע הגיעו מוש בן ארי, גלעד שגב, ארכדי דוכין, יוני רועה, דודו טסה, אהובה עוזרי,דקלון ורמי דנוך במאמץ נוסף וסייע לו לצאת מהמצוקה הכלכלית אליה נקלע. על ההפקה עמלו יורם פנחסי ומועדון ה"בארב

אופיר כהן – "כמה אהבה" (אופיר כהן עיבוד: תמיר צור) הסינגל הרביעי לקראת אלבומו השני, שמצורף לו גם הרמיקס של דביר הלוי. אחרי "הסוד" “נטלי" ו"בא אלייך" הוא ממשיך ליצור את האלבום השני כמעט בשלמותו.

נתנאל - “בא לי" (נסים מרי – לחן ועיבוד: רביב בן מנחם) עוד סינגל שמשגר נתנאל . אחרי "תני לו" “בלילות" (עם חיים משה) ו "זוכר" הוא צועד בצעדי ענק לקראת האלבום החדש.

יוני יעיש - “געגוע" (יוני יעיש עיבוד: נדב ביטון) סינגל בכורה ליוצר מקורי ומוערך שמזה כמה שנים מחכים לצמיחה של יצירותיו ושלו. ביתנים אתם מכירים את "אובדן התמימות" הקלסי שכתב לישי לוי, כעת יצא "זר כיסופים" שכתב לאייל גולן וכבר הוא מוכיח שיש תקוה ליצירה המקורית.

יניב רם ובר כהן - “מסובבת לי ת'ראש" (יניב רם עיבוד: שי אסייג) סינגל בכורה ליוצר ומבצע צעיר מבאר שבע המשתף פעולה עם בר כהן גם הוא מבאר שבע. יניב כתב כבר לאיציק שמלי, גד אלבז וארז ביטון והוא לקראת אלבום הבכורה שהושלם באולפן.

סינגל חדש ולא פחות צוהל לרגב הוד אשר שר "בואי אלי" ואני תוהה אם זה מוקדש לרינת בר, אותה יארח בהופעתו בהיכל התרבות שתתקיים ב- 8.6.10.
עד היום הוציא הוד שני שירים מתוך אלבום חדש "את לי ההאור" ו"הראש משתגע".
את הסינגל "בואי אלי" כתב אלון צדוק והלחין לא האחר מאשר דודו אהרון.
אחלה שיר לפתוח את הסופ"ש!

קובי פרץ ואישתאר יוציאו דואט חדש בתחילת הקיץ
אחרי ההצלחה הגדולה של "יחד", יקליטו קובי פרץ ואישתאר דואט נוסף, לקראת 18 הופעותיו המתכננות של פרץ בהיכל נוקיה והופעתה של אישתאר בקיסריה. במקביל נמצא קובי פרץ בהקלטות אלבומו הבא, שיהיה העשירי במספר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות המוסיקה סיכום שבוע
הודעהפורסם: 11 מרץ 2010, 20:30 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 8609 אוהבים

תודה רבה על המידע והעדכונים.

חלק מהסינגלים כבר ניתנים להשגה כאן בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2010, 22:49 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 57 אוהבים

[quote="atzoref"]תודה רבה על המידע והעדכונים.

חי אני כמו בחלום
איך עובר יום
לא מרגיש
לא מבקש טובה מאיש
לפעמים מזלי ביש
אלו הם חיי דרוויש

יוסי דהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2010, 15:31 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 46 אוהבים

תודה רבה :]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

חדשות המוסיקה סיכום שבוע

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית