נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

כמה מילים על המלך הבלתי מעורער של המוזיקה המזרחית. F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 6 מתוך 6 [ 81 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

כמה מילים על המלך הבלתי מעורער של המוזיקה המזרחית.

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יוני 2008, 21:17 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 18 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

תפסיק לקבב את השכל, זוהר ארגוב בחיים לא יגיע לטונים האלה תגיד מה שתגיד,
אני חולה עליו ושניהם סגנון שונה אבל מדברים פה על הטונים ועופר עולה על זוהר בכמה רמות !
בכל שיר שעופר לוי שר הוא נכנס אליו והוא שר אותו כאילו זה באמת קורה לו וככה ב"עד מתי אלוקיי" במיוחד שזאת הייתה אחת ההופעות הראשונות שלו לציבור החילוני אחרי שהוא חזר בתשובה.

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יוני 2008, 22:09 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 4 אוהבים

הדבר היחידי שיש לי להגיד לך זה שאתה בנאדם שפשוט השפיעו עליו חזק. פשוט הרעילו אותך על עופר לוי מגיל צעיר, ועם אנשים כמוך אין טעם להתווכח, ואין טעם לנסות לשכנע אותך(אני גם לא מנסה, אלא רוצה לתת לקוראים פה פרספקטיבה שונה).
זה כמו שאתחיל להתווכח עם אדם שטוען שסימי הנער זמר גדול. אני יודע שאני צודק, רק שלעולם לא אצליח לשכנע את הבחור מולו אני מתווכח. כמו שאומרים, לך תאבק עם חזיר בבוץ - שניכם תתלכלכו, אבל החזיר יהנה יותר.
אתה יכול לטעון שאני ''מדגדג בשכל'', אני פשוט יכול לטעון שאתה עוד נער פוזה, שההבנה שלו בכל הנוגע למוזיקה ובכלל בנושא השירה, זהה לילד בן 10.
לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2008, 09:21 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

באמת השפיעו עליי חזק מגיל צעיר, אבל זה לא משנה את העובדה שעופר לוי הוא הזמר מס' 1 בארץ.
ולא אמרתי שאתה "מדגדג בשכל" , אלא משהו אחר, אבל נעזוב את זה.
ואני ממש לא נער פוזה ויכול ללמד אותך מהי מוזיקה מזרחית.

"כמו הזמר הצרוד הזה, ששר באוקטובה אחת וכל היום הוא צועק, והם כל היום צועקים באוקטבה אחת וטון אחד. זמר צריך לשיר 4 וחצי אוקטבות, אם אין לו 4 וחצי אוקטבות בקול ואין לו נמוכים בקול, ולמי שאין את זה, הביתה ולמה הוא לא הולך הביתה? כי אלה שלא מבינים במוזיקה מקשיבים ושומעים ורוקדים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2008, 09:25 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 2 אוהבים

ofir1515 כתב:
הדבר היחידי שיש לי להגיד לך זה שאתה בנאדם שפשוט השפיעו עליו חזק. פשוט הרעילו אותך על עופר לוי מגיל צעיר, ועם אנשים כמוך אין טעם להתווכח, ואין טעם לנסות לשכנע אותך(אני גם לא מנסה, אלא רוצה לתת לקוראים פה פרספקטיבה שונה).
זה כמו שאתחיל להתווכח עם אדם שטוען שסימי הנער זמר גדול. אני יודע שאני צודק, רק שלעולם לא אצליח לשכנע את הבחור מולו אני מתווכח. כמו שאומרים, לך תאבק עם חזיר בבוץ - שניכם תתלכלכו, אבל החזיר יהנה יותר.
אתה יכול לטעון שאני ''מדגדג בשכל'', אני פשוט יכול לטעון שאתה עוד נער פוזה, שההבנה שלו בכל הנוגע למוזיקה ובכלל בנושא השירה, זהה לילד בן 10.
לילה טוב.
אתה צודק ברוב הדברים שאמרת.
רק שתדע שבין זוהר לעופר אי אפשר להשוות, שניהם הזמרים הטובים שהיו לנו , לא צריך להתווכח על זה.
"על טעם ועל ריח אין מה להתווכח" אמרתי את זה כבר 20 פעם.
זוהר חלף מן העולם, מת , כבר לא מלך, הוא מלאך הפך להיות, בעוד שעופר חי ובועט וממשיך להוציא דיסקים, תמיד זוהר יישאר בראשנו ובליבנו כזמר ענק .
בקשר לשיר "עד מתיי אלוקיי" , משני הביצועים אני מתרגשת.

זה קורה במשפחות הכי טובות
שהשטן פתאום נכנס
לא יודע אם היה צריך לקרות דווקא בי הוא נאחז
חשבתי יסתדר עם הזמן
אך שום דבר לא הסתדררר!
אייסי -353079274-

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2008, 10:44 
נושם כבוד
נושם כבוד
סמל אישי של המשתמש

ההבדל בין עופר לזוהר הוא פשוט- עופר לוי נהפך למיתוס עוד בימי חייו, בעוד שזוהר ארגוב נהפך למיתוס רק אחרי שהוא נפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יוני 2008, 17:13 
נושם מתקדם
נושם מתקדם

לייקים: 4 אוהבים

אבל למה סתם אתה מבזבז זמן על השטויות שאתה כותב?

לכתוב שזוהר הפך למיתוס רק לאחר מותו מראה על בורות וחוסר מושג שפשוט מכאיב בעיניים ומטעה אנשים צעירים, שעלולים לחשוב שכך פני הדברים.
דרך אגב, אני חושב שבתור אחד שמתעסק במוזיקה כבר 27 שנה, אני יכול להעיד שחלק ניכר מדבריך נובעים מחוסר הבנה וידיעה של התקופה ההיא.
לא אכנס איתך להישגיו של זהר, בעודו בחיים, כי אני חושב שבאמת מדובר בדבר מיותר. אותך הרעילו על עופר לוי, מבחינתך רק עופר לוי קיים, כל השאר קטנים, פיצפונים עד לא קיימים. כנראה שנאומיו של עופר לוי, על היותו הזמר הגדול בארץ, נכנסו לך עמוק בתודעה. כל זה לא גורע כמובן מעופר לוי, שבעיניי הוא זמר ענק, אך לצערי, בשנים האחרונות שמו הולך לפניו, והאהדה לה הוא זוכה בקרב מעריציו, היא עיוורת, ולא תמיד מוצדקת.
קח לתשומת ליבך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 6 מתוך 6 [ 81 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

כמה מילים על המלך הבלתי מעורער של המוזיקה המזרחית.

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית