נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

תמיר גל F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 19 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

תמיר גל

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 יולי 2008, 16:41 
נושם באימונים
נושם באימונים

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

וואלה זמר ענק לפי דעתי אני אוהב אותו הוא זמר שיודע לשיר ויודע להופיע ועושה שמח ויודע לבכות..זממרר ענקקק בשבילי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תמיר גל
הודעהפורסם: 29 יולי 2008, 16:51 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים

דחפו אותו, ירו לעברו, המשטרה עצרה אותו ואיפשהו בארץ יש מישהו שישמח מאוד, כך נראה, לחסל אותו.
לכן קצת לא מפתיע שהזמר תמיר גל יושב בדירה סודית עם חלונות מוגפים ועסוק בעיקר בלהיות מפוחד.
בראיון בלעדי הוא מנסה להבין מי רוצה לרצוח אותו ולמה, וגם מסביר איך הגיעו הדברים לאן שהגיעו, החל מהטארומה המשפחתית של הוריו ועד למות אחותו.

בדירת מסתור מתחבא הזמר המזרחי הנוגה תמיר גל, 40, ממתנקש מסתורי ועלום.הדירה ממוקמת בבניין מתפורר, מעל פרפומריה ברחובה הראשי של עיר גדולה. השלט שעליו התנוסס מספר הבית נשר מזמן, ובמקום להתקינו בחזרה מישהו ריסס בשחור את המספר על הקיר בכניסה. דלת הפלדה נפתחת ע"י קשיש חמור סבר ואטום מבע.
לא ברור מי גר כאן, שכן מידי פעם נפתחת הדלת וזורמים פנימה ללא אומר עוד ועוד גברים קשוחים למראה מהסוג שאתה לא רוצה בסמטה חשוכה. גם לא בסמטה מוארת, למען האמת.
כשעיניי מתרגלות לאפלולית ששוררת בסלון בגלל התריסים המוגפים, בתגלה גל כשהוא יושב על ספת עור שחורה, לובש בחולצת טי לבנה ומכנסיים לבנים קצרים., הוא נועל כפכפי אצבע וכוסס ציפורניו במתח. עיניו אדומות, לחייו עטורי זיפים. הוא ספון בדירה הצרה הזאת מאז שהתחרר ממעצר ביום חמישי בשבוע שעבר.
ההסתבכות התחילה לאחר שגל כמעט חוסל בקטטה שהתפתחחה מחוץ לאולם באזור התעשייה הישן בראשון לציון, שאותו שכר לאחרונה לטענתו.
כשגל הגיע למקום ביום שני שעבר נכחו שם כמה עשרות אנשים ששיחקו בינגו.
תוך זמן קצר התפתחה מריבה בין גל לבעל האולם שבמהלכה נורו לעבר גל כמה יריות. אישה כבת 60 שהייתה במקום נפגעה מהירי והועברה לבית חולים אסף הרופא.
למקום הגיע כוח משטרה, אבל בינתיים גל הספיק להעלם. כמה שעות מאוחר יותר התייצב במשטרה, התלונן שניסו לחסלו ונעצר בחשד לאיומים ותקיפה. החשוד בירי לעברו נעצר גם הוא.
גל הובא לפני שופט בבית משפט השלום בראשון לציון וטען שהתנהל ריב מילולי, נטול אלימות בנוגע לזכותו להכנס לנכש ששכר. השמטרה טענה שגל תקף אדם מסויים.
גל שוחרר כעבור שלושה ימים אבל החקירה נמשכת. עד שתחזור אליו תחושבת הביטחון הוא לא יוצא את פתח הבית ומתרחק מהחלונות. מי שהובילו אותי אליו הם שני פרקליטיו , אורן שוורץ ויוגב נרקיס, שמתיישבים משני צידיו על מנת לפקח על דבריו ולנטוע בי את הרושם שמדובר בקורבן, שלא לומר שה תמים שמצא את עצמו לפתח חשוד.

משחק עם המזל

גל מצטייר כמי שנמצא במצב פוסט-טראומטי.
"ראיתי את המוות מול העיניים", הוא גורס. "ירדתי למחתרת. זה אומר שאני לא מתבלט בחוץ. גם כשהעיניינים יירגעו אני אצטרף להיות סביב אנשים, שלא יבואו לי מכל פינה שהיא. אני לא מופיע כרגע, בלי קשר, גם לפני התקרית יצאתי להפסקה מהופעות כי אני לפני דיסק חדש.
לכל בנאדם יש תקופות של עליות ותקופות של ירידות, אין מאה אחוז.
על תמיהתי מדוע שכר אולם, משיג גל: " אני מתעסק בעיקר במוזיקה , בהופעות ובתקליטים.
לפני שנה וחצי חלה ירידה משמעותית של 70 אחוז בכנסות שהיו לי מהופעות במועדונים. הבנתי שכדי לקיים את עצמי ברמת החיים שאלייה אני מורגל לא די בהופעות. החלטתי לקחת סיכון ולהפוך אולם אירועים לאולם בידור".
"תגיד: לפנות לאפיקים אחרים של עסקים". מתערב אחד מעורכי הדין ומנחה את גל. "לפתוח סוג של עסק של בידור". מציע השני ניסוח מעומעם אחר. "נו". אפילו גל מתקשה להבין את עצמו. "אז שכרתי אולם, ומה עשיתי בו?".
לא משנה, נמשיך הלאה. "הייתי אמור לסיים את השכירות ב-1 לאוגוסט", מתאר גל את השתלשלות האירועים. " הבנאדם ששכרתי ממנו את האולם החליט להשכיר את האולם לאדם נוס,. לא הצלחתי להגיע לאולם כי נעלו אותו מלמטה. כשהגעתי למקום דרשתי את המפתח ששייך לי, כיוון שהמבנה כרגע בחזקתי על פי חוזה. נהייתה מהומה. הייתה רדיפה, היה ויכוח, כשעמדתי לחזור הבייתה פתאום ראיתי אקדח שלוף, רצתי לכיוון אנשים משום שהייתי בטוח שהיורה לא יקח סיכון ולכן לא יירה לעברי. הוא בכל זאת ירה ופיספס אותי. הוא פגע במישהי בכתף. זה שירה רצה אותי במטרה. הוא לא רצה את האישה. הוא פספס ופגע בה. רק שיהיה לה בריאות. אולי זה ילמד אותה לקח לא לבוא למקומות אסורים.

מי היה היורה?
"לא ראיתי את הבנאדם כי הוא היה מאחורי שיחים. גיליתי אותו כששמעתי קול אקדח נדרך. הסתובבתי וראיתי יד נשלפת מהשיחים. התחלתי לברוח, תוך כדי ריצה שמעתי 'תעצור יא בנזונה' ושמעתי כמה יריות".

מי זה יכול להיות?
"אני לא מסוכסך עם אף אחד. אין לי אוייבים. כנראה שזה שנדחף על ידי והיה לי ויכוח איתו הרגיש מושפל. כנראה שהוא רצה להחזיר את הכבוד שלו".
ענייני כדור או לא , גל רץ 37 דקות בלי לעצור, לכיוון צומת בית דגן. " טיפסתי על גדרות, נכנסתי לפרדסים, לא רציתי להיות חשוף לנוהגים בכביש".
הוא מצא את עצמו בתחנת דלק הסיירים, שם ישב שעתיים וחכך בדעתו מה לעשות. " אחרי שעיכלתי את מה שקרה באתי למשטרה כדי להגיד תלונה. אמרתי: ' ניסו לחסל אותי. מי?אני לא יודע '.שמו לי אזיקים. זה אבסורד: כמעט נרצחתי, אני הייתי המטרה לחיסול וכשאני בא להתלונן אני נעצר".
השוטרים הביאו את החשוד בירי לעימות עם גל. " הושיבו מולי את הבנאדם שהמשטרה טוענת שהוא היורה. לא זיהתי אותו. אמרתי לחוקר: זה לא הבנאדם שאיתו התווכחתי שיפתח לי את המקום. אני לא מכיר אותו ולא ראיתי אותו שם. יש אמירה בתורה: מי שבא להורגך - השכם להורגו. לא הייתי לוקח צ'אנס, אם הייתי יודע מי זה, הייתי מקדים אותו.
עורך דין: " הוא התכווון לומר שאם הוא היה יודע שהוא מטרה, שרוצים לפגוע בו, הוא היה מתייצב במשטרה ומתריע על זה. ואם הוא היה מזהה את הבנאדם הוא לא היה חושש להגיד:' כן זה הבנאדם שניסה לפגוע בי'".
כשהשתחרר מהמעצר יעצו לגל להיות זהיר בחוץ". " המצב עדין,המצב ממש חם. כשאני הולך להופעות אני צריך לוודא שאני מוקף באנשים. הופעות שתוכננו בוטלו בגלל שאנשים חששו שיגיעו לאירוע שלהם על מנת לסיים איתי את העניינים. אני מחליף דירות מסתו. אני מחכה שזה כבר יהיה מאחוריי, כי זה לא היה אמור להגיע לרמות האלה של אקדחים ויריות. אני מחכה שיוציאו לי ויזהל ארצות הברית, לשם אסע לחודש חודשיים עד שהכל ירגע. אני לא אעבריין, אני לא גנגסטר אני לא פוגע שזה צריך להגיע לרמות של לחסל אותי.
"יש לי ילדים, והם לא צריכים להיות הקורבן. שאם חס וחלילה יקרה לי משהו הם יהיו בלי אבא. אז אני מעדיף להיות רחוק ולהיות בקשר איתם. מאשר להיות גופה ושהם יבואו לבכות עליי בקבר. הזמן יעשה את שלו: המתחים יירדו. מי שניסה לרצוח אותי יגיע למסקנה שזה לא מה שהיה שווה את זה.אני רוצה להודות לבורא עולם שנתן לי להיות ערני בסיטואציה הזאת. אתה יודע מה ? טוב שזה קרה. כנראה אלוהים רצה שאדע שאני על הכוונת, שאני מטרה".

למה שמישהו ירצה לרצוח בגלל מחלוקת על חודש של שכירות?
"באתי לבקש את המפתחות של העסק שלי ובעל המקום אמר לי לא. בשפה שלנו זה נקרא חאווה בפנים. זאת אומרת : "אני לא רואה אותך, אני לא סופר אותך, גם אם יש לך שכירות אני מעביר את זה הלאה, תעשה מה שאתה רוצה". זה המצב שהגיע לקטע של להוציא אקדח.

נותן סימן חיים

הוא לונד באשקלון כתמיר מכלוף לאם יהודייה ממוצא טריפולטאי ולאב דרוזי ששמו חאלד. " שניהם ישבו בבית סוהר. אני לא יודע כל מה. אבא שלי היה קלפן ואמא שלי הייתה קורבן. היא חותנה עם בעלה הראשון בגיל 12, ובגיל 13 כבר הייתה לה ילדה. קברו לה את החיים".
בני הזוג הספיקו להביא לעולם עוד שלושה ילדים לפני שנישואיהם עלו על שרטון, אם לנקוט לשון המעטה. "אבא הרס את המשפחה, כי הוא בגד, אמא שלי תפסה אותו עם העוזרת שהייתה החברה הכי טובה שלה - ושרפה אותם בחדר. הם לא מתו מזה. ההיא נכוותה ואבא לו. הוא נפטר לפני שנתיים".
אחרי הטרגדיה הועברו ארבעת הילדים - גל היה אז בן 3 - למשפחת אומנה בבית שמש. " הייתה שם משמעת שאם אתה חורג ממנה אוי ואבוי". בגיל 17 נשלח גל לרצות 18 חודשי מאסר בעקבות פריצה. 9 חודשים היה באבו כביר ולאחר מכן נשלח למוסד "מצפה ים". הוא גוייס לצבא, שירת בחוות השומר ושחרר מקץ שנה.
כשהשתחרר עבד בבניין ובשטיפת מכוניות במשך 4 שנים. נולדו לו שלושה ילדים: בן מנישואיו הראשנים (הכלה הייתה בחודש חמישי להריונה ביום הכלולות) ושתי בנות מנישואיו השניים. האישה השנייה- מלי, ששינתה את שמה למרטין - הייתה משודכת לגבר גרוזיני ויצא בסתר עם גל ששר בטקס האירוסין שלה. מרטין ילדה לגל בת כשהייתה בת 17 וארבעה חודשים. הם היו נשואים 13 שנים. "התגרשנו בגלל טעויות שלי" הוא משלים את הסיפור.
בגדת בה?
"כן, בגדתי בה."
עורך דין:"מזה פה, תוכנית הפוליגרף? היית מתמודד בפוליגרף עם השאלה הזאת?"
"כן", מחזיר גל.
עורך דין:"אנחנו בטח היינו קופצים מהצד וצועקים: אל תענה!"
אתה חי לבד, תמיר. מה עם אהבה?
עורך דין:"הוא אוהב אותנו".
ב1989 נעלמה בפתאומיות אחותו של גל, סיגל מכלוף. היא הוכרזה בנעדרת והוא נעצר למספר ימים. " נחשדתי ברצח של אחותי", הוא נזכר. " היו בטוחים שאני רצחתי, התיק היה נעול עליי, חשדו בי שעשיתי את זה על רקע כדור המשפחה. שבועיים לפני שהיא נעלמה אמרתי לאבא שלי:'אם היא תמשיך ככה, אני אקח אותה בסוף, שאף אחד לא יזהה אותה'.
התקשרו אליי ממשטרת נתניה, אבל לא הודיעו לי שהיא מתה. אמרו שהיא פצועה ועצורה. הפכתי כל בית חולים בנתניה אין דבר כזה.
כשהגעתי לתחנת המשטרה לשאול מה עם אחותי, קיבלו אותי בכבילת בננה:אזיקים בידיים וברגליים".
גל נשלח למכון הפתולוגי באבו כביר כדי לזהות את הגוויה. " התכוונתי לזהות את הגופה על פי קעקוע שיש לסיג על השוק. אני עומד חצי שעה מחכה למנתח שייתא ויאשר ליל ראות את הגופה. כל שנייה הוא אומר לי:'אתה צעיר, יש לך מה להפסיד, אסור לראות את זה'. אני, מהאטרף, פתחתי מגירה אחרי מגירה. בסוף התברר שהיא בשקית שחורה שמונחת לידי על עגלה. לך תדמיין שבתוך השקית הזאת יש גופה! פתאום הוא בא לי עם סכין, פותח את השקית ומוציא לי יד, אבל עצם. אמרתי לו 'מה זה? תוציא לי עוד' מוציא לי את רגל: הכל שלד. אחרי הוא מוציא לי את הראש:גולגולת עם שיניים. יצאתי החוצה ואמרתי לאמא שלי:'אני לא יודע מה להגיד לך, אין גופה. אין בשר.אין כלום. יש רק עצמות, כמו לגו. כשקברו אותה, אמא שלי ביקשה מהמנתח :' בבקשה ממך תחבר לי אותה שהיא תהיה שלמה'.
הוא שוחרר לאחר שהתחברר שאין לו קשר למותה, ויצא למסע בחיפושים אחרי האחות האבודה בעקבות אי הודאות שאכן מדובר בה.
התברר שסיגל ברחה מהבית בעקבות התאהבות בחבר טוב של גל שנפל לסמים קשים. חודשיים ועשרה ימים לאחר היעלומתה נמצאה גופתה של סיגל בבור סיד באתר בנייה בנתניה.
"כל הסיד אכל אותה. מה שיצא זה שלד עצמות עם ארבע טבעות על הידיים. עשרים שנה היא קבורה כאלמונית מכייון שלא זיהו אותה בוודאות. עשרים שנה המשפחה חיה בספקות, אם היא זו שקבורה שם או לא.
אני אומר שזו היא. כשאמא שלי העמידה את המצבה היא אמרה:'אם זו היא - זאת הבת שלי. אם לא - עשיתי מצווה.
אמא שלי פנתה לנשיא המדינה בבקשה שיעשו לגופה בדיקת די אן איי.
אם זאת הייתה בת של ח"כ היו עושים את הבדיקה באותה שנייה".
כמו לזרות מלח על הפצעים, לפני שמונה חודשים הגיע מכתב מהביטוח לאומי ובו הודעה שסיגל חייבת 38 אלף שקל. מרוב התסכגול רצה גל ללכת לבית העלמין בחולון, לפרק את המצבה, לחפור ולהוציא את הגופה. " רציתי לבוא עם זה למשטרה ולהגיד:'או שעושים בדיקת די אן איי, או שהגופה נשארת אצלי בבית בסלון'.
כמה עולה בדיקה? מאה אלף? קחו את הבית שלי בתמורה, ובלבד שאמא שלי תוכל לישון בשקט".
ב-1996 כיכב גל בסרט "שלום לך סיגל", המתעד את חיפושיו אחרי אחותו הנעדרת. ב2003 יצא הסרט המשך " תני סימן חיים" בהשתתפות מרטין גל ואחת מבנותיהם. באותה תקופה עלה לאקרנים גם סרטו הכושל של אסי דיין " הבשורה על פי אלוהים". 'הסרט שלו יצא אחרי שבועיים מהקולנוע כי הוא לא משך קהל', אומר גל " אני חצי שנה שברתי קופון בקניון עזריאלי - 700 איש בהקרנה. תמיר גל הוא שם. יש לי הרבה מאוד מעריצים ויש לי גם אוזן מוזיקלית מאוד חדה לאיך שזמר שר".
מוזר, אז למה לא הזמינו אותך לשמש בשופט ב"כוכב נולד" ?
"אולי תמיר גל זה סטיגמה עבריינית ואלימה תמיר גל לא בא להם בטוב".
על פי מקורות במשטרה, תמיר גל מוכר למשטרה היטב מתחום ההימורים הבלתי חוקיים, ונחקר בחשד לניהול מקום המשמש להימורים וכן בחשד לתקיפה ואיומים. לימור יהודה, דוברת מרחב השפלה במשטרה, מסרה בתגובה: " בעקבות קטטה שהמהלכה נורתה ונפגעה תושבת בת ים באורח קל עד בינוני, פתחה המשטרה בחקירה שבמהלכה נעצרו מס' חשודים ובינהם נשוא הכתבה. החשוד בירי ובנו עדיין עצורים. המשטרה מנהלת חקירה מקצועית וכל ערעור על טיבה ראוי שיעורר שאלה בדבר אינטרס המערער".

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תמיר גל
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2009, 17:27 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים

:???:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2009, 17:34 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 1 לייקים

משחק אותה עבריין...אז זה חלק מהעסק
איך אומרים, מי שמתעסק בחרא שלא יבוא בטענות למה הוא מסריח חח

ובלי קשר, הוא אחד הזייפנים חח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 2 מתוך 2 [ 19 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

תמיר גל

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית